Kompletní oprava aut zahrnuje výměnu oleje, filtrů a rozvodů, výměnu brzdových systémů, plnění klimatizací a výměnu tlumičů. Poradí si také s defekty po dopravní nehodě, včetně opravy karoserie, výměny autoskla a opravy poškozených dílů.

Autoservis Dolina - specializace na americké vozy, dekarbonizace motorů, opravy převodovek
Dopřejte svému autu pravidelnou kontrolu v Autoservisu Dolina - zaměřujeme se na americké vozy, kompletní servis však zajišťujeme pro vozy všech značek. Naší specializací je dekarbonizace, která může zabránit škodám způsobeným zaneseným motorem, docílí se jí zvýšení výkonu motoru a snižění spotřeby. Nejedná se o žádný reklamní podvrh. Nechceme z ...
Autoservis Dolina - specializace na americké vozy, dekarbonizace motorů, opravy převodovek
Autoservis:: -osobní automobily -seřizování motorů -měření emisí.

Přestavba vozidel na LPG (propan-butan).

Restaurace - rychlé občerstvení -fast food Opravy a údržba motorových vozidel, kromě motocyklů.

Autodílna. Auotservis, opravy: - karosářské práce včetně oprav karoserie na rovnací stolici - mechanické práce s přípravou pro tuning - elektrikářské práce. - opravy, úpravy, renovace a povrchové úpravy alu kol - pneuservis - sváření hliníkem včetně oprav hliníkových dílů - sváření plastů (pouze termoplasty). .

Pneuservis: - demontáž, montáž, vyvážení - prodej pneumatik - protektorování pneumatik. Autoservis: - přípravy na STK a emise - mechanické opravy motorových vozidel.

Opravy: - autohlavy všech motorů - klikové hřídele dvoutaktních motorů - bloky motorů - hlavy válců.

Služby: - komplexní opravy motorových vozidel, autoopravna - dovoz vozidel ze zahraničí na objednávku - odtah a vyproštění motorových vozidel - autodoprava materiálu do 2 tun

Zámečnictví. Autoservis, autoopravna.

Opravy, servis: -automobily -karosářské práce.

Autoopravna. Servis: -osobní automobily.

Autoservis, autoopravna.

Autoopravna, autoservis: - příprava vozidel na STK

Autoopravna. Servis: - osobní a užitkové automobily - příprava vozidel na STK.

Opravy silničních vozidel.

Servis, opravy: -nákladní automobily SCANIA, DAF, IVECO, MAN, VOLVO

Autoservis, opravy osobních a užitkových vozidel: - přístrojové desky - autoelektroinstalace - kompletní diagnostika OBD Testerem. Montáž: - autorádia - centrální zamykání - nezávislé topení.

Prodej amerických vozidel. Individuální dovoz vozů z USA. Servis a opravy amerických aut. Úpravy podvozků všech typů offroad vozů. Finanční služba: - pojištění.

Autoopravna: -osobní automobily -motory, převodovky, nápravy.

Svařování a opravy: - autoplasty. Prodej: - nové i použité náhradní díly. Výkup: - havarovaná vozidla. Odtahová služba. Komplexní opravy havarovaných vozidel.

Autoservis: - osobní automobily.