API CZ s.r.o.
TRUCK TECHNIK
AD TACHO TRUCK s.r.o., Brno
AUTOSERVIS JANOVICE s.r.o.
MIKI AUTO, autodílna Jihlava

Autoservisy poskytují opravy a servis automobilů. Mezi nejčastější služby patří výměna oleje a vzduchového, kabinového a palivového filtru, servis klimatizace a výměna brzdových kotoučů a destiček. Poskytují záruční a pozáruční servis aut.

Autoslužby JANOUŠEK kompletně vybaví Vaši autolakovnu
Autolaky Janoušek Havířov dodává kompletní sortiment pro autolakovny. Jsme dodavateli produktů výrobce NEXA AUTOCOLOR a dalších značek. Vlastníte-li nebo se chystáte založit novou lakovnu, neváhejte se na nás obrátit. Vybavíme Vás autolaky, ochrannými pomůckami a veškerým příslušenstvím, které využijete v každodenním provozu autolakovny.
Autoslužby JANOUŠEK kompletně vybaví Vaši autolakovnu
Autoopravna KFK s.r.o.- servis a pneuservis a diagnostika aut na jednom místě
Potřebujete opravit auto? Využijte spolehlivý autoservis a pneuservis AUTOOPRAVNA KFK s.r.o. Ostrava Vítkovice. Poskytujeme komplexní služby od výměny motorových a podvozkových dílů, plnění, servis, desinfekce klimatizace až po karosářské práce. Součástí našich servisních služeb je diagnostika všech řídících jednotek. V naší kvalitně vybavené ...
Autoopravna KFK s.r.o.- servis a pneuservis a diagnostika aut na jednom místě
API CZ s.r.o. - úprava vozidel pro tělesně handicapované
Naše firma se zabývá úpravami vozidel pro tělesně postižené. Jsme předními úpravci vozidel v České republice a naše výrobky a služby se snažíme stále zlepšovat a zdokonalovat. Své produkty prodáváme také na Slovensku i v mnoha evropských i mimoevropských zemích. Naše výrobky pečlivě testujeme tak, aby zaručovali maximální bezpečnost.
API CZ s.r.o. - úprava vozidel pro tělesně handicapované
Autoservis: -opravy, servis veškeré osobní a dodávané vozidla -klemířské práce -opravy motorů, GO motorů, výměny oleje -kompletní příprava na STK včetně administrativy -lepení oken -stříkání spodku.

Servis osobních vozů, opravy LKW, nákladních vozů -prodej, opravy pneu, náhradních dílů automobilů -náhradní díly pro automobily -nástřiky, nátěry podvozků -montáž tažných zařízení -výměna olejů -opravy motorů -svářecí práce -příprava, provedení STK.

Prodej, servis: -hasicí přístroje -hydranty -služby v oblasti PO a BOZP. Opravy auto-motoplastů: -nárazníky, světlomety, interiérové plasty, kapotáže motorek. Autoopravy: -drobné mechanické -karosářské práce. Rybářské potřeby: -kompletní vybavení pro rybáře včetně lodních motorů a lodního příslušenství.

Klempířství a oprava karoserií Opravy silničních vozidel -Velkoobchod a maloobchod -Údržba motorových vozidel a jejich příslušenství

Autoservis, Pneuservis, Zabýváme se auto-opravářskými službami, nabízíme pneuservis, přípravu a zajištění STK i měření emisí, vyřízení pojistných událostí, prodej dílů.

Autoservis, autoopravna, pneuservis. Opravy, servis silniční vozidla, automobily, auto, vozy všechny značky. Servis a montáž klimatizací, zajištění STK a emise. Provádění drobné karosářské a lakýrnické práce. Prodej náhradní díly.

Naše firma nabízí rychlou a kompetentní pomoc se všemi druhy poškození karoserie a laku. Klademe velký důraz na spokojenost zákazníka. Dále provádíme renovaci světlometů. Obnova zašlých světlometů, i silně poškrábaných. Renovace ALU kol. Pobočka: Lechovice 159

Dovoz ojetých automobilů. Příprava na STK + EMISE. Odtahová služba - Nonstop. Mechanické práce. Karosářské práce. Výkup automobilů + náhradních dílů značky Mazda.

STK pro osobní a užitkové automobily a traktory, ADR. Evidenční kontroly. Přestavba vozidel na LPG (propan-butan). Přeprava nebezpečných věcí podle požadavků evropské dohody o mezinárodní silniční přepravě – ADR.

Oprava dieselové palivové soustavy -common rail vstřikovače -opravy vstřikování čerpadel -opravy vstřikování vysokotlakých čerpadel -diesel -oprava-vstřikovací čerpadla -výměna rozvodů -diagnostika-palivové soustavy, elektronické systémy.

Výroba nástaveb a zástaveb na nákladní a užitková vozidla.

Klempířství a oprava karoserií.

Služby: - autoservis - oprava osobních automobilů.

Prodej, opravy a servis, leasing: -automobily FIAT, ALFA ROMEO -skútry Aprilia, Gilera, Piaggio, Scarabeo, Vespa -autopříslušenství, autodoplňky -náhradní díly. Služby: -asistenční služba -autopůjčovna -mycí linka -odtahovací služba -přestavby, nástavby automobilů.

Autoelektrikářské práce, autoelektrika, montáž autoalarmů Znojmo, Moravský Krumlov, Miroslav, Hrušovany nad Jevišovkou. Opravy, servis startérů, startéry, alternátory, elektroinstalace na osobní automobily. Montáže autoalarmy, autorádia.

Autodoprava, odtahová služba vnitrostátní. Autoopravna, servis: -automobily osobní, dodávkové, přívěsy -příprava na STK, emise, geometrie, diagnostika, pneuservis,

Opravy silničních vozidel.

Autoservis. Služby: -příprava na STK -oprava karoserie včetně laku -diagnostika -oprava autoklimatizace -kompletní oprava automobilů, oprava vozů. Pneuservis.

Klempířství. Karosářské práce, oprava karoserií. Opravy, servis motorových vozidel: - osobních automobilů.

Návrhy a realizace - motocyklová grafika - závodní repliky provozovna: Petrohradská 36, Praha 10

Autoopravna, servis: -opravy vozidel -motorová vozidla, automobily -pneuservis. Silniční přeprava nákladu do 24 tun.