API CZ s.r.o.
TRUCK TECHNIK
AD TACHO TRUCK s.r.o., Brno
AUTOSERVIS JANOVICE s.r.o.
MIKI AUTO, autodílna Jihlava

Autoservisy poskytují opravy a servis automobilů. Mezi nejčastější služby patří výměna oleje a vzduchového, kabinového a palivového filtru, servis klimatizace a výměna brzdových kotoučů a destiček. Poskytují záruční a pozáruční servis aut.

API CZ s.r.o. - úprava vozidel pro tělesně handicapované
Naše firma se zabývá úpravami vozidel pro tělesně postižené. Jsme předními úpravci vozidel v České republice a naše výrobky a služby se snažíme stále zlepšovat a zdokonalovat. Své produkty prodáváme také na Slovensku i v mnoha evropských i mimoevropských zemích. Naše výrobky pečlivě testujeme tak, aby zaručovali maximální bezpečnost.
API CZ s.r.o. - úprava vozidel pro tělesně handicapované
Autoopravna KFK s.r.o.- servis a pneuservis a diagnostika aut na jednom místě
Potřebujete opravit auto? Využijte spolehlivý autoservis a pneuservis AUTOOPRAVNA KFK s.r.o. Ostrava Vítkovice. Poskytujeme komplexní služby od výměny motorových a podvozkových dílů, plnění, servis, desinfekce klimatizace až po karosářské práce. Součástí našich servisních služeb je diagnostika všech řídících jednotek. V naší kvalitně vybavené ...
Autoopravna KFK s.r.o.- servis a pneuservis a diagnostika aut na jednom místě
Autoslužby JANOUŠEK kompletně vybaví Vaši autolakovnu
Autolaky Janoušek Havířov dodává kompletní sortiment pro autolakovny. Jsme dodavateli produktů výrobce NEXA AUTOCOLOR a dalších značek. Vlastníte-li nebo se chystáte založit novou lakovnu, neváhejte se na nás obrátit. Vybavíme Vás autolaky, ochrannými pomůckami a veškerým příslušenstvím, které využijete v každodenním provozu autolakovny.
Autoslužby JANOUŠEK kompletně vybaví Vaši autolakovnu
Autoservis, autoopravna. Provádíme opravy silničních vozidel. Provozovna: Otrokovice.

Opravy silničních vozidel.

Autoservis: -opravy karoserií -opravy motorů -výměna výfukového potrubí -výměna olejů -montáž tažného zařízení -montáž čelních autoskel. Pneuservis-osobní, nákladní vozidla. Autobazar. Dovoz aut, auta, auto. Alu kola. Diagnostika. Geometrie. Klimatizace. Prodej: -veškeré náhradní díly na osobní automobily všech značek ...

Autobazar, prodej: -jetých nikoliv ojetých automobilů -záruční i pozáruční opravy, oprava -možnost na úvěr, leasing -dovoz automobilů.

Autoopravna, autoservis. Servis, oprava: -automobil, vozidlo -příprava a provedení STK* a ME** -laserová geometrie náprav -prodej, výměna olejů CASTROL -mytí vozidel -čerpací stanice. Provozovny: -Velkomoravská 9 Hodonín tel.č. 518 344 855. -Brněnská 3540 Hodonín -Bojanovská Lužice tel.č. 518 357 046.

Klempířství a oprava karoserií.

Autoopravna, autoservis. Mechanické práce Měření geometrie náprav a seřízení Příprava vozů na STK a ME, včetně provedení veškeré opravy motorů, převodovek a náprav, opravy brzd. soustav, výroba brzd. potrubí. Pneuservis: -vyvážení kol -výměna pneumatik -prodej pneu a disků všech značek -výměna pneu dodaných zákazníkem -pneuservis ...

Prodej - náhradní díly - autobaterie - oleje. Autoservis, pneuservis. Autodiagnostika.

Autoservis, pneuservis: -geometrie Bosch -diagnostika -Bosch -magnety Marelli -čištění interiérů -renovace laků -prodej náhradních dílů.

Autoservis, autoopravna: -celkové opravy osobní, užitkové automobily -karosářství -lakovna -pneuservis -provedení STK -prodej náhradních dílů -výměna autoskel.

Lakovna. Lakování vozů, ultralehkých letadel, veteránů a tuningových vozidel, renovace světel, lakování nábytku. Leštění do vysokého lesku.

Oprava všech osobních i užitkových vozů. Autoservis, pneuservis: -diagnostika -příprava a provedení STK -prodej náhradních dílů -prodej ojetých vozů -svařování plastů -karosářské práce -výměna čelních skel -asistenčí služba -silniční služba -odtahová služba -partner ÚAMK. Prodej briket a pelet.

Autoservis: - osobní vozy - mechanické práce - příprava na STK - diagnostika motorů VOLKSWAGEN, ŠKODA, AUDI, SEAT.

Nabídka servisu a diagnostiky osobních vozidel značek Volkswagen, Škoda a Seat. Autoservis. Prodej motocyklů a příslušenství.

Pneuservis, autoservis: - plnění klimatizací (certifikát) - prodej náhradních dílů - AUTO KELLY - opravy motocyklů.

Autoservis, autooprava: -seřizování motorů automobilů -měření emisí -příprava na STK -opravy vozidel osobních a užitkových, nákladních do 3, 5t všech značek -výměna autoskel.

Lakování, údržba a oprava dvoustopých motorových vozidel.

Klempířství a oprava karoserií Pokrývačství, tesařství.

Opravy silničních vozidel. Prodej pneumatik a disků.

Auto Chaloupka. Autoopravna, autoservis: -diagnostika, opravy, servis, údržba automobilů, servis klimatizace -měření emisí benzin-diesel -mechanické opravy. Prodej: -náhradní díly, ND na zahraniční automobily (USA).

Kompletní čištění vozidel: -renovace laku -čištění interiérů, čištění klimatizací, mytí motorů.

Prodej, maloobchod: -autodíly Škoda Nabídka výkupu, dovozu a oprav havarovaných vozidel. Zajištění příprav vozidel na STK, provádění STK.

Údržba motorových vozidel a jejich příslušenství. Pneuservis. Pískování skla.

Pneuservis, autoservis. Sleva zimních pneumatik+poklice zdarma. Autobaterie, nemrznoucí směsi. Komplety: -Felicie, Fabia, Octavia.