Autoservisy poskytují opravy a servis automobilů. Mezi nejčastější služby patří výměna oleje a vzduchového, kabinového a palivového filtru, servis klimatizace a výměna brzdových kotoučů a destiček. Poskytují záruční a pozáruční servis aut.

Autoopravna KFK s.r.o.- servis a pneuservis a diagnostika aut na jednom místě
Potřebujete opravit auto? Využijte spolehlivý autoservis a pneuservis AUTOOPRAVNA KFK s.r.o. Ostrava Vítkovice. Poskytujeme komplexní služby od výměny motorových a podvozkových dílů, plnění, servis, desinfekce klimatizace až po karosářské práce. Součástí našich servisních služeb je diagnostika všech řídících jednotek. V naší kvalitně vybavené ...
Autoopravna KFK s.r.o.- servis a pneuservis a diagnostika aut na jednom místě
Autoslužby JANOUŠEK kompletně vybaví Vaši autolakovnu
Autolaky Janoušek Havířov dodává kompletní sortiment pro autolakovny. Jsme dodavateli produktů výrobce NEXA AUTOCOLOR a dalších značek. Vlastníte-li nebo se chystáte založit novou lakovnu, neváhejte se na nás obrátit. Vybavíme Vás autolaky, ochrannými pomůckami a veškerým příslušenstvím, které využijete v každodenním provozu autolakovny.
Autoslužby JANOUŠEK kompletně vybaví Vaši autolakovnu
API CZ s.r.o. - úprava vozidel pro tělesně handicapované
Naše firma se zabývá úpravami vozidel pro tělesně postižené. Jsme předními úpravci vozidel v České republice a naše výrobky a služby se snažíme stále zlepšovat a zdokonalovat. Své produkty prodáváme také na Slovensku i v mnoha evropských i mimoevropských zemích. Naše výrobky pečlivě testujeme tak, aby zaručovali maximální bezpečnost.
API CZ s.r.o. - úprava vozidel pro tělesně handicapované
Práce stavební: -stavby na klíč -drobné stavební úpravy -zateplování-fasády, systém STOMIX, CEMIX (certifikace). Práce zámečnické: -ocelové konstrukce -vrata -mříže -stožáry -poklopy -jímky -zábradlí -schodiště -regály -provedení i v nerezu. Práce soustružnické: -příjem zakázek na přesnou kusovou výrobu dle dokumentace -točný ...

Autoservis Lechner. Automobily - servisy -diagnostika -klimatizace -auto-elektro -prodej náhradních dílů -čištění interiéru -zprostředkování STK.

Autoservis, autoopravna: -kompletní servis automobilů značek FORD, ŠKODA, VW -pravidelné servisní prohlídky na výše uvedených vozidlech -příprava vozidel na STK* a zajištění STK -měření-emise u benzínových i naftových motorů -diagnostika-motory, čtení a smazání chybových kódů počítače -elektroservis -opravy-motory, ...

-Pronájem a půjčování věcí movitých -Zastavárenská činnost a maloobchod s použitým zbožím -Velkoobchod a maloobchod -Povrchové úpravy a svařování kovů a dalších materiálů -Výroba kovových konstrukcí a kovodělných výrobků Opravy silničních vozidel Klempířství a oprava karoserií

Autoopravna na Sile, s.r.o. Pelhřimov se zaměřuje na opravy vozidel a návěsů.

Společnost FJ Detail nabízí služby pečující o Vaše auto - opravy, renovace kůže a laků automobilů, ruční mytí, keramické ochrany, ochranné fólie PPF a další.

CR Plus, s.r.o. se zaměřuje na opravy silničních vozidel a karosérií.

Zámečnictví, nástrojářství Opravy silničních vozidel

Opravy silničních vozidel Klempířství a oprava karoserií

Opravy silničních vozidel Klempířství a oprava karoserií Lakýrnictví

Autorizovaný dealer značek Opel a Chevrolet, Ford. Prodej, servis, leasing: - osobní a užitkové vozy - náhradní díly, servis - autodoplňky. Možnost prodeje formou protiúčtu.

Klempířství a oprava karoserií Opravy silničních vozidel

Klempířství a oprava karoserií Pokrývačství, tesařství

Miloš Jůzl se zaměřuje na servis a údržbu osobních a užitkových vozidel.

AGROTEC a.s. pobočka Horní Suchá Autorizovaný servis, oprava: -automobily IVECO. Dodávka, prodej: -náhradní díly, součástky IVECO.

Opravy silničních vozidel -specialista na klimatizace zjištění uniku směsí dusíku a vodíku-opravy-motorů-podvozků+geometrie -pneuservis + odtahováslužba 24h

Oprava, servis, renovace: - historických automobilů, vozidel (vozy), veterány - renovace všech značek automobilů a motocyklů - renovace jednotlivých skupin (podvozek, motor) Kovovýroba. Řemeslnické práce: - zámečnické.

Autoservis Ladislav Krupka poskytuje v Litoměřicích služby pneuservisu a autoservisu. V rámci své činnosti provádí opravy a servis osobních, dodávkových a nákladních automobilů a současně také nabízí prodej náhradních dílů. Služby: - autoservis, pneuservis - autolakýrnické práce - mechanické opravy - diagnostika vozidel - údržba, opravy, ...

Vladimír Soukup se zaměřuje na opravy osobních a užitkových vozidel a přípravu na STK.

Zdeněk Domin se zaměřuje na servis a opravy osobních a užitkových automobilů, výměnu autoskel, prodej náhradních dílů a přípravu na STK.

Klempířství a oprava karoserií Pokrývačství, tesařství

Aleš Povolný se zaměřuje na opravy automobilů, výměnu pneumatik a mytí vozidel.

Opravy silničních vozidel -Velkoobchod a maloobchod