API CZ s.r.o.
TRUCK TECHNIK
AD TACHO TRUCK s.r.o., Brno
AUTOSERVIS JANOVICE s.r.o.
MIKI AUTO, autodílna Jihlava

Autoservisy poskytují opravy a servis automobilů. Mezi nejčastější služby patří výměna oleje a vzduchového, kabinového a palivového filtru, servis klimatizace a výměna brzdových kotoučů a destiček. Poskytují záruční a pozáruční servis aut.

Autoopravna KFK s.r.o.- servis a pneuservis a diagnostika aut na jednom místě
Potřebujete opravit auto? Využijte spolehlivý autoservis a pneuservis AUTOOPRAVNA KFK s.r.o. Ostrava Vítkovice. Poskytujeme komplexní služby od výměny motorových a podvozkových dílů, plnění, servis, desinfekce klimatizace až po karosářské práce. Součástí našich servisních služeb je diagnostika všech řídících jednotek. V naší kvalitně vybavené ...
Autoopravna KFK s.r.o.- servis a pneuservis a diagnostika aut na jednom místě
API CZ s.r.o. - úprava vozidel pro tělesně handicapované
Naše firma se zabývá úpravami vozidel pro tělesně postižené. Jsme předními úpravci vozidel v České republice a naše výrobky a služby se snažíme stále zlepšovat a zdokonalovat. Své produkty prodáváme také na Slovensku i v mnoha evropských i mimoevropských zemích. Naše výrobky pečlivě testujeme tak, aby zaručovali maximální bezpečnost.
API CZ s.r.o. - úprava vozidel pro tělesně handicapované
Autoslužby JANOUŠEK kompletně vybaví Vaši autolakovnu
Autolaky Janoušek Havířov dodává kompletní sortiment pro autolakovny. Jsme dodavateli produktů výrobce NEXA AUTOCOLOR a dalších značek. Vlastníte-li nebo se chystáte založit novou lakovnu, neváhejte se na nás obrátit. Vybavíme Vás autolaky, ochrannými pomůckami a veškerým příslušenstvím, které využijete v každodenním provozu autolakovny.
Autoslužby JANOUŠEK kompletně vybaví Vaši autolakovnu
Prodej, oprava, servis: - zemědělské stroje - stavební technika Oprava, servis: - náklady vozy - autobusy Služby: - nákladní doprava vnitrostátní i mezinárodní

Činnost: - autoservis, autoopravna - pneuservis - prodej náhradních dílů

Autorizovaný BOSCH servis. Služby: - autoopravna, autoservis - pneuservis - chiptuning - prodej náhradních dílů - odtahová služba - autobazar

Služby: -vyprošťovací, odtahová služba. Autoservis, oprava, servis: -osobní automobily. -nákladní automobily. -pneuservis. -autoklempířské práce. Autodoprava: -trasport automobilů, stavebních strojů.

Služby: -mezinárodní nákladní autodoprava. -expresní přeprava zásilek do 3500kg. Autoservis: -opravy osobních automobilů.

Autoservis. Opravy osobních, nákladních motorových vozidel a traktorů, příprava osobních i nákladních automobilů na STK.

Firma AUTOSPOL PLUS Horažďovice je autorizovaný prodejce vozů Škoda. V tomto oboru úspěšně podnikáme od roku 1995. Nabízíme nové vozy Škoda, nové vozy na protiúčet, autobazar Škoda Plus, prodej vyzkoušených ojetých vozů, záruční a pozáruční servis vozů Škoda, klempířské práce, lakování vozidel, servis klima, pojištění nových a ojetých vozů u ...

Práce: -autolakýrnické -lepení plastů, nárazníků -elektrikářské -klempířské -karosářské opravy. Bazar a pneuservis.

Opravy karosérií. Nástřik podvozků. Ubytovací služby, ve dvou-pěti lůžkových pokojích, apartmánu.

Autoservis, autoopravna. Opravy karoserií. Karosářské práce.

Služby: - odtahová služba nonstop - osobních, dodávkových a nákladních vozidel - přeprava nadměrných nákladů po celé Evropě - pro motoristy poškozené u nehody náhradní vozidlo, odtah vozidla a oprava vozidla zdarma - odtahová služba - opravy automobilů - přeprava vozidel, strojů a materiálu bez plachty - přeprava převážně do Belgie ...

Prodej, servis: -automobily.

Půjčovna aut (autopůjčovna): -auta -karavany -přívěsy. Autoopravna, autoservis.

Autoservis, autoopravna. Autoklempířské práce.

Opravy a servis motorových vozidel. Příprava vozů na technickou kontrolu, pneuservis.

Autoservis, autoopravna. Karosářské práce.

Prodej: -autodíly, -příslušenství, -autodoplňky. Objednávkový prodej na všechny typy vozidel. Dealer SKF ložiska. Prodej: -karosářské díly, -světla, -blikače, -výfuky, -tlumiče pérování, -spojky, -oleje PETRO-CANADA. Opravy motorových vozidel.

Automobily-elektrikáři. Prodej a montáže GPS zařízení, HF sad, zabezpečení vozidel a dalších doplňků vč.náhradních dílů. Opravy a diagnostika vozidel, alternátorů a spouštěčů včetně ostatních elektronických a dalších vybavení vozidel.

Opravy motorových vozidel. Autodoprava.

Autolakovna. Lakování automobilů, vozidel.

Automobily-prodej náhradních dílů. Autodoprava zahraniční. Oprava automobilů.

Prodej: -automobily -motocykly -skútry -mopedy -náhradní díly. Opravy motorových vozidel.

Autoservis, opravy: -silniční motorová vozidla -karoserie.