Autoservisy poskytují opravy a servis automobilů. Mezi nejčastější služby patří výměna oleje a vzduchového, kabinového a palivového filtru, servis klimatizace a výměna brzdových kotoučů a destiček. Poskytují záruční a pozáruční servis aut.

Autoslužby JANOUŠEK kompletně vybaví Vaši autolakovnu
Autolaky Janoušek Havířov dodává kompletní sortiment pro autolakovny. Jsme dodavateli produktů výrobce NEXA AUTOCOLOR a dalších značek. Vlastníte-li nebo se chystáte založit novou lakovnu, neváhejte se na nás obrátit. Vybavíme Vás autolaky, ochrannými pomůckami a veškerým příslušenstvím, které využijete v každodenním provozu autolakovny.
Autoslužby JANOUŠEK kompletně vybaví Vaši autolakovnu
Autoopravna KFK s.r.o.- servis a pneuservis a diagnostika aut na jednom místě
Potřebujete opravit auto? Využijte spolehlivý autoservis a pneuservis AUTOOPRAVNA KFK s.r.o. Ostrava Vítkovice. Poskytujeme komplexní služby od výměny motorových a podvozkových dílů, plnění, servis, desinfekce klimatizace až po karosářské práce. Součástí našich servisních služeb je diagnostika všech řídících jednotek. V naší kvalitně vybavené ...
Autoopravna KFK s.r.o.- servis a pneuservis a diagnostika aut na jednom místě
API CZ s.r.o. - úprava vozidel pro tělesně handicapované
Naše firma se zabývá úpravami vozidel pro tělesně postižené. Jsme předními úpravci vozidel v České republice a naše výrobky a služby se snažíme stále zlepšovat a zdokonalovat. Své produkty prodáváme také na Slovensku i v mnoha evropských i mimoevropských zemích. Naše výrobky pečlivě testujeme tak, aby zaručovali maximální bezpečnost.
API CZ s.r.o. - úprava vozidel pro tělesně handicapované
AC Špinar, a.s. provozuje autoservis a zaměřuje se na opravy silničních vozidel a klempířské práce.

Autoservis Jablonné poskytuje servis osobních a lehkých užitkových vozů všech typů a značek. Připravíme Vaše vozidlo na STK a Emise, zabýváme se i likvidací pojistných událostí, provádíme výměny olejů, brzdových destiček, montáž autorádií, centrálního zamykání a autoalarmů, výměny čelních skel, plnění a servis klimatizací, čištění a mytí vozidel. ...

Opravna automobilů - osobní, užitkové vozy. Autoservis, pneuservis. Kompletní servis autoklimatizací Prodej a dovoz vozidel Geometrie náprav Náhradní vozidlo.

Izolatérství Zednictví Pokrývačství, tesařství Malířství, lakýrnictví, natěračství Klempířství a oprava karoserií Kamnářství -Velkoobchod a maloobchod -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků Vodoinstalatérství, topenářství

Klempířství a oprava karoserií Zámečnictví, nástrojářství

LH&TK Auto-Mont s.r.o. provozuje autoservis a zaměřuje se na mechanické a karosářské práce.

Klempířství a oprava karoserií Pokrývačství, tesařství

Provádíme zemní práce, výstavby inženýrských sítí a přípravy i realizace staveb. Výstavba drobných vodohospodářských staveb, jádrové vrtání do průměru 400, rekultivace skládek, zemní práce, servisní opravy aut a strojů, zámečnické, klempířské a kovoobráběcí práce.

Jiří Viktora provozuje autoservis, pneuservis, provádí opravy automobilů, motorek, karosérií, přípravu na STK a mnoho dalšího.

-Skladování, balení zboží, manipulace s nákladem a technické činnosti v dopravě -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Údržba motorových vozidel a jejich příslušenství Silniční motorová doprava - nákladní provozovaná vozidly nebo jízdními ...

Prodej - náhradní díly Karosářské práce osobní a dodávková vozidla Laserová geometrie BEISSBARTH - diagnostika řídících jednotek ATAL MULTI - servisní prohlídky - přípravy na STK a emise - nástřik dutin a spodků vozidel přípravkem VALVOLINE TECTYL - mechanické prácemontáž - tažná zařízení - autorizovaný ...

MIKA AUTO-CONT zajišťuje dodávku kontejnerů, a také provozuje služby autoservisu a pneuservisu a autopůjčovny. Nosiče pro kontejnery jsou vyráběny převážně pro vozy kategorie N1 a N2. Rovněž zde naleznete letní, zimní a celoroční pneumatiky a disky od ověřených značek. Vypůjčit si lze osobní, nákladní automobily včetně vozíků a kontejnerů, ...

Kompletní servisní práce na osobní vozidla tuzemské a zahraniční výroby včetně dodávkových vozidel. Kompletní pneuservisní služby – montáž a demontáž pneumatik, vyvažování kol pečlivě připravíme a zajistíme provedení STK Vašeho vozidla. Výměna čelních skel, vyřízení pojistných událostí.

Autobazar. Prodej: - ojeté osobní a dodávkové automobily, vozidla, vozy. Autoservis. Opravy: - automobily, vozidla, vozy.

Martin Pospíchal se zaměřuje na montáž, opravy, revize a zkoušky elektrických zařízení.

Miloš Smetáček se zaměřuje na autoklempířské, karosářské či mechanické práce.

Provoz autoservisu a pneuservisu.

Autoservis, autoopravna, oprava, opravy, servis: -osobní automobily všech značek ŠKODA, VOLKSWAGEN, aj.. -dodávkové automobily (dodávky) -autoagregáty (agregáty) -autokarosářské práce -smluvní opravna České pojišťovny.

Silniční motorová doprava - nákladní provozovaná vozidly nebo jízdními soupravami o největší povolené hmotnosti přesahující 3, 5 tuny.

Zdeněk Staníček se zaměřuje na servis traktorů, zemědělských a pracovních strojů.

Ochrana, zabezpečení aut, vozidel: -značení skel-systém ORCAR -mechanické zabezpečení -elektronická montáž-autoalarm. Montáž: -autodoplňky -autorádia.

Odtahová služba. Autoservis. Půjčovna přívěsů. Likvidace autovraků.

Opravy silničních vozidel Klempířství a oprava karoserií

Klempířství a oprava karoserií Pokrývačství, tesařství Prodej kvasného lihu, konzumního lihu a lihovin Hostinská činnost - Kuželna Dobroslavice