API CZ s.r.o.
TRUCK TECHNIK
AD TACHO TRUCK s.r.o., Brno
AUTOSERVIS JANOVICE s.r.o.
MIKI AUTO, autodílna Jihlava

Autoservisy poskytují opravy a servis automobilů. Mezi nejčastější služby patří výměna oleje a vzduchového, kabinového a palivového filtru, servis klimatizace a výměna brzdových kotoučů a destiček. Poskytují záruční a pozáruční servis aut.

API CZ s.r.o. - úprava vozidel pro tělesně handicapované
Naše firma se zabývá úpravami vozidel pro tělesně postižené. Jsme předními úpravci vozidel v České republice a naše výrobky a služby se snažíme stále zlepšovat a zdokonalovat. Své produkty prodáváme také na Slovensku i v mnoha evropských i mimoevropských zemích. Naše výrobky pečlivě testujeme tak, aby zaručovali maximální bezpečnost.
API CZ s.r.o. - úprava vozidel pro tělesně handicapované
Autoslužby JANOUŠEK kompletně vybaví Vaši autolakovnu
Autolaky Janoušek Havířov dodává kompletní sortiment pro autolakovny. Jsme dodavateli produktů výrobce NEXA AUTOCOLOR a dalších značek. Vlastníte-li nebo se chystáte založit novou lakovnu, neváhejte se na nás obrátit. Vybavíme Vás autolaky, ochrannými pomůckami a veškerým příslušenstvím, které využijete v každodenním provozu autolakovny.
Autoslužby JANOUŠEK kompletně vybaví Vaši autolakovnu
Autoopravna KFK s.r.o.- servis a pneuservis a diagnostika aut na jednom místě
Potřebujete opravit auto? Využijte spolehlivý autoservis a pneuservis AUTOOPRAVNA KFK s.r.o. Ostrava Vítkovice. Poskytujeme komplexní služby od výměny motorových a podvozkových dílů, plnění, servis, desinfekce klimatizace až po karosářské práce. Součástí našich servisních služeb je diagnostika všech řídících jednotek. V naší kvalitně vybavené ...
Autoopravna KFK s.r.o.- servis a pneuservis a diagnostika aut na jednom místě
Autoopravna: - autoklempířské práce automobilů všech značek - lakování vozidel materiály PPG - lakování plastů - pneuservis - mechanické práce - příprava a realizace STK - restaurování karoserií a laků veteránů - kompletní renovace veteránů - odtahová služba

Pneunova. Pneuservis, autoservis: - pro osobní a užitkové vozy. Opravy: - pneumatiky - protektory. Prodej: - nové pneu na osobní a nákladní auta - prodej náhradních dílů, příslušenství - diagnostika.

Autoservis: - veškeré servisní práce - klempířské práce. Prodej: - náhradní díly. Pneuservis: - prodej, servis a výměna pneumatik. Další služby: - servis klimatizací, autodiagnostika, pojištění vozidel.

Montáže LPG a CNG, servis a revize. Autoservis a pneuservis. Zajištění emisí a STK.

Nákup, prodej osobních automobilů: - výkup, prodej - komisní prodej - pojištění - autoservis - testování tlumičů.

Montáž LPG Revize, Servis, opravy vozidel s pohonem LPG

Autobazar. Servis: - mechanické opravy - výměna olejů a filtrů - příprava na STK - plnění klimatizací - čištění interiérů vozidel.

Automechanické práce: -mechanické opravy motorových vozidel -seřízení benzínových motorů -výměna výfuků -výměna olejů -generální opravy motorů, převodovek -příprava a přistavení na STK, emise a geometrie. Karosářské práce. Lakýrnické práce: -nástřik spodků a dutin.

Autoservis, autoopravna: -osobní automobily -karosářské práce -montáž LPG -montáž tažných zařízení.

Autoservis: - osobní automobily. Pneuservis. Oprava: - pneumatiky.

Oprava: - startéry a alternátory všech typů a značek osobních a užitkových automobilů i pracovních strojů.

Autoopravna Kočiřík Servis, opravy: - osobní automobily všech značek. - dodávkové automobily. Prodej: - náhradní díly na automobily - autopříslušenství - autodoplňky na osobní vozidla. Měření emisí. Odtahová služba.

Garage JK: Autoopravna. Opravy všech osobních vozidel. Pneuservis. Značení skel - pískování - zabezpečení.

Prodej: - kompletní lakovací sortiment - lakovací materiály PPG - letecké barvy a těsnící tmely - těsnící a lepící tmely - průmyslové lakovací barvy.

Oprava motorových vozidel - autodílna.

Práce, služby: -autoopravna -pneuservis -klempířství

Prodej, opravy: - startéry - alternátory - elektrická zařízení motorových vozidel všech druhů - baterie.

DIVIZE FTL-BUS: - tel.: 582344138, 582320111 - cestovní kancelář PTA, tel.: 582344746 - informace o odjezdech autobusů, tel.: 582333181. DIVIZE FTL-Transport & Logistics: - tel.: 582343792, 582320219 - pracoviště Prostějov, tel.: 582365247, 582365050. DIVIZE FTL-SERVIS: - tel.: 582320239

Autobazar. Autoservis: - příprava a přistavení vozidel na STK a emise - osobní automobily - dodání náhradních dílů - nástřik podvozků.

Nákladní autodoprava, pneuservis. Servis nákladních vozidel. Spedice. Pneuservis. Prodej, opravy: - pneumatiky na osobní auta, nákladní a zemědělské stroje.

Autoservis, opravy: - lehká nákladní vozidla AVIA - dodávková vozidla Ford Tranzit - osobní vozidla Škoda - generální opravy motorů a převodovek - karosářské práce - elektroinstalace vozidel - příprava na STK.

Autoservis Morava Autoopravna: - osobní automobily všech značek - měření emisí - diagnostika motorů - montáž mechanického zabezpečení - přestavby vozidel na LPG Prodej, montáž: - tažná zařízení BRINK a BOSAL.

Přeprava pacientů. Oprava osobních automobilů a sanitek, dodávek.