API CZ s.r.o.
TRUCK TECHNIK
AD TACHO TRUCK s.r.o., Brno
AUTOSERVIS JANOVICE s.r.o.
MIKI AUTO, autodílna Jihlava

Autoservisy poskytují opravy a servis automobilů. Mezi nejčastější služby patří výměna oleje a vzduchového, kabinového a palivového filtru, servis klimatizace a výměna brzdových kotoučů a destiček. Poskytují záruční a pozáruční servis aut.

Autoslužby JANOUŠEK kompletně vybaví Vaši autolakovnu
Autolaky Janoušek Havířov dodává kompletní sortiment pro autolakovny. Jsme dodavateli produktů výrobce NEXA AUTOCOLOR a dalších značek. Vlastníte-li nebo se chystáte založit novou lakovnu, neváhejte se na nás obrátit. Vybavíme Vás autolaky, ochrannými pomůckami a veškerým příslušenstvím, které využijete v každodenním provozu autolakovny.
Autoslužby JANOUŠEK kompletně vybaví Vaši autolakovnu
Autoopravna KFK s.r.o.- servis a pneuservis a diagnostika aut na jednom místě
Potřebujete opravit auto? Využijte spolehlivý autoservis a pneuservis AUTOOPRAVNA KFK s.r.o. Ostrava Vítkovice. Poskytujeme komplexní služby od výměny motorových a podvozkových dílů, plnění, servis, desinfekce klimatizace až po karosářské práce. Součástí našich servisních služeb je diagnostika všech řídících jednotek. V naší kvalitně vybavené ...
Autoopravna KFK s.r.o.- servis a pneuservis a diagnostika aut na jednom místě
API CZ s.r.o. - úprava vozidel pro tělesně handicapované
Naše firma se zabývá úpravami vozidel pro tělesně postižené. Jsme předními úpravci vozidel v České republice a naše výrobky a služby se snažíme stále zlepšovat a zdokonalovat. Své produkty prodáváme také na Slovensku i v mnoha evropských i mimoevropských zemích. Naše výrobky pečlivě testujeme tak, aby zaručovali maximální bezpečnost.
API CZ s.r.o. - úprava vozidel pro tělesně handicapované
Autorizované zastoupení automobilů BMW*. Prodej, servis: -automobily BMW* -náhradní díly-ND** -příslušenství.

Servis, oprava, údržba: -automobily. Maloobchod, prodej: -náhradní díly - ND na automobily. Práce: -karosářské. Odtahová služba. Doprava: -nákladní.

Autoopravna, autoservis: -servis a opravy osobních a užitkových vozidel -karosářské práce a rovnání na stolici -diagnostika VW, Seat, Škoda, Audi, Ford -výměna motorových olejů Liqui Moly -prodej náhradních dílů -příprava a provedení STK -výměna autoskel -oprava a výměna výfuků -pronájem vleku.

Služby-řemeslo: -opravy elektroinstalace automobilů -čištění interiérů.

Prodej: -automobily ŠKODA OCTAVIA, FABIA -ojeté automobily všech značek. Služby: -opravy, servis, záruční i pozáruční automobilů ŠKODA -příprava a zajištění STK -autokarosářské práce. Pneuservis: -pneumatiky, protektory -osobní automobily, dodávkové vozy -opravy duší a plášťů. Prodej, montáž: -autobaterie AKUMA ...

Opravy: -motorová vozidla -zemědělské stroje -čerpadla. Služby: -drobná kovovýroba -zámečnictví -opravárenství.

Autoservis: -veškeré mechanické opravy -opravy motorů a rozvodů -opravy autodiagnostikou -sváření plastů -opravy poškozených skel -prodej a výměna autoskel -prodej náhradních dílů -prodej a montáž tažných zařízení -prodej autobaterií -příprava a realizace STK -odtahová ...

Autoservis: -údržba a opravy motorových vozidel.

Služby-řemeslo: -opravy a údržba motorových vozidel.

Autoservis: -autoklempířské práce -karosářské práce -renovace zařízení AUTOLINE -opravy osobních a dodávkových vozů všech značek -příprava na STK včetně provedení.

Služby. -opravy a seřizování vstřikovacích čerpadel značek MOTORPAL, BOSCH, LUCAS, ROTODIESEL, NIPODENSO -seřizování motorů -osobní automobily -nákladní a dodávková vozidla -montáž a demontáž vstřikovacích čerpadel a palivových soustav -kontrola a seřizování předvstřiků. Prodej: -náhradní díly.

Služby: -autoservis ŠKODA -autolakovna -autoopravna -autopůjčovna. Autorizovaný prodejce, leasing a opravy: -osobní automobily ŠKODA. -tel.: 382 221 125. Autobazar: -prodej ojetých vozidel -tel.: 382 219 008. Asistenční a havarijní služby: -mobil: 777 271 700 -mobil: 602 644 700. Prodejna Milevsko: -39901 Milevsko, ...

Oprava, autoservis: -elektroinstalace motorových vozidel -specializovaná opravna zahraničních a tuzemských alternátorů a startérů.

Opravy a prodej: -osobní vozidla a dodávky. Práce: -lakýrnické -karosářské. Odtahová služba - nostop.

Autorizovaný velkoobchod automobilové techniky BOSCH: -díly do vstřikovacích čerpadel všech značek -kompletní autopříslušenství. Služby: -opravy dieselových systémůzn.BOSCH, DELPHI, DENSO, ZEXEL -brzdové systémy včetně ABS* -vstřikování benzinu a nafty -opravy vstřikovacích čerpadel, vstřikovačů, COMMON- RAK, PDE jednotky ...

Autoopravna, autoservis. Oprava, servis: -automobily.

Maloobchod, prodej: -náhradní díly na vozy ŠKODA -autodoplňky -autobaterie -autokosmetika -pneumatiky Služby: -opravy osobních automobilů -sběr pneumatik na protektorování -prodej protektorů na osobní, nákladí auta, na traktory -pneuservis -kódování skel -přípravy a zajišťování STK.

Oprava, servis: -motorová vozidla. Služby: -přestavba aut na plynový pohon.

Autoservis: -opravy nákladních, osobních automobilů.

Prodej - náhradní díly Autoelektrikářské práce Autokarosářské práce Autoservis

Autoelektrikářské práce Autokarosářské práce Opravy a servis - klimatizace Autoservis - opravy motorů, brzd, ... - příprava na STK - laserová geometrie náprav Pneuservis