K moderní domácnosti patří nábytek na míru. Nechejte si vyrobit na zakázku klasické i manželské postele, vestavěné skříně, psací i konferenční stoly, kuchyňské linky nebo také obývací stěny, které budou navrženy s ohledem na dispozice vaší domácnosti.

Tomáš Klučka se zaměřuje na zakázkovou výrobu kuchyní, nábytku, postelí a vestavěných skříní.

Stolařství, stolařská výroba: -stolař, truhlářství pro výrobu nábytku. Zakázková výroba, prodej nábytek na míru, nábytek, kuchyní, kuchyně, kuchyň, ložnice, obývací stěny, dětské pokoje, vestavěné skříně, schody, interiérové, vchodové dveře. Kompletní interiér bytů, byty, kancelář, hotelů, hotely, banky. Materiál-lamino, ...

Truhlářství Rozkoš Výroba: -nábytek z lamina -nábytek dýhovaný -nábytek z masivu.

Zakázková výroba: -atypický nábytek -dveře, okna -kuchyně, jídelny -ložnice -předsíně -kanceláře, pracovny.

Truhlářství. Výroba: - kuchyně - kuchyňské linky na míru - pokojové a obývací stěny - kancelářský nábytek - ložnice - atypický nábytek na míru - vestavěné skříně.

Prodej: - dekorační materiál, nábytek - koberce, podlahy, bytový textil. Návrh interiérů na klíč.

Výroba: -jídelních a konferenčních stolů -vybavení interiérů -nábytkové dílce -masiv, dýha.

Výroba konferenčních, jídelních stolů a postelí z masivu. Prodej roštů, matrací, lavic, sedáků a židlí ze dřeva. Zakázková výroba – dřevo a masív. Výroba kvalitního nábytku. Výroba nábytku na míru.

Truhlářské práce. Výroba: -ložnice -obývací pokoje -kuchyně -schody -dveře

Zakázková kovovýroba, vyrábíme nábytek, pergoly, ploty, schodiště, zábradlí z materiálů jako je železo, nerez, hliník, mosaz.

Truhlářství, výroba: - nábytek na míru - kuchyně - ložnice - vestavěné skříně - dveře

Stolařství a truhlářství. Výroba - nábytek na zakázku z masivu i lamina, kříně, komody - kuchyně - schodiště - altány - dveře.

Společnost Síkora Interiér s.r.o. se sídlem v Orlové v okrese Karviná se již od roku 1996 zabývá komplexním řešením interiéru. Nabízíme vám nejen výrobu kuchyňského nábytku, ale také nábytku do obývacích pokojů, kanceláří, skříní a dalších interiérových a exteriérových produktů na zakázku. Naše služby: - výroba nábytku na zakázku - ...

Výroba reklamy a velkoformátový tisk. Fotoprodukty. Prezentační systémy. Reklamní předměty. Polepy aut. Truhlářské práce. Výroba ze dřeva: - nábytek - bytové doplňky - městský mobiliář. Zámečnické práce, kovovýroba - městský mobiliář.

Výroba, služby: -návrhy interiérů (3D vizualizace) - zpracování výkresové dokumentace pro výrobní firmy i konečné zákazníky - zakázková výroba nábytku.

Truhlářství, výroba: - dřevěná schodiště - špaletová okna - dřevěné dveře - atypický nábytek.

Truhlářství: - zakázková výroba nábytku - 3D vizualizace.

Zakázková výroba: - nábytek na míru - kuchyně, kuchyňské linky - vestavěné, vestavné skříně - kancelářský nábytek - obývací pokoje - ložnice - dětské pokoje. Kuchyňské studio: - 28. řijna 112, Ostrava - Moravská Ostrava.

Společnost ENPF s.r.o. realizuje zakázkovou výrobu nábytku a kuchyní.

ERATI Design s.r.o. se zaměřuje na návrhy a realizace interiérů, výrobu nábytku, kuchyní a vestavěných skříní.

Firma Šindelář Josef, Ing. - Elkona je specialistou na návrhy a realizace koupelen, kuchyní, dětských pokojů, ložnic a interiérů provozoven. Na zakázku vyrábí také atypický koupelnový nábytek, kuchyně, ložnice, dětské pokoje, kancelářský nábytek a další. Současně nabízí také individuální konzultace a návrhy podle vašich představ a možností. ...

Návrhy a realizace bytových, kancelářských, obchodních a komerčních interiérů. Výroba a montáž nábytku, podlahových krytin, osvětlení, sedacího nábytku i bytových doplňků.

Zakázková truhlářská výroba. -kuchyň, kuchyňská linka -vestavěná skříň -obývací stěna -ložnice -kancelářský nábytek -zahradní architektura - ploty, pergoly, altánky, zahradní domky.

Realizace kompletních interiérů. Dodávka celkových interiérů. Dokážeme koordinovat realizaci a návaznost jednotlivých fází tak, aby zákazník pouze kontroloval v určené dny předem odsouhlasený postup realizace. Specializujeme se na navrhování interiérů jako celku. Hlavní program Design Atelieru MAJ služby projektantů –návrh a jeho ...