Chytré, tlačítkové, odolné, skládací i seniorské mobilní telefony patří k životu každého. Neváhejte si pořídit nový mobilní telefon anebo ten stávající vylepšete příslušenstvím, jako může být tvrzené sklo, fólie na displej, obal, pouzdro nebo sluchátka.

Servis mobilních telefonů, tabletů, notebooků. Prodej příslušenství a telefonů. GSM* service: -odblokování -nahrátí CZ** menu -přehrání verze software -oprava software -veškerý hardware servis -záloha dat -čištění ultrazvukem.

Prodej: - počítače - počítačové příslušenství - notebooky - netbooky - fotoaparáty, kamery - telefony - GPS - domácí spotřebiče - vestavné spotřebiče.

BMA DEAL s.r.o. se zaměřuje na opravy mobilních zařízení různých značek.

Výroba, prodej: -elektronické GPS, GPRS systémy.

Autorizovaný dealer firem: -ALCATEL, PANASONIC, SIEMENS. Velkoobchod, prodej, e-shop, servis, oprava: -telefony, faxy, modemy -záznamníky -kancelářská technika -telefonní automaty -telefony GSM -sekretářské soupravy. Prodej: -skútry, motorky, motorka, čtyřkolky. Montáž, servis, prodej: -komplexní řešení vnitřních počítačových a ...

Na servis notebooků a mobilů, opravy a repase přenosných počítačů a mobilních telefonů nejen v oblastech Žďáru nad Sázavou a Nového Města na Moravě se zaměřuje společnost RUITEC s.r.o. díky vlastnímu svozu na opravy a spolupráci s výdejními místy Zásilkovny.

Oprava, servis: - mobilní telefony - počítače - tablety - notebooky Prodej příslušenství mobilních telefonů.

Oprava, servis: - mobilní telefony - počítače - tablety - notebooky Prodej příslušenství mobilních telefonů.

Internetový prodej, e-shop s mobilními telefony

Katalogový prodej na splátky, leasing: -0% navýšení -domácí spotřebiče -nábytek -zlato -mobilní telefony -kola -zahradní technika -pneumatiky.

Gama expert s.r.o. provozuje e-shop se spotřební elektronikou, televizemi, mobilními zařízeními, počítači a vybavení do dílen, na zahrady, domů i bytů.

Prodej : - bluetooth Připojení k internetu: - multimediální - WIFI.

XIAOMI STORE CZ s.r.o. se zaměřuje na prodej mobilních telefonů, powerbanek, notebooků, příslušenství a sluchátek.

Prodej: - spotřební, kancelářská a měřící elektronika - počítače - mobilní telefony - elektronické součástky - satelitní technika.

Prodej, e-shop - nové a použité mobilní telefony - elektronické cigarety - kryty na mobil - náhradní díly na mobilní telefony

Dodávka technologií Apple pro firmy: - prodej - servis - instalace a nastavení - školení - financování - operativní leasing - pojištění proti poškození či ztrátě Máme dobrou skladovou dostupnost.

HelpServis Brno s.r.o. se zaměřuje na servis, prodej a výkup mobilních zařízení, tabletů, notebooků, počítačů a navigace.

Vývoj, výroba, prodej, servis: -telekomunikační technika -výpočetní technika -dispečerské systémy -tarifikační systémy.

Petr Češka se zaměřuje na prodej, opravy a servis výpočetní techniky, mobilních zařízení, tabletů a počítačů.

Prodej, oprava, servis, e-shop: -mobilní telefony -GO sady, Twist sady -příslušenství, handsfree -paměťové karty. Výkup, prodej, bazar: -použité telefony.

Maloobchod, prodej: -mobilní telefony -příslušenství k mobilním telefonům. Servis, oprava: -výměna LCD* displejů (display) -update SW** -odblokování -napájení bater. kontaktů -čištění telefonů ultrazvukem -výměna reproduktorů a mikrofonů -zálohování dat* -poradenství.

Prodej, opravy, servis - mobilní telefony - počítačové sestavy - notebooky - komponenty do počítačů - cartridge.

Prodej, servis: - mobilní telefony a aktivace T-mobile - výpočetní technika. Řezání: - samolepící fólie - reklamní grafika. Tisk. Bezdrátové sítě. Internet. Prodej a montáž: - satelitní technika.

Michal Harčár se zaměřuje na výkup, prodej, opravy a servis mobilních zařízení, tabletů, notebooků a spotřební elektroniky.

iProduct s.r.o. se zaměřuje na prodej a servis mobilních zařízení, stolních počítačů a notebooků.