Chytré, tlačítkové, odolné, skládací i seniorské mobilní telefony patří k životu každého. Neváhejte si pořídit nový mobilní telefon anebo ten stávající vylepšete příslušenstvím, jako může být tvrzené sklo, fólie na displej, obal, pouzdro nebo sluchátka.

Prodej: - počítače - počítačové příslušenství - notebooky - netbooky - fotoaparáty, kamery - telefony - GPS - domácí spotřebiče - vestavné spotřebiče.

BMA DEAL s.r.o. se zaměřuje na opravy mobilních zařízení různých značek.

Výroba, prodej: -elektronické GPS, GPRS systémy.

Autorizovaný dealer firem: -ALCATEL, PANASONIC, SIEMENS. Velkoobchod, prodej, e-shop, servis, oprava: -telefony, faxy, modemy -záznamníky -kancelářská technika -telefonní automaty -telefony GSM -sekretářské soupravy. Prodej: -skútry, motorky, motorka, čtyřkolky. Montáž, servis, prodej: -komplexní řešení vnitřních počítačových a ...

Na servis notebooků a mobilů, opravy a repase přenosných počítačů a mobilních telefonů nejen v oblastech Žďáru nad Sázavou a Nového Města na Moravě se zaměřuje společnost RUITEC s.r.o. díky vlastnímu svozu na opravy a spolupráci s výdejními místy Zásilkovny.

Oprava, servis: - mobilní telefony - počítače - tablety - notebooky Prodej příslušenství mobilních telefonů.

Oprava, servis: - mobilní telefony - počítače - tablety - notebooky Prodej příslušenství mobilních telefonů.

Internetový prodej, e-shop s mobilními telefony

Katalogový prodej na splátky, leasing: -0% navýšení -domácí spotřebiče -nábytek -zlato -mobilní telefony -kola -zahradní technika -pneumatiky.

Gama expert s.r.o. provozuje e-shop se spotřební elektronikou, televizemi, mobilními zařízeními, počítači a vybavení do dílen, na zahrady, domů i bytů.

Prodej : - bluetooth Připojení k internetu: - multimediální - WIFI.

XIAOMI STORE CZ s.r.o. se zaměřuje na prodej mobilních telefonů, powerbanek, notebooků, příslušenství a sluchátek.

Prodej: - spotřební, kancelářská a měřící elektronika - počítače - mobilní telefony - elektronické součástky - satelitní technika.

Prodej, e-shop - nové a použité mobilní telefony - elektronické cigarety - kryty na mobil - náhradní díly na mobilní telefony

Dodávka technologií Apple pro firmy: - prodej - servis - instalace a nastavení - školení - financování - operativní leasing - pojištění proti poškození či ztrátě Máme dobrou skladovou dostupnost.

HelpServis Brno s.r.o. se zaměřuje na servis, prodej a výkup mobilních zařízení, tabletů, notebooků, počítačů a navigace.

Vývoj, výroba, prodej, servis: -telekomunikační technika -výpočetní technika -dispečerské systémy -tarifikační systémy.

Petr Češka se zaměřuje na prodej, opravy a servis výpočetní techniky, mobilních zařízení, tabletů a počítačů.

Prodej, oprava, servis, e-shop: -mobilní telefony -GO sady, Twist sady -příslušenství, handsfree -paměťové karty. Výkup, prodej, bazar: -použité telefony.

Maloobchod, prodej: -mobilní telefony -příslušenství k mobilním telefonům. Servis, oprava: -výměna LCD* displejů (display) -update SW** -odblokování -napájení bater. kontaktů -čištění telefonů ultrazvukem -výměna reproduktorů a mikrofonů -zálohování dat* -poradenství.

Prodej, opravy, servis - mobilní telefony - počítačové sestavy - notebooky - komponenty do počítačů - cartridge.

Prodej, servis: - mobilní telefony a aktivace T-mobile - výpočetní technika. Řezání: - samolepící fólie - reklamní grafika. Tisk. Bezdrátové sítě. Internet. Prodej a montáž: - satelitní technika.

Michal Harčár se zaměřuje na výkup, prodej, opravy a servis mobilních zařízení, tabletů, notebooků a spotřební elektroniky.

iProduct s.r.o. se zaměřuje na prodej a servis mobilních zařízení, stolních počítačů a notebooků.

Czech IMPORT Technology s.r.o. se zaměřuje na prodej a servis mobilních zařízení, notebooků a počítačů.