Potravinářské technologie na zpracování ryb, kuchací a filetovací linky
Nejen stroje a technologické linky na zpracování ovoce a zeleniny, ale také výkonná strojní zařízení na zpracování ryb od renomovaných zahraničních výrobců najdete v obsáhlé nabídce firmy Václav Kroupa SKANEKO - výhradního dodavatele pro české i slovenské zákazníky z potravinářského průmyslu i gastroprovozů.
Kuchací a filetovací stroje na zpracování ryb, vakuové stroje, zamražovače
Než se ryba dostane do maloobchodní sítě, projde procesem zpracování, o které se dokonale postarají kuchací a filetovací stroje na zpracování ryb, vakuové stroje na čištění ryb při kuchání nebo zamražovače či rozdružovače zmražených produktů. Na webu skaneko.eu se můžete podrobně seznámit se sortimentem potravinářských technologií na zpracování ryb.
Potravinářské technologie na zpracování ryb
Stroje k odstranění rybích šupin, rybích hlav a ocasů, třídicí stroje
Dodáváme stroj SCALEMASTER, který odstraňuje šupiny z ryb a dokáže se přizpůsobit tvaru a velikosti různých ryb. Stroj Headmaster zase odřízne hlavu a ocas ryby s váhou 0,25 – 1,2 kg. Potravinářský stroj GRADEMASTER od firmy Kroma třídí ryby podle velikosti.
Potravinářské technologie na zpracování ryb
Kuchací linky a stroje pro rychlé a kvalitní vykuchání ryb různých tvarů a velikostí
Kuchací linky od firmy Korma se postarají o vykuchání ryb s s váhou od 1 do 8 kg. Pro zpracování platýsů i jiné druhy plochých ryb se vám bude hodit kuchačka GM 1000. Kuchačku GM 750 využijí menší zpracovatelé k rychlému a kvalitnímu vykuchání ryb. Vybrat si můžete i kuchačky pro vysokokapacitní výrobu nebo kuchačku GM 8000 pro vykuchání pstruha duhového s možností využití jiker.
Kuchací linky na ryby
Kontaktujte nás prostřednictvím formuláře