Pro výrobu potravin se v praxi využívá široká škála strojů a zařízení. Pekárny, třídící linky, tunelové cyklotermické pece, cukrovarnická zařízení, sušárna potravin, destilační jednotky nebo mlecí zařízení nachází uplatnění napříč potravinářským průmyslem.

SKANEKO
Na dodávku profesionálních a moderních strojů a technologických linek na zpracování potravin se zaměřuje společnost SKANEKO, která má své zastoupení v České republika a na Slovensku. Zpracovávající, třídící a výrobní linky jsou vhodné pro práci s ovocem, zeleninou, masem, rybami a mlékem.
SKANEKO
- etiketovací lepidla REMY pro potravinářský průmysl - čistící a sanitační prostředky pro potravinářský průmysl - sanitační programy pro potravinářský průmysl - lepidla pro kartonáže. Obchodní činnost ( technologická zařízení pro potravinářský průmysl ).

Výroba: - strojů a zařízení z nerezi, hliníku a oceli pro potravinářský průmysl.

Dodáváme použité potravinářské výrobní zařízení. Stroje (nerezové výměníky, odstředivky aj.) Nerezové nádrže (nerezové úchovné a zrací tanky, zákysníky aj.)

Prodej: - lisy, čerpadla, kvasinky a potřeby pro pěstitelské pálení - nabídka enzymů, živných solí, kvasných zátek, odpěňovačů, ručního refraktometru IMF pro měření cukernatosti - poradenství.

Výroba nerez zařízení, technologie, strojů pro potravinářský a masný průmysl: -kompletní masné výroby(masokombináty) -sklady kůží včetně logistiky -vybavení velkoobchodů, hypermarketů -montáž, servis strojů a masné technologie -háky, kočky, vozíky, udírenské hole -jatka (porážky zvířat) -bourárny, masná výroba -chladírny ...

Prodej, oprava, servis: -zařízení pro potravinářský průmysl.

Zajištění dodávek, montáže - zařízení pro chemický průmysl - zařízení pro potravinářský průmysl Kompletní engineering a dodavatelské služby pro investiční akce v chemickém a potravinářském průmyslu.

Výroba, montáž: - zařízení pro velké pivovary - chemické zařízení - potravinářské zařízení - aparáty bez omezení tlaku. Kovy - dělení: - řezání vodním paprskem - pálení, pálením - plazma, plazmou. Práce s nerezovými materály a speciály.

Výroba, dodávka, montáž, servis: - stroje a zařízení pro lahvárenské a potravinářské linky a pro linky pro balení tekutin do lahví.

Prodej, výroba - šnekové lisy olejnin.

CASH and CARRY. Distribuce, rozvoz, velkoobchodní prodej: -nápoje alkoholické: -pivo - plechovkové, lahvové, sudové. Zastoupení PILSNER URQUELL, GAMBRINUS, RADEGAST, VELKOPOPOVICKÝ KOZEL. Zapůjčení, pronájem: - pípy - výčepního zařízení - chladícího zařízení.

Internetový obchod, eshop, e-shop, prodej: - rybářské potřeby - rybářské háčky - krmiva - vnadidla - krmítka - lehátka, sedačky - navijáky - nástrahy - pouzdra na pruty - splávky, chem.světla - síťovina - čihátka. Eshop pro konečné zákazníky - www.rybarskyobchod.com. Eshop pro obchodníky s rybářskými ...

Prodej, realizace, servis strojů a zařízení pro potravinářský průmysl mateřské firmy VEMAG - Maschinen und Anlagenbau GmbH. Výroba: - strojní technologie pro oblast potravinářského průmyslu v oborech zpracování masa, výroba masných výrobků, konzervárenství, výroba mlékárenských výrobků.

Zámečnické práce, zámečnictví. Svářečské práce - jednoduché i složité svařence: - svařování oceli, nerezi a hliníku. Zakázková strojírenská výroba, kovovýroba: - stroje a jejich části - základové rámy, konstrukce - stojany, stoly, mříže, brány, filtrační skříně - opláštění. Výroba z nerezu: - potravinářské stroje, zásobníky - ...

Strojírenská výroba a montáže v oblasti potravinářského a chemického průmyslu, do zemědělství a ostatních odvětví. Výrobní program: -zaměřen na skladování, dopravu, prosévání a vážení suchých sypkých hmot - mouka, škrob, obilí, granuláty, plastické hmoty, koření. Pomoc při navázání kontaktů mezi čekými a polskými ...

Výroba: - jednoúčelové stroje a zařízení z nerezové oceli pro potravinářský průmysl - dopravníky a míchadla na různé směsi.

Potravinářské zařízení pro pivovary, sladovny a cukrovary.

Zámečnické práce. Kovovýroba. Repase potravinářské a lahvárenské techniky. Výroba automat. posuvných bran a oplocení, včetně kovaných.

Inženýrská, konzultační a obchodní firma. Dodávka: - speciální zařízení a procesní technologie včetně služeb zahrnující instalaci a technickou pomoc při zprovoznění vybraných zařízení v rafinérském, petrochemickém, chemickém, plynárenském, energetickém, potravinářském, farmaceutickém, environmentálním průmyslu.

Strojírenská firma. Návrhy, realizace: - dodávky mlynářského zařízení, mlynářských technologií, převážně zahraničním zákazníkům: - mlecí stolice, třídiče, linky na plnění mouky a jiné). Poradenství: - v oblasti mlynářských technologií. Výroba, montáže: - technologická zařízení pro dopravu a manipulaci s materiálem, ...

Výroba stroje a zařízení pro průmysl: - mlékárenský - potravinářský - pivovarnický - vinařský - farmaceutický - chemický - textilní - stavební - spotřební Povrchové úpravy: - broušení, leštění, tryskání - moření, pasivace Prodej: - chemikálie pro povrchové úpravy - vázací a manipulační prostředky

Prodej a opravy potravinářských strojů.

Import, dovoz: - stroje pro pekárenskou a cukrárenskou výrobu.

Výroba pneumatických válců Pneumatické prvky: -válce -rozvaděče -úprava vzduchu -šroubení Zařízení pro potravinářský průmysl: -mlýnek na kávu -parní varná komora Jednoúčelové stroje: Obráběcí stroje FEELER: -soustruhy -frézky

Výroba: -potravinářské stroje a zařízení pro: -mlékárny -sýrárny -jatka -výrobny uzenin -gastro nádobí pro velkokuchyně -nerezové mlékovary Obrábění na cnc strojích pro automobilový průmysl Frézovací centra Výroba zakázková z nerezu: -kuchyňské dřezy -nádoby a nádrže -stoly a regály nerezové.