API CZ s.r.o.
TRUCK TECHNIK
AD TACHO TRUCK s.r.o., Brno
AUTOSERVIS JANOVICE s.r.o.
MIKI AUTO, autodílna Jihlava

Autoservisy poskytují opravy a servis automobilů. Mezi nejčastější služby patří výměna oleje a vzduchového, kabinového a palivového filtru, servis klimatizace a výměna brzdových kotoučů a destiček. Poskytují záruční a pozáruční servis aut.

Autoopravna KFK s.r.o.- servis a pneuservis a diagnostika aut na jednom místě
Potřebujete opravit auto? Využijte spolehlivý autoservis a pneuservis AUTOOPRAVNA KFK s.r.o. Ostrava Vítkovice. Poskytujeme komplexní služby od výměny motorových a podvozkových dílů, plnění, servis, desinfekce klimatizace až po karosářské práce. Součástí našich servisních služeb je diagnostika všech řídících jednotek. V naší kvalitně vybavené ...
Autoopravna KFK s.r.o.- servis a pneuservis a diagnostika aut na jednom místě
Autoslužby JANOUŠEK kompletně vybaví Vaši autolakovnu
Autolaky Janoušek Havířov dodává kompletní sortiment pro autolakovny. Jsme dodavateli produktů výrobce NEXA AUTOCOLOR a dalších značek. Vlastníte-li nebo se chystáte založit novou lakovnu, neváhejte se na nás obrátit. Vybavíme Vás autolaky, ochrannými pomůckami a veškerým příslušenstvím, které využijete v každodenním provozu autolakovny.
Autoslužby JANOUŠEK kompletně vybaví Vaši autolakovnu
API CZ s.r.o. - úprava vozidel pro tělesně handicapované
Naše firma se zabývá úpravami vozidel pro tělesně postižené. Jsme předními úpravci vozidel v České republice a naše výrobky a služby se snažíme stále zlepšovat a zdokonalovat. Své produkty prodáváme také na Slovensku i v mnoha evropských i mimoevropských zemích. Naše výrobky pečlivě testujeme tak, aby zaručovali maximální bezpečnost.
API CZ s.r.o. - úprava vozidel pro tělesně handicapované
Servis nákladních vozidel, přívěsů, návěsů, nástaveb, zemních strojů. Tuzemské i zahraniční značky.

Opravy silničních vozidel -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Údržba motorových vozidel a jejich příslušenství

Provoz autoservisu a pneuservisu. Prodej a montáž náhradních dílů, doplňků a autorádií.

Přestavba, montáž, servis, revize: -vozidel na propan-butan (LPG*): -homologované montáže se schválením a zápisem do technického průkazu. Zařízení firmy LOVATO. Montáž tažného zařízení BRINK. Oprava: -osobních automobilů menšího rozsahu.

Oprava, servis: -vozidel osobních a nákladních. Autoklempířství: -opravy karoserií. Práce: -mechanické -klempířské -karosářské -příprava na STK* -autoelektrika-startéry, alternátory, alarmy.

Autoservis. Autoklimatizace. Pneuservis. Zabezpečení automobilů - alarmy.

Oprava, servis, prodej: -generální a běžné opravy diferenciálů na vozy KAROSA, LIAZ, AVIA, SCANIA, MERCEDES, ŠKODA, DAEWOO, VOLVO. -zadní nápravy na všechny uvedené značky. Výměna, prodej: -náhradní díly na uvedené typy. Služby: -po domluvě dovoz ND** po ČR zdarma.

Oprava, servis: -automobily ŠKODA. Prodej: -náhradní díly na zahraniční vozidla -použité autodíly -díly Trabant, Wartburg.

Specialista na dovoz, prodej a servis skladových, předváděcích a ročních automobilů všech značek. Prodej nových vozů Citroën, Dacia, Renault.

Nonstop odtahová služba. Odtahujeme osobní a nákladní vozidla i motocykly. Naší odtahové služby je možné využít i v zahraničí. Provozujeme autoservis a pneuservis v Brně.

Autoservis, Pneuservis: -geometrie, brzdy, tlumiče, výfuky, oleje, klimatizace, fitry, světa, autobaterie, chladící kapalina, podvozek. -secur pneus - plynová směs k plnění pneu. Prodej: -osobní a dodávkové pneu, značek -Continental, Uniroyal, Semperit, Barum, Matador. -disky, autobaterie a náhradní díly na osobní a dodávková vozidla.

Prodej: -zimní pneumatiky -montáž tažná zařízení -náhradní díly na evropské i Japonské automobily -prodej autokosmetiky, doplňků. Diagnostika elektroniky a brzd automobilů.

Autoservis, autooprava: -opravy, servis auta, auto, automobily, vozidla, osobní automobily. - autoelektrika - diagnostika - karosářské práce - mechanické práce - příprava na STK - prodej ND Pneuservis: -oprava, výměna pneumatik -prodej pneumatik různé značky -výměna pneu-letní, zimní a disků.

Výhradní zastoupení značky NEXA AUTOCOLOR: -opravárenské autolaky (mikrogelová echnologie Aquabase, Aquadry) -lakovací systémy 2K, TURBO PLUS, Aquabase -doprovodné spotřební materiály pro lakovny 3M, COLAD -lakovací kabiny, přípravná stání, přípravny barev SAIMA -brusivo, maskovací systémy, ochranné nástřiky, prostředky ochrany proti ...

Prodej - náhradní díly všechny typy vozů Servis - klimatizace Autoservis - osobní automobily - příprava na STK - opravy, diagnostika - výměna (brzdové destičky, tlumiče, výfuky, ložiska, motorové díly, ...) - laserová geometrie - smluvní servis a partner firmy ELIT - smluvní partner ČP uzavírání POV-HAV Pneuservis - přezouvání - ...

Autorizovaný prodej a servis - automobily značek Opel, Chevrolet, Saab. -předváděcí vozidla, předváděcí jízdy -velký počet skladových vozů, vozidla k dispozici ihned -zajištění dodávky Vašeho vozidla do výroby -zajištění financování, úvěr, leasing, operativní leasing -služby pojišťovnictví. Autopůjčovna - více jako 160 vozidel, krátkodobý i ...

Péče o zdraví pomocí moderních diagnostických a terapeutických metod. Zhodnocení stavu pohybového aparátu: -pohybové potíže -bolesti zad, kloubů -gynekologické potíže -oslabená imunita. Analýza minerálů, stopových a toxických prvků, zjištění chybného metabolismu. Masáže: -energetická, medová. Poradna celostní medicíny: ...

Autoopravna, servis, autoservis. -oprava nákladní vozidlo, vozidla, automobily, specializace MAN, TRUCK -oprava návěs, přívěs-všechny typy -nápravy SAF, BPW -příprava vozidel na STK -zkušební stanice brzd, brzdy -diagnostika na MAN, WABCO, HALDEX, JAL TEST -vlastní sklad náhradních dílů, náhradní díly, ND. Další činnost: -opravy ...

Krytá tenisová hala: -tenisová hala na tel. 605 285 232 Ekologická likvidace vozidel: - výkup, odtah autovraků s dokladem o likvidaci zdarma! Servis pro nákladní a osobní automobily: -autoservis -mycí linka, -prodej, promazání a výměna olejů, -seřízení brzd, -geometrie a diagnostika, -pneuservis za internetové ceny, -seřízení ...

Prodej: -nová vozidla, automobily -náhradní díly. Autorizovaná karosárna - servisní středisko. Vlastní certifikát ISO 9001:2000.

Servis motorových vozidel a prodej náhradních dílů automobilů.

Autorizovaný prodejce automobilů ŠKODA. -značkový autoservis -nové vozy Superb, Octavia, Fabia, Roomster, Octavia Tour, -ojeté automobily -náhradní díly -autodoplňky, autopříslušenství -pojištění, servis -leasing -autopůjčovna -kompletní servis -příprava STK -měření emisí -pneuservis -odtahová služba.