Kompletní oprava aut zahrnuje výměnu oleje, filtrů a rozvodů, výměnu brzdových systémů, plnění klimatizací a výměnu tlumičů. Poradí si také s defekty po dopravní nehodě, včetně opravy karoserie, výměny autoskla a opravy poškozených dílů.

Autoservis Dolina - specializace na americké vozy, dekarbonizace motorů, opravy převodovek
Dopřejte svému autu pravidelnou kontrolu v Autoservisu Dolina - zaměřujeme se na americké vozy, kompletní servis však zajišťujeme pro vozy všech značek. Naší specializací je dekarbonizace, která může zabránit škodám způsobeným zaneseným motorem, docílí se jí zvýšení výkonu motoru a snižění spotřeby. Nejedná se o žádný reklamní podvrh. Nechceme z ...
Autoservis Dolina - specializace na americké vozy, dekarbonizace motorů, opravy převodovek
Prodej: - náhradní díly na vozy Mercedes. Prodej použitých i částečně renovovaných náhradních dílů. Autodílna.

Autoservis: - opravy osobních vozidel Fiat.

Autoopravna: - osobní automobily - veškeré mechanické práce.

Servis: - automobily všech značek na počkání i na objednání Prodej: - náhradní díly, autodoplňky. Pneuservis: - rychloservis - přezouvání.

Autoopravna: - geometrie osobních vozidel - opravy podvozku - test brzd - servis osobních vozidel - přípravy a předvedení vozidel na STK.

Auto Klanica Autoservis: - osobní automobily. - pneuservis - geometrie vozů - diagnostika motorů - klimatizace.

Autoservis: - opravy a seřízení trysek vstřikovacích systémů, čerpadel - čištění ultrazvukem - diagnostika - úpravy airbagů - opravy dieselových motorů.

Autoservis: - prodej náhradních dílů - oprava vozů po havárii - pojištění vozů - elektropříslušenství - geometrie - výměna čelních skel.

Autoservis, opravy: - osobní automobily.

Oprava: -automobily. Autoopravna

Autoservis. Opravy, servis: - automobily.

Autodoprava Osobní autobusová doprava: -mezinárodní i vnitrostátní -autobusy -jednodenní i víkendové zájezdy -výlety pro seniory -odvoz školních dětí na plavecký bazén. Oprava: -nákladní automobily a autobusy všech značek -příprava na STK. Svářečské práce.

Firma FIAT - Filípek tuning Autoservis: - měření emisí - test motorů vozidel - příprava na STK včetně zprostředkování - veškeré servisní a karosářské práce - montáž LPG.

Oprava, servis: - osobní a užitkové automobily - příprava na STK - pneuservis - diagnostika.

Autoopravna. Výroba a prodej: - pletiva - sloupky - poplastované pletivo - vzpěry - doplňky.

Autorizovaný prodej a servis vozidel MITSUBISHI.

Autorizovaný servis vozů Volkswagen. Škoda, Audi, Seat. Prodej ojetých koncernových vozů na objednávku. Prodej náhradních dílů.

Prodej, montáž: -autoskla na všechny osobní, dodávková a nákladní vozidla. Servis: -osobní a dodávková vozidla -pneuservis -kompletní servis klimatizací. Prodej: -pneumatiky -disky Montáž: -střešní okna -alarmy.

Pěstitelská pálenice, palírna. Moštárna. Prodej a servis zahradní techniky, Husqvarna, Flymo, Prodej kotlů a bojlerů, ohřívačů vody, plynové, pevná paliva, kombinované Broušení řetězů motorových pil. Autoservis.

Auto-Hobby Uničov Prodej: - náhradní díly a autodoplňky pro osobní vozidla. Odtahová služba. Servis vozidel.

Autoservis Depo - servis osobních automobilů nejrůznějších značek. Provádíme: - mechanické práce - opravy elektroinstalace - diagnostiku vozů Renault a Dacia - přípravu a vyřízení STK a emisí

Opravy osobních automobilů, příprava vozidel na STK a měření emisí.

Autooprava. Autodoprava.