API CZ s.r.o.
TRUCK TECHNIK
AD TACHO TRUCK s.r.o., Brno
AUTOSERVIS JANOVICE s.r.o.
MIKI AUTO, autodílna Jihlava

Autoservisy poskytují opravy a servis automobilů. Mezi nejčastější služby patří výměna oleje a vzduchového, kabinového a palivového filtru, servis klimatizace a výměna brzdových kotoučů a destiček. Poskytují záruční a pozáruční servis aut.

Autoslužby JANOUŠEK kompletně vybaví Vaši autolakovnu
Autolaky Janoušek Havířov dodává kompletní sortiment pro autolakovny. Jsme dodavateli produktů výrobce NEXA AUTOCOLOR a dalších značek. Vlastníte-li nebo se chystáte založit novou lakovnu, neváhejte se na nás obrátit. Vybavíme Vás autolaky, ochrannými pomůckami a veškerým příslušenstvím, které využijete v každodenním provozu autolakovny.
Autoslužby JANOUŠEK kompletně vybaví Vaši autolakovnu
Autoopravna KFK s.r.o.- servis a pneuservis a diagnostika aut na jednom místě
Potřebujete opravit auto? Využijte spolehlivý autoservis a pneuservis AUTOOPRAVNA KFK s.r.o. Ostrava Vítkovice. Poskytujeme komplexní služby od výměny motorových a podvozkových dílů, plnění, servis, desinfekce klimatizace až po karosářské práce. Součástí našich servisních služeb je diagnostika všech řídících jednotek. V naší kvalitně vybavené ...
Autoopravna KFK s.r.o.- servis a pneuservis a diagnostika aut na jednom místě
API CZ s.r.o. - úprava vozidel pro tělesně handicapované
Naše firma se zabývá úpravami vozidel pro tělesně postižené. Jsme předními úpravci vozidel v České republice a naše výrobky a služby se snažíme stále zlepšovat a zdokonalovat. Své produkty prodáváme také na Slovensku i v mnoha evropských i mimoevropských zemích. Naše výrobky pečlivě testujeme tak, aby zaručovali maximální bezpečnost.
API CZ s.r.o. - úprava vozidel pro tělesně handicapované
Autoservis, opravy: - osobní automobily.

Práce: - karosářské - autoklempířské.

Nákladní autodoprava, pneuservis. Servis nákladních vozidel. Spedice. Pneuservis. Prodej, opravy: - pneumatiky na osobní auta, nákladní a zemědělské stroje.

Oprava: -automobily. Autoopravna

Autoservis. Opravy, servis: - automobily.

Autoservis, opravy: - lehká nákladní vozidla AVIA - dodávková vozidla Ford Tranzit - osobní vozidla Škoda - generální opravy motorů a převodovek - karosářské práce - elektroinstalace vozidel - příprava na STK.

Autodoprava Osobní autobusová doprava: -mezinárodní i vnitrostátní -autobusy -jednodenní i víkendové zájezdy -výlety pro seniory -odvoz školních dětí na plavecký bazén. Oprava: -nákladní automobily a autobusy všech značek -příprava na STK. Svářečské práce.

Firma FIAT - Filípek tuning Autoservis: - měření emisí - test motorů vozidel - příprava na STK včetně zprostředkování - veškeré servisní a karosářské práce - montáž LPG.

Oprava, servis: - osobní a užitkové automobily - příprava na STK - pneuservis - diagnostika.

Autoservis Morava Autoopravna: - osobní automobily všech značek - měření emisí - diagnostika motorů - montáž mechanického zabezpečení - přestavby vozidel na LPG Prodej, montáž: - tažná zařízení BRINK a BOSAL.

Přeprava pacientů. Oprava osobních automobilů a sanitek, dodávek.

Autoopravna. Výroba a prodej: - pletiva - sloupky - poplastované pletivo - vzpěry - doplňky.

Autoservis. Autoopravna. Autodílna. Opravy, servis: - automobily, auta, vozidla, vozy. Práce: - autoklempířské - karosářské.

Autorizovaný prodej a servis vozidel MITSUBISHI.

Autorizovaný servis vozů Volkswagen. Škoda, Audi, Seat. Prodej ojetých koncernových vozů na objednávku. Prodej náhradních dílů.

Prodej, montáž: -autoskla na všechny osobní, dodávková a nákladní vozidla. Servis: -osobní a dodávková vozidla -pneuservis -kompletní servis klimatizací. Prodej: -pneumatiky -disky Montáž: -střešní okna -alarmy.

Pěstitelská pálenice, palírna. Moštárna. Prodej a servis zahradní techniky, Husqvarna, Flymo, Prodej kotlů a bojlerů, ohřívačů vody, plynové, pevná paliva, kombinované Broušení řetězů motorových pil. Autoservis.

Auto-Hobby Uničov Prodej: - náhradní díly a autodoplňky pro osobní vozidla. Odtahová služba. Servis vozidel.

Autoservis Depo - servis osobních automobilů nejrůznějších značek. Provádíme: - mechanické práce - opravy elektroinstalace - diagnostiku vozů Renault a Dacia - přípravu a vyřízení STK a emisí

Autolakýrnické práce: - automobily lakování, míchání barev, plnění sprejů, prodej lak.potřeb a materiálu Mechanické práce: GO motorů, převodovek, vstřik.čerpadel.Brzdy, podvozek. Autoklempířské práce: - kompletní GO karoserií vč. čalounění. Opravy autoskel:lepení, výměny Klimatizace Diagnostika-BMW, Mercedes, Audi, ...

Opravy nákladních vozidel: -opravy motorů, brzdových soustav, převodovek, vleků a návěsů -kontrola a výměna autobaterií -příprava na STK, měření emisí -výměna olejů -karosářské práce.