Nabídka levných ojetých vozů, autorizovaný prodej bazarových aut značek Škoda, Audi, BMW, Volkswagen, Hyundai - prověřené vozy s garancí záruky na původ auta a počet najetých kilometrů. Nabízí tak možnost pořízení ojetého automobilu za zlomek původní ceny.

Prodej nových, ojetých vozidel, výkup ojetých, servis. Autorizovaný dealer zn. Suzuki. Prodej nových vozidel. Autoservis a prodej náhradních dílů a příslušenství. Pneuservis.

Prodej osobních a užitkových vozů. Autobazar -komisní prodej ojetých automobilů -výkup za hotové. Dovoz ojetých automobilů ze zahraničí, zprostředkovatelský poplatek 3, 5 %, bez parkovného, automobil je současně nabízen v motoristických inzertních novinách. Vyřizování veškerých formalit spojených s přihlašováním ...

Prodej a výkup ojetých nebo havarovaných vozidel. Nákup a prodej aut, odtahová služba. Autoservis, autoopravna. Prodej a výměna autoskel.

Autobazar. Výkup, prodej, leasing: -nové i ojeté automobily z EU.

Výkup - osobní a užitková vozidlaprodej i na leasing, leasing mezi osobami, zpětný leasing, úvěr - ojeté motocykly KTM Prodej - náhradní díly na motocykly - motocykly KTM, BETAzajištění - kompletní pojištění Servis - motocykly KTM Zajištění - přepisy vozidel - prověření vozidel CADETECT, CEBIA (VIP ...

Společnost AUTO L.P.V spol. s.r.o vznikla v roce 1991. Zabývá se prodejem starších náhradních dílů na evropská, japonská a americká vozidla. Společnost sídlí v Praze a její provozovna se nachází v Domažlickách u Klatov, (Západní Čechy). Mimoto společnost dováží automobily z USA na přihlášení.

Služby: - autobazar - pneuservis - vyřídíme leasing nebo spotřebitelský úvěr - prodej náhradních automobilových dílů

Autoservis. Sůužby: - opravy karosérií - plnění klimatizací - pneuservis - ekologická likvidace autovraků - dovoz, prodej ojetých motorových vozidel

Služby: - autoservis, autoopravna - pneuservis - autobazar - dovoz aut ze zahraničí - prodej náhradních dílů (nové i starší)

Autorizovaný prodej a servis vozů Škoda. Prodej, oprava, servis: - nové vozy - ojeté vozy - náhradní díly

Autobazar. Prodej: - prověřené vozy - vozidla tuzemských i zahraničních značek. Výhodné financování. Výkup Vašeho auta za hotové, protiúčet či komisní prodej. Pojištění vozidel včetně administrace.

Zprostředkování prodej - ojeté vozy - náhradní díly VOLVO - osobní vozidla Karosářské a autolakýrnické práce Autoservis - příprava vozidel na STK a emise - opravy čelních oken - montáž autodoplňků a autorádií - veškeré opravy poruch - pravidelné preventivní servisy Odtahová služba

Autobazar.Kontrola STK a emisí, pojištění vozů, leasing a výkup aut.

Autobazar. Nákup a prodej ojetých vozů.

Činnost: - dovoz nových a ojetých automobilů z USA a EU

Služby: -prodej nových a ojetých vozů Iveco -mezinárodní a vnitrostátní autodoprava -servisní služby -opravy vozidel Iveco v autorizovaném servisním středisku.

Autorizovaný prodejce nových i ojetých vozů ŠKODA. Prodej, bazar, oprava, servis: - vozy Škoda