API CZ s.r.o.
TRUCK TECHNIK
AD TACHO TRUCK s.r.o., Brno
AUTOSERVIS JANOVICE s.r.o.
MIKI AUTO, autodílna Jihlava

Autoservisy poskytují opravy a servis automobilů. Mezi nejčastější služby patří výměna oleje a vzduchového, kabinového a palivového filtru, servis klimatizace a výměna brzdových kotoučů a destiček. Poskytují záruční a pozáruční servis aut.

Autoslužby JANOUŠEK kompletně vybaví Vaši autolakovnu
Autolaky Janoušek Havířov dodává kompletní sortiment pro autolakovny. Jsme dodavateli produktů výrobce NEXA AUTOCOLOR a dalších značek. Vlastníte-li nebo se chystáte založit novou lakovnu, neváhejte se na nás obrátit. Vybavíme Vás autolaky, ochrannými pomůckami a veškerým příslušenstvím, které využijete v každodenním provozu autolakovny.
Autoslužby JANOUŠEK kompletně vybaví Vaši autolakovnu
API CZ s.r.o. - úprava vozidel pro tělesně handicapované
Naše firma se zabývá úpravami vozidel pro tělesně postižené. Jsme předními úpravci vozidel v České republice a naše výrobky a služby se snažíme stále zlepšovat a zdokonalovat. Své produkty prodáváme také na Slovensku i v mnoha evropských i mimoevropských zemích. Naše výrobky pečlivě testujeme tak, aby zaručovali maximální bezpečnost.
API CZ s.r.o. - úprava vozidel pro tělesně handicapované
Autoopravna KFK s.r.o.- servis a pneuservis a diagnostika aut na jednom místě
Potřebujete opravit auto? Využijte spolehlivý autoservis a pneuservis AUTOOPRAVNA KFK s.r.o. Ostrava Vítkovice. Poskytujeme komplexní služby od výměny motorových a podvozkových dílů, plnění, servis, desinfekce klimatizace až po karosářské práce. Součástí našich servisních služeb je diagnostika všech řídících jednotek. V naší kvalitně vybavené ...
Autoopravna KFK s.r.o.- servis a pneuservis a diagnostika aut na jednom místě
Autoservis: - opravy motorů, podvozků - diagnostika - montáž LPG. Pneuservis.

Společnost HL propan spol. s r.o. patří mezi přední společnosti zabývající se vývojem a výrobou součástí pro přestavby vozidel na CNG i LPG alternativní pohon. Další naší činností jsou přestavby vozidel na LPG, provozujeme stanici měření emisí, pneuservis a nabízíme rovněž možnost měření výkonu vozidel na válcové zkušebně. Sídlíme v Ostravě, naše ...

Firma Petr Válek provozuje autoservis se zaměřením na vozy BMW. V rámci našich služeb samozřejmě provádíme opravy i ostatních značek jako např.: Škoda, Seat, Mercedes, Volkswagen či Ford. Servisujeme jak osobní tak i dodávkové vozy. Dále provádíme renovace veteránů a poskytujeme služby autobazaru. Pan Petr Válek též provozuje závodní tým Válek ...

Prodej, e-shop - autolaky - stříkací pistole - produkty pro lakovny. Autolakovna Rychvald - adresa: ul. Bohumínská 1553, 735 32 Rychvald - tel. 733 714 1­80.

Společnost AUTOCENT CZ s.r.o. již od roku 1993 poskytuje komplexní služby v oblasti servisu a údržby vozidel. Klade důraz na osobní a individuální přístup ke každému zákazníkovi spolu s profesionalitou poskytovaných služeb dosaženou zkušenými zaměstnanci. Společnost AUTOCENT CZ s.r.o. provádí: - servis osobních i dodávkových vozů všech ...

Firma Auto Kadlec s.r.o. v Ostravě pro Vás již od roku 1999 jako nezávislý autoservis poskytuje veškeré služby týkající se opravy Vašeho vozu a pneuservisní práce. Zakládáme si na rychlosti a kvalitě poskytovaných služeb a maximální spokojenosti zákazníka. V rámci své činnosti nabízíme tyto profesionální služby: - vyřízení pojistných událostí ...

Likvidace škod na vozidlech. Náhradní vozidlo zdarma. Likvidace škod na zdraví: - bolestné, trvalé následky, ztráta na výdělku(zisku), poradenská činnost zdarma, likvidace škod na motocyklech, asistenční služba, odtah vozidla, servis, kalkulace škod v ADAPEDU, kalkulace znehodnocení opravou, kompletní vyřízení pojistných událostí.

Autoservis, servis, opravy: - osobní a lehká užitková vozidla, automobily, vozy. Práce: - karosářské, autoklempířské - autoelektrikářské - diagnostika. Pneuservis. Prodej: - pneumatiky - ocelové a hliníkové disky. Montáž: - Auto Hi-Fi. Sídlo firmy: - Hornopolní 2851/49, Ostrava - Moravská Ostrava.

Autoservis, autoopravna. Pneuservis. Prodej: - pneumatiky - náhradní díly, autodíly.

Autoopravna, autoservis, servis, oprava: - osobní automobily, vozy.

Maloobchod, prodej: -náhradní díly Služby: -autoservis, autoopravna -pneuservis

Autoopravna, autoservis, oprava, servis: - osobní a užitkové automobily, vozy, auta.

Prodej, montáž, oprava, servis: - autorádia - reproduktory - centrální zamykání - elektrické stahování oken - tažná zařízení - kódování automobilových skel. Zabezpečení automobilů, RD a firem. Diagnostika všech typů osobních vozidel. Opravy alternátorů a startérů. Opravy elektro všech vozidel.

MS AUTO CZ, spol.s r.o. Ostrava. Velkoobchod, maloobchod, prodej: - autodoplňky, autopříslušenství: - tlumiče výfuku BOSAL, WALKER, ROSSI - sportovní výfuky REMUS, ULTER - katalyzátory - tažná zařízení-včetně montáže: - SVC, BRINK, WESTFALIA, THULE - sněhové, terénní řetězy PEWAG pro osobní, užitková vozidla - střešní nosiče, ...

Autorizovaný dealer OPEL. Výhradní prodej, servis, oprava, leasing: - automobily OPEL: - osobní auta - užitkové vozy Prodej: - náhradní díly - ojetá vozidla. Práce: - karosářské, autoklempířské - autolakýrnické. Autopůjčovna.

Autoservis: - osobní, užitkové, dodávkové vozy - mechanické, karosářské, lakýrnické, elektrikářské práce. Diagnostika. Geometrie. Pneuservis, prodej pneu. Prodej náhradních dílů: - veškeré díly na všechny značky (výhradně Chevrolet, Daewoo). Specializace: - generální opravy mechanických i automatických převodovek a motorů ...

Autobazar. Prodej, výkup: - ojeté osobní automobily. - autopůjčovna, pneuservis.

Autobazar. Výkup, prodej, komisní prodej, leasing: - osobní automobily, dodávky, motocykly a přívěsy. Prodej vozidel na protiúčet. Zástava vozidel. Prodej: - náhradní díly na auta, autodíly. Půjčovna: - přívěsné vozíky. Autoservis - mechanické opravy vozidel. Odtahová služba.

Autobazar. Prodej: - ojeté vozy. Autoservis, autoopravna, oprava: - osobní automobily, vozy. - karosářské práce. - lakování, autolakovna. Autopůjčovna. Pneuservis.

Auto-náhradní díly, servis-vozy: - americké - evropské - japonské. Auto-dovoz-z USA na zakázku. Prodej: - motocykly, čtyřkolky - autodoplňky - autokosmetika - autoalarmy, bezpečnostní alarmy. Autoservis, auto-opravy, autoopravy. Doprava, autodoprava.

Autoservis, autoopravna, opravy, servis: - osobní a užitkové vozy všech značek - karosářské práce, karosárna - autolakýrnické práce, autolakovna - měření emisí - pneuservis. Odtahová služba.

Autoservis. Karosárna. Opravy, čištění, plnění klimatizací. Prodej: - náhradní díly ŠKODA, DACIA, LADA, FORD, OPEL, SEAT, VOLKSWAGEN.

AUTO Heller s.r.o. Autosalón SEAT Ostrava. Autorizovaný prodejce automobilů SEAT. Prodej, leasing: - automobily SEAT. Prodej, leasing, výkup, spotřebitelský úvěr: - ojeté automobily - i na protiúčet: Prodej: - náhradní díly - SEAT - autodoplňky - vícevýbava, autorádia, autokosmetika, hliníková kola. Autoservis, oprava: - ...