Pro výrobu potravin se v praxi využívá široká škála strojů a zařízení. Pekárny, třídící linky, tunelové cyklotermické pece, cukrovarnická zařízení, sušárna potravin, destilační jednotky nebo mlecí zařízení nachází uplatnění napříč potravinářským průmyslem.

SKANEKO
Na dodávku profesionálních a moderních strojů a technologických linek na zpracování potravin se zaměřuje společnost SKANEKO, která má své zastoupení v České republika a na Slovensku. Zpracovávající, třídící a výrobní linky jsou vhodné pro práci s ovocem, zeleninou, masem, rybami a mlékem.
SKANEKO
Dodávky technologických celků: - stroje na třídění a balení vajec - výrobní linky pro pekárny a mrazírny.

Prodej: - stroje na výrobu točené zmrzliny - stroje na výrobu ledové tříště, sorbeta, mraženého jogurtu - chlazené nápoje - stroje na výrobu horké čokolády - směsi.

Prodej, servis: - řeznické a potravinářské stroje

Konstrukce, výroba: - speciálních zařízení pro plnění a uzavírání výrobků v oblasti potravinářského, farmaceutického a kosmetického průmyslu.

Systémy řízení technologických procesů.

Poradenství, projekty, dodávky, servis, oprava strojů a zařízení pro: -gastronomii, velkokuchyně -vybavení hotelů a restaurací, bistra, školní kuchyně, domovy sociální péče sporáky, fritézy, konvektomaty, pánve, nerezový nábytek -pekárenské a cukrárenské výrobny a prodejny vitríny, pece, děličky těsta, rozvalovačky ...

Montáže a rekonstrukce technologických zařízení v potravinářském průmyslu: - montáže a demontáže technologických zařízení a celků - montáže nerez, Fe, Cu a plastového potrubí včetně svařování - kompletace zařízení a uvedení do provozu - technická pomoc při zkušebním provozu - práce potrubářské, zámečnické, kotlářské - zajištění ...

Výčepní restaurační technologie: - prodej výčepní techniky a příslušenství - sanitace pivních vedení - drobné opravy u zákazníka - dílenské opravy.

Plnicí, balicí a speciální stroje pro farmaceutický, kosmetický a potravinářský průmysl. Stroje a zařízení pro přípravu vstupních materiálů.

Konstrukce a projekce strojní zařízení a stroje. Konstrukce tlakových nádob na dopravu. Konstrukční zpracování i dodávky sortimentu strojního zařízení pro chemický a potravinářský průmysl.

Dodávka, prodej, montáž a servis strojů a zařízení pro potravinářskou výrobu, zejména pro zpracování masa.

Obchod s pekárenským zařízením a balící technikou.

Stavební divize realizuje zakázky v oblasti RD na klíč a průmyslových budov střední velikosti.

Výroba potravinářských zařízení. Výroba, prodej: - zařízení pro pivovary, mlékárny, sýrárny, zpracování vajec, sirupárny, potrubní systémy, ventilové panely a bloky - výroba hliníkových konstrukcí - zpracování nerezu - mechanické úpravy kovů Projekční činnost, projekce, inženýr, architekt: - investiční výstavba - ...

Výroba: - potravinářská technika, stroje

Projekce, výroba, montáž a servis: - chladicí a potravinářské zařízení.

Stavba, montáž: -krby s možností napojení na ústřední topení. Práce: -rekonstrukce bytových jader -topenářské -elektrikářské -instalatérské, vodoinstalační Prodej: -nářadí pro jemnou mechaniku -stroje a zařízení pro potravinářský průmysl -potrubí pro výrobu nápojů. Lisování na lisech od 9 do 200 tun -výlisky z nerezového ...

Agroalima Inter s. r. o projektuje a dodávají zařízení k výrobě potravin prostřednictvím vhodných partnerů a subdodavatelů a to formou: -kompletní poradenské činnosti -know - how -technologie výroby -dodávky strojů a zařízení -projektová dokumentace

Kovovýroba: -klasická výroba z nerez oceli -svařování nerez materiálů -výroba strojů a zařízení z nerez oceli pro potravinářský, chemický a farmaceutický průmysl -výroba plnicích, balicích strojů a technologických zařízení -výroba atypických interiérových a exteriérových prvků.

Výroba a montáž strojů: -pro výrobu sýrů -myčky -pro potravinářství, čokoládovny -pivovary, lihovary -skladování a doprava sypkých a tekutých materiálů. Zakázková výroba z nerezu. Projekční činnost a zpracování technologií. Montáž a servis.

Vývoj, výroba a prodej strojů, zařízení a technologií pro potravinářský, zejména nápojový průmysl. - výrobníky sycených/nesycených nápojů, - sanitační stanice - sirupové hospodářství - výrobníky tekutého cukru - lineární plniče piva, měření CO2 aj.

Velkoobchod, maloobchod, prodej. Výhradní dovozce plynové spotřebiče a topenářské výrobky značek ECOFLAM, SYSTEMA, GLOBAL RADIATORI, GARIONI NAVAL, ICI CALDAIE, FCR CALDAIE, TECFLAM: -parní vyvíječe - k výrobě syté páry -kotle, kotel -teplovodní -stacionární -s tlakovým hořákem -horkovodní -parní -hořáky: zemní plyn, lehký topný olej, ...

Výroba: - nerezové stroje pro potravinářský průmysl.

Dodávky: -kompletní pivovary -rekonstrukce a modernizace pivovarů minipivovarů -zemědělských lihovarů -průmyslových lihovarů -sirupáren pro výrobu nealkoholických nápojů.

Prodej, e-shop: - potřeby pro řezníky, hotely, restaurace, domácnosti - koření, kořenící směsi - potravinářeké obaly - nože, sekáčky, pilky, ocílky - potřeby pro jatka, domácí zabíjačku - kuchyňské nářadí, potřeby a doplňky - nové a repasovanéh řeznické stroje, gastro zařízení - vybavení výroben a prodejen.