Využijte bohatý sortiment krmiv pro zvířata. Granule, kapsičky či pamlsky pro psy a kočky, obilné směsi pro hospodářská zvířata, zrní pro ptactvo, vločky pro akvarijní rybičky anebo velký výběr vitaminů a doplňků stravy pro všechny druhy zvířat.

Václav Čejka se zaměřuje na prodej krmiv a krmných směsí pro zvířata a na poradenskou činnost týkající se výživy a chovatelství.

Zprostředkování obchodu Prodej - zemědělské produkty

Zemědělské družstvo: -ředitel: 566562823, mob.:605538258 -mechanizace, mechanizátor : 739405561 -rostlinná výroba, agro: 566562824, mob.: 739405540 -živočišná výroba : 566562824, mob.:739409195

Mobilmix Vysočina, s.r.o. se zaměřuje na výrobu krmných směsí pro hospodářská zvířata.

Internetový obchod, e-shop: - chovatelské potřeby - krmiva pro psy, kočky, hlodavce.

Prodej zahrádkářského, chovatelského a vinařského sortimentu.

Zemědělské družstvo: - rostlinná - živočišná. Výroba: - krmiva.

Zverimex. Maloobchod, prodej: - krmiva - chovatelské potřeby - živá zvířata - rybičky.

Maloobchodní prodej: -krmivo -pro psy, kočky, morčata a křečky -papoušky a rybičky -granule pro králíky a jiná hospodářská zvířata -vitamínové a minerální doplňky -šampony -krémy na tlapky -zubní pasty, kartáčky.

Chovatelské potřeby: -živá zvířata -krmiva -vitamíny -minerály -kosmetika.

Chovatelské potřeby: -živá zvířata -krmiva -vitamíny -minerály -kosmetika.

Internetový obchod: -VetShop je specializovaným elektronickým obchodem pro veterinární lékaře, veterinární kliniky a pro prodejce chovatelských potřeb a krmiv.

Zverimex. Maloobchod, Prodej: -krmiva, vitamíny, minerály.

Prodej, e-shop: - krmiva pro psy - chovatelské potřeby pro psy.

Zemědělské družstvo Kunžak se nachází v okrese Jindřichův Hradec a v současné době hospodaří na cca. 2200 ha zemědělské půdy. Zaměřujeme se především na pěstování konzumních a průmyslových brambor, ozimé řepky, kukuřice a obilí a současně také na vytváření zásob krmné základny pro naše potřeby. V rámci živočišné výroby se zabýváme chovem hovězího ...

Živočišná výroba: - nákup a odchov telat Výroba: - krmiv a krmných směsí

Prodej krmiv: - proso žluté, zelené - slunečnice černá, žíhaná - hrách žlutý - pšenice ozimá - kukuřice - seno, senáž, sláma - dýně - domácí máslo - med - oškubané a vykuchané kačeny - vykrmená prasata - beránci a jehničky.

Zemědělské obchodní družstvo: -zemědělská výroba: -ozimá pšenice, sladovnický ječmen -ozimá řepka -mák -cukrovka -živočišná výroba: -hovězí a vepřové maso (živé) -mléko. Služby: -nákladní autodoprava -oprava nákladních aut. Výroba krmných směsí v Medlovicích.

Zemědělské služby. - živočišná a rostlinná výroba - agrotechnické služby

Naše firma Agro-la, spol. s.r.o. sídlící v Jindřichově Hradci se zaměřuje především na laboratorní činnost pro zemědělství, potravinářství a životní prostředí. Zavedli jsme program přípravy a distribuce živných půd pro mikrobiologii, mikrobiologické rozbory a přípravu speciálních mlékárenských kultur, na což jsme navázali výrobou ...

Zemědělská výroba: -živočišná výroba výkrm býků -rostlinná výroba:sušárna zrnin, kukuřice -prodej produktů -výroba úsušků -práce s použitím strojních mechanismů (výkopové práce, kopání studní, studna). -zemní práce.

Výroba, prodej: Brikety: -z energetic-kých rostlin a biomasy balení 10kg, na paletě 1tuna, big bag-500 kg -směsi slámy a šťovíku -čistého dřevního odpadu. Rostliné produkty: -obiloviny pšenice (potravinářská a krmná), ječmen krmný -olejniny řepka, -luskoviny hrách potravinářský -energetické byliny, bylina šťovík UTEUŠA. Živočišná ...

Internetový obchod specializovaný na prodej krmiva pro papoušky.

Multimarket. Prodej: -domácí elektrospotřebiče -nábytek -drogerie, barvy, laky -svítidla -audio, video, HI-FI -sklo, keramika -elektroinstalační materiál -krmivo a chovatelské potřeby -hospodářské potřeby -vodoinstalační, plynoinstalační materiál, kamna, kotle, sporáky -kuchyňské potřeby -jízdní kola -kování, spojovací materiál.