K moderní domácnosti patří nábytek na míru. Nechejte si vyrobit na zakázku klasické i manželské postele, vestavěné skříně, psací i konferenční stoly, kuchyňské linky nebo také obývací stěny, které budou navrženy s ohledem na dispozice vaší domácnosti.

Truhlářství, dřevovýroba: - zákázková výroba, - renovace bytových interiérů, - průmyslové interiéry, - tradiční a rustikální nábytek.

Výroba: - kuchyní, atypického nábytku, obklady betonových korpusů, kovových konstrukcí schodiště masívní dřevěnou spárovkou. Dodáváme také veškerý sortiment samonosných dřevěných schodišť, od zaměření až po samotnou realizaci u zákazníka.

Výroba, prodej: - kuchyňské linky - obývací stěny - dětské pokoje - vestavěné skříně.

J.W. výroba nábytku: - zakázková výroba nábytku z masivního starého i nového dřeva - repliky historického nábytku.

Výroba, prodej: - výroba nábytku - dřevěná schodiště - dřevěné dveře interiérové, vchodové - dřevěný, smrkový nábytek - balkony, balkónová zábradlí.

Naše firma se zabývá truhlářskými a tesařskými pracemi. Vyrábíme dřevěný nábytek, zahradní nábytek, zahradní domky, krovy a pergoly. Truhlářské práce: - dřevěný nábytek - zahradní nábytek - zahradní domky - pergoly - krovy. Dřevařská výroba.

Truhlářství a tesařství výroba: -eurookna-dveře -vnitřní dveře. -nábytek Stavební truhlářství.

Stavební a nábytkové stolařství. Výroba nábytku na zakázku: -stavebně truhlářská -tesařská -stolařská.

Jsme kuchyňské studio v Ivančicích, které Vám vyrobí kuchyň, či nábytek na zakázku a také vypracuje návrhy s využitím moderních a kvalitních materiálů a technologií. Realizujeme vestavěné skříně, studentské pokoje, obývací stěny a kuchyňské linky na míru.

Dřevovýroba, truhlářství: -masivních schodiště -dveře -nábytek -eurookna.

Výroba: - nábytek na zakázku.

Jan Stříteský se zaměřuje na výrobu dřevěného a laminovaného nábytku, na truhlářství, výrobu pergol a přístřešků a postará se také opravy a renovace.

Výroba, truhlářství: - nábytek - kuchyně - schodiště - podlahy Prodej: - řezivo - kulatina

Truhlářství, výroba: - nábytek - kuchyňské linky - vestavěné skříně - schody - okna, dveře - nábytek pro restaurace

Služby: - zakázková výroba nábytku - restaurování starožitného nábytku

RAUERHOLZ s.r.o. se zaměřuje na služby v oblasti schodů, vrat, krovů, zahradních prvků, teras, dveří, interiérového nábytku a mnoho dalšího. Provozovna: Zámecká 742, 78353 Velká Bystřice

Výroba: -nábytek -vestavěný nábytek, skříně. Zakázková výroba, prodej: -kuchyňské linky -kancelářský nábytek -dětské pokoje -obývací pokoje -atypický nábytek -předsíňové stěny. Vyměření včetně návrhu, ocenění, odborné poradenství zdarma.

Návrhy, projekce, výroba, montáž nábytku. Interiérové vybavení. Výroba, repase: - restaurace, hotely, casina - kanceláře, peněžní ústavy, prodejny - rodinné domy, byty, kuchyně - portály, okna, dveře, schodiště.

Výroba: -kuchyní, kuchyně na zakázku -různý výběr materiálů a doplňků -vestavěné elektrospotřebiče -navrhneme, vyrobíme a zabudujeme kanceláře -studentské pokoje -interiéry -nábytek sektorové kuchyně (tvarovaná i hladká dvířka) -ložnice -dětské pokoje -kazetové, interiérové a vchodové dveře -dvoulůžka -válendy s úložným ...

Firma Stolařství Roman Milota se sídlem v okrese Břeclav se zabývá výrobou a renovacemi nábytku na zakázku. Svým zákazníkům nabízíme komplexní služby včetně zaměření, návrhu, dopravy a montáže. Nábytek vyrábíme nejen z masivu, ale také se všech dostupných materiálů (laminované, desky, plošné materiály, euro hranoly, ...). V rámci renovací ...

Truhlářství. Výroba: -nábytek na míru. -kuchyňské linky. -dveře. -schodiště. -altány, pergoly, terasy.

Zabýváme se kompletní realizací bytových a kancelářských interiérů. Naše služby jsou zaměřené na výrobu bytového, kuchyňského či kancelářského nábytku na míru včetně poradenství, dodávky a montáže. Zaměřujeme se na zakázkovou truhlářskou výrobu. Pracujeme se všemi materiály, jako jsou masivní dřevo, přírodní dýha, lamino, sklo, umělé kameny dle ...

Ruční výroba: - nábytek - postele - bytové doplňky Ruční výroba: - kované ploty Umělecké kovářství - výroba: - umělecké kování - netradiční dárky - umělecké předměty - plastiky Výroba: - umělecké kování

Truhlářství. Výroba: -kuchyňské linky -obývací stěny -dveře.