Užitkový chov koní, krav, ovcí, koz, drůbeže a jiných hospodářských i domácích zvířat. Ustájení zvířat, kvalitní péče o zvířata, výcvik různého stupně, to vše pouze od zkušených odborníků. Využijte služeb od profesionálů, kteří ví, jak se starat o zvířata.

Drůbežárna Hořešovice s.r.o. - chov a prodej kuřic
Hledáte kvalitní slepičky pro vaši farmu nebo zahradu? U nás najdete široký výběr plemen, které vám zajistí bohatou snášku a zdravé maso. Máme Dominanty, Horaly, Bowansy, Dekalb White, Isa Sussex a Moravia BSL. Prodáváme je jak jednotlivcům, tak velkým odběratelům, například družstvům COOP Jednota. Dodáváme na jaře i na podzim.
Drůbežárna Hořešovice s.r.o. - chov a prodej kuřic
Zaměřuji se na chov a prodej koroptví polních od roku 1995. Chov je pod stálým veterinárním dohledem a prováděn na základě souhlasu s chovem koroptve polní Ministerstva zemědělství ČR.

Chov: - ovce - prodej jehňat. Služby: - stříhání ovcí.

Aleš Pink se zaměřuje na chov včel a výrobu medu a včelích produktů.

Prodej - med - medovina Prodej - včelařské potřeby - včelí produkty - chov včel

Emilie Králová se zaměřuje na prodej povolenek k rybaření v rybníku pro různé způsoby lovu.

Alena Hanzlíková provozuje penzion, restauraci a koňskou farmu s možností vyjížděk a kurzů.

Jan Šigut provozuje ekologickou farmu a chová hospodářská zvířata - chov skotu, ovcí a koz.

Stanislav Krahula se zaměřuje na chov skotu a drobných hospodářských zvířat.

Zpracování: - produkty rostlinné výroby. Ekologické zemědělství. Chov drůbeže, skotu.

Zemědělské družstvo - živočišná výroba: chov skotu, výroba mléka - rostlinná výroba: pěstování obilovin, olejnin, cukrovky

Zemědělská výroba: - rostlinná výroba - živočišná výroba.

Výroba: - zemědělská - rostlinná, živočišná. - kovovýroba - tel. 572 691 519. Živočišná výroba - farma: tel. 572 691 536.

Výroba: - zemědělské komodity (RV, ŽV) - žulové dalžební kostky - mozaika

Zemědělské družstvo: - rostlinná výroba - živočišná výroba.

Chov afrických šneků kaviárových Helix aspersa maxima. Chov je zaměřen na produkci šnečího kaviáru a chovem kalibrovaných dospělých šneku na zpracování masa. Umělecké kovářství a zámečnictví: -brány, ploty, mříže, zábradlí, svícny, nábytek, zahradní nábytek, vinotéky, závěsné obaly na květináče, vývěsné štíty, regály, zrcadla. -sortiment ...

Přemysl Motička provozuje farmu se zaměřením na chov býčků, skotu a pěstování obilovin. Součástí farmy je i bourárna a prodejna masa.

Živočišná výroba, chov: - masný skot - koně. Ubytování: - 3 apartmány - celková kapacita 14 lůžek s možností přistýlek - plně vybavená kuchyně s jídelnou. Sportovní vyžití: - vyjížďky na koních - výuka jízdy na koni.

Autodoprava. Zemědělská výroba. Zemědělské služby.

-Nakládání s reprodukčním materiálem lesních dřevin -Zpracování dřeva, výroba dřevěných, korkových, proutěných a slaměných výrobků -Poskytování služeb pro zemědělství, zahradnictví, rybníkářství, lesnictví a myslivost -Nakládání s odpady (vyjma nebezpečných) -Zprostředkování obchodu a služeb -Zastavárenská činnost a maloobchod s použitým ...

Služby: -jízdy kočárem -chov zvířat a jejich výcvik.