Pro výrobu potravin se v praxi využívá široká škála strojů a zařízení. Pekárny, třídící linky, tunelové cyklotermické pece, cukrovarnická zařízení, sušárna potravin, destilační jednotky nebo mlecí zařízení nachází uplatnění napříč potravinářským průmyslem.

SKANEKO
Na dodávku profesionálních a moderních strojů a technologických linek na zpracování potravin se zaměřuje společnost SKANEKO, která má své zastoupení v České republika a na Slovensku. Zpracovávající, třídící a výrobní linky jsou vhodné pro práci s ovocem, zeleninou, masem, rybami a mlékem.
SKANEKO
Výroba: -nerezové výrobky -velkokuchyňské dřezy -nerezové stoly, regály, vozíky pikador, odsavače par, ohřívací pulty a jiné gastro zařízení -kompletní vybavení kuchyní na klíč pro hotely, restaurace, školní jídelny, vývařovny -zařízení pro vybavení nemocnic: -vozíky, pitevní stoly pro patologii, přikrajovací pracoviště ...

Gastronomické zařízení. Stroje na kopečkovou zmrzlinu: - Pronto, Labo M, Labotronic RTX. Pákové stroje: - Carpigiani - jednopákové, třípákové + mix - RAINBOW - řady AES. Výrobníky šlehačky: - ECOWIP/G, MINIWIP/G, JETWIP/G, MASTERWIP/G. Pasterizátory: - Pastomaster RTX, Pastochef RTX. Výrobníky mražených nápojů: - stolní ...

Obchod, prodej, servis i pozáruční: Výhradní zastoupení pro východní Evropu PANINI s.r.o. -autoklávy pro potravinářský, farmaceutický, letecký, automobilový průmysl -paletizátory, šatly a vkladače -středotlaké parní kotle a vyvíječe páry. Výhradní zastoupení pro ČR, SR, Polsko Zilli & Bellini: -uzavíračky plechovek -plničky pro ...

Prodej, oprava: - potravinářské stroje - dopravníky lehkého zboží - plnící stroje - stroje na plnění a uzavírání lahví - stroje na plnění konzerv a konví. Výroba a servis potravinářských strojů.

Služby výrobcům nápojů, zejména pak výrobcům vína, piva, lihovin a minerálních vod. Nabídka produktů: - hliníkové šroubovací uzávěry - stroje na výrobu nápojů (deskové křemelinové filtry, pístová čerpadla, destilační kolony, průtokové pastéry, flotátory, kompletní zařízení pro regulaci kvašení moštů apod.

Výroba strojů a zařízení na pečení a zpracování vaflí a oplatek: -poloautomatické a plně automatické elektricky vytápěné karusely na pečení oplatek, vaflí nebo obdobných výrobků -plynem vytápěné automaty na pečení plochých vaflí nebo pohárů -mixéry na výrobu těsta, domíchávače a nádoby na těsto -rotační drtič zbytkových ...

Prodej a servis pekařských strojů a zařízení. Nabídka průmyslových mlýnků na kávu, mák a suroviny.

Projekce, výroba, prodej a servis zařízení pro potravinářský průmysl: - restaurační pivovary - průmyslové pivovary - stroje pro průmyslovou výrobu zmrzliny - stroje na zpracování mléka - stroje pro aseptické zpracování ovoce.

Projekce, výroba, dodávka, montáž: - stroje a technologie pro nápojový průmysl - technické řešení je vypracováno co nejpřesněji požadavkům zákazníka - k dodaným zařízením poskytujeme profesionální záruční a pozáruční servis.

Prodej, servis: -linky a stroje na výrobu těstovin, pečiva -pekařské stroje -stroje pro pekárny a cukrárny. Dodávky, prodej: -plastové materiály -polotovary z polyamidu -výrobky z polyuretanu.

Výroba, velkoobchod: - balící stroje a zařízení - konfekční stroje a zařízení - ostatní stroje a zařízení - potiskovací stroje a zařízení.

Prodej, oprava, servis: - balící stroje - vážící stroje, váhy - třídící stroje - technologie pro ovocnářství a zeleninářství - postřikovače.

Vývoj, výroba: - potravinářské výrobky - technologické linky pro potravinářský průmysl.

Obchod, renovace a servis řeznických, potravinářských a gastronomických strojů renomovaných značek: Fessmann, Kilia, Rühle, Frey, Variovac, Freund, Lima, Dick, Nock, Lumbeck Wolter a Alexander Solia. V našem sortimentu naleznete: Udírny od firmy Fessmann; Sférické vakuové a varné rychlokutry, řezačky, míchačky a drtičky zmrazeného masa od ...

Prodej, servis: -váhy všech druhů -závaží -nářezové stroje. Cejchování vah a závaží.

Velkoobchod, prodej: - alkohol - lihoviny - cigarety, tabák - nealko nápoje - sudové pivo - víno - doplňkové zboží (cukrovinky, slané výrobky). Zapůjčení chlazení a pípy.

Výroba, dodávka, montáž, servis, oprava, prodej: -mlýnské, potravinářské technologie.

Výroba, prodej, opravy: -stroje pro potravinářský průmysl -udírenské stroje a zařízení.

NAŠE SLUŽBY: -řízení výrobních procesů v potravinářském průmyslu -výstavba nových i rekonstrukce stávajících pekárenských provozů -komplexní dodávky zařízení pro skladování, dopravu a vážení volně ložené mouky -modernizace kontinuálních výrobníků chlebových i pečivových těst -dávkovací a mísící centra pro automatickou výrobu těsta v ...

Projekce, dodávka, montáž: -kompletní zařízení a suroviny pro potravinářský průmysl.

Obchodní a výrobně-inženýrská společnost, zabývající se výrobou a dodávkami strojů a kompletních linek pro zemědělství a potravinářský průmysl. Zejména na čištění, skladování a zpracování zemědělských plodin - obilí, semen, bylin a sypkých chemických materiálů. Vlastní výroba, projekce a realizační tým v ČR. Dodávky na klíč vč. části elektro a ...

Výroba, dodávky: -potravinářská technologie -uskladnění a manipulace se sypkými materiály -klimatizace -pražič sladu -rekupretátor -mikrosladovna -posklizňové linky -mačkadla sladu pro minipivovary -lehké ocelové haly. Projekce, inženýring, obchodní činnost v těchto oborech.

Prodej a servis: -Vinotéky, -výčepní zařízení pro vinaře, -Parní čištění, -Poradenství zdarma,Blansko-Brno-Vyškov-Znojmo autorizovaná sanitační firma Plzeňský Prazdroj-ev.č.029.