API CZ s.r.o.
TRUCK TECHNIK
AD TACHO TRUCK s.r.o., Brno
AUTOSERVIS JANOVICE s.r.o.
MIKI AUTO, autodílna Jihlava

Autoservisy poskytují opravy a servis automobilů. Mezi nejčastější služby patří výměna oleje a vzduchového, kabinového a palivového filtru, servis klimatizace a výměna brzdových kotoučů a destiček. Poskytují záruční a pozáruční servis aut.

API CZ s.r.o. - úprava vozidel pro tělesně handicapované
Naše firma se zabývá úpravami vozidel pro tělesně postižené. Jsme předními úpravci vozidel v České republice a naše výrobky a služby se snažíme stále zlepšovat a zdokonalovat. Své produkty prodáváme také na Slovensku i v mnoha evropských i mimoevropských zemích. Naše výrobky pečlivě testujeme tak, aby zaručovali maximální bezpečnost.
API CZ s.r.o. - úprava vozidel pro tělesně handicapované
Autoopravna KFK s.r.o.- servis a pneuservis a diagnostika aut na jednom místě
Potřebujete opravit auto? Využijte spolehlivý autoservis a pneuservis AUTOOPRAVNA KFK s.r.o. Ostrava Vítkovice. Poskytujeme komplexní služby od výměny motorových a podvozkových dílů, plnění, servis, desinfekce klimatizace až po karosářské práce. Součástí našich servisních služeb je diagnostika všech řídících jednotek. V naší kvalitně vybavené ...
Autoopravna KFK s.r.o.- servis a pneuservis a diagnostika aut na jednom místě
Autoslužby JANOUŠEK kompletně vybaví Vaši autolakovnu
Autolaky Janoušek Havířov dodává kompletní sortiment pro autolakovny. Jsme dodavateli produktů výrobce NEXA AUTOCOLOR a dalších značek. Vlastníte-li nebo se chystáte založit novou lakovnu, neváhejte se na nás obrátit. Vybavíme Vás autolaky, ochrannými pomůckami a veškerým příslušenstvím, které využijete v každodenním provozu autolakovny.
Autoslužby JANOUŠEK kompletně vybaví Vaši autolakovnu
Autoopravna, autoservis Opravy a údržba motorových vozidel (kromě motocyklů).

Autoservis Opravy a údržba motorových vozidel (kromě motocyklů).

Autoservis a pneuservis. Prodej a montáž: - náhradní díly, - zabezpečovací zařízení, -autodoplňky.

Oprava, servis: -osobní automobily. Autolakovna-karosárna. Autoservis. Míchání a prodej barev PPG*.

Autorizovaný prodejce a servis zn. CITROEN a SUBARU Prodej originálních náhradních dílů a příslušenství. Servis, laserová geometrie, seřizování světel, brzdové centrum, kompletní pneuservis, příprava a zajištění STK, emise, čištění a servis klimatizací, ruční mytí.Klempírna, lakovna. Opravy vozů po havarii, smluvní servis většiny ...

Metoda PDR - oprava deformované karoserie (vytahování plechů za studena). Zaplatíte zlomek ceny v porovnání s klasickou karosářskou prací.

Autodoprava. Opravy a údržba motorových vozidel. - silniční nákladní doprava - autojeřáby - Trutnov - nakladače UNC 061 - osobní doprava - opravy osobních a nákladních vozidel. Vozový park: 1 x TATRA 815 S3 (trojsklápěč 11 tun) + vlek (10, 5 tun) 1 x LIAZ 100 valník 8 tun 1 x Avia 31 valník 3 tuny 1 x autojeřáb AD 20 (T148) ...

Autoopravna, autoservis. Pneuservis. Maloobchod, prodej, montáž: - autodíly.

Výroba: - stroje pro zemědělství a lesnictví. Oprava, servis: - nákladní automobily - zemědělské stroje. Zámečnické práce: - soustružnické práce.

Autoservis, opravy, vozidla: - klempířské práce - karosářské práce.

Služby: - opravy karoserií aut - lakování všech druhů vozidel. - míchání autolaků.

Prodej, servis: - motocykly - skútry - mopedy. Opravy a údržba motorových vozidel (kromě motocyklů). Obchod s motorovými vozidly (kromě motocyklů).

Provádí práce: - zámečnické - opravy, servis vozidel, aut.

Opravy dieselových motorů, vstřikovacích čerpadel a jiných součástí: -DELPHI -BOSCH -ZEXEL -STANADYN -MOTORPAL -DENSO -SIEMENS (VDO Continental) Diagnostika vozidel Opravy a renovace motorů včetně strojního obrábění Renovace hlav včetně tlakování Prodej repasovaných a nových dílů Výměnný fond motorů Autorizovaný servise firmy ...

Autoservis, autodíly. Prodej: - náhradní díly - doplňky - levné nové pneumatiky Příprava na STK. Měření výkonu motoru. Dovoz mírně havarovaných aut.

Autoservis, autoklempířství: -práce na rovnacím rámu -kompletní mechanické práce -kompletní servisní zajištění -poradenská činnost -zajištění pojišťovacích formalit -dodáme veškeré náhradní díly za nejnižší možnou cenu.

Autoservis, opravy: - motorová vozidla, automobily ŠKODA.

Autoopravna: - běžné opravy - diagnostika elektroinstalace motorů řízených počítačem - klempířské práce - rovnací rám AUTOROBOT - opravy autochladičů - služby s vysokozdvižnou plošinou - pronájem motorových vozidel - odtahová služba - prodej náhradních dílů na zahraniční vozy.

Služby: - autoelektrikářské. Oprava, servis: - alternátory - startéry. Montáž: - autorádia. Prodej: - akumulátory - náhradních dílů na zahraniční vozy. Výroba elektromotorů, generátorů a transformátorů.