API CZ s.r.o.
TRUCK TECHNIK
AD TACHO TRUCK s.r.o., Brno
AUTOSERVIS JANOVICE s.r.o.
MIKI AUTO, autodílna Jihlava

Autoservisy poskytují opravy a servis automobilů. Mezi nejčastější služby patří výměna oleje a vzduchového, kabinového a palivového filtru, servis klimatizace a výměna brzdových kotoučů a destiček. Poskytují záruční a pozáruční servis aut.

Autoslužby JANOUŠEK kompletně vybaví Vaši autolakovnu
Autolaky Janoušek Havířov dodává kompletní sortiment pro autolakovny. Jsme dodavateli produktů výrobce NEXA AUTOCOLOR a dalších značek. Vlastníte-li nebo se chystáte založit novou lakovnu, neváhejte se na nás obrátit. Vybavíme Vás autolaky, ochrannými pomůckami a veškerým příslušenstvím, které využijete v každodenním provozu autolakovny.
Autoslužby JANOUŠEK kompletně vybaví Vaši autolakovnu
Autoopravna KFK s.r.o.- servis a pneuservis a diagnostika aut na jednom místě
Potřebujete opravit auto? Využijte spolehlivý autoservis a pneuservis AUTOOPRAVNA KFK s.r.o. Ostrava Vítkovice. Poskytujeme komplexní služby od výměny motorových a podvozkových dílů, plnění, servis, desinfekce klimatizace až po karosářské práce. Součástí našich servisních služeb je diagnostika všech řídících jednotek. V naší kvalitně vybavené ...
Autoopravna KFK s.r.o.- servis a pneuservis a diagnostika aut na jednom místě
API CZ s.r.o. - úprava vozidel pro tělesně handicapované
Naše firma se zabývá úpravami vozidel pro tělesně postižené. Jsme předními úpravci vozidel v České republice a naše výrobky a služby se snažíme stále zlepšovat a zdokonalovat. Své produkty prodáváme také na Slovensku i v mnoha evropských i mimoevropských zemích. Naše výrobky pečlivě testujeme tak, aby zaručovali maximální bezpečnost.
API CZ s.r.o. - úprava vozidel pro tělesně handicapované
Prodej náhradní díly Autoservis Pneuservis Montáž - zabezpečovací zařízení

Opravy silničních vozidel -Velkoobchod a maloobchod -Údržba motorových vozidel a jejich příslušenství Silniční motorová doprava - nákladní provozovaná vozidly nebo jízdními soupravami o největší povolené hmotnosti nepřesahující 3,5 tuny, jsou-li určeny k přepravě zvířat nebo věcí

Autorizovaný prodej vozů ŠKODA Autobazar Výkup vozů na protiúčet, za hotové a do komise Škoda Plus - roční ojeté vozy Záruční a pozáruční servis vozů ŠKODA Pozáruční servis vozů všech značek Měření emisí a zajištění STK Autoelektrikářské práce Autokarosářské a lakýrnické práce Vlastní odtahová služba Autopůjčovna Pick-up servis pro ...

Servis vozidel Tatra. Opravy a prodej náhradních dílů nákladních vozidel Tatra. Po dohodě opravujeme také nákladní vozidla jiných značek.

Autoservis Beroun, Cerhovice Provádíme opravu a servis osobních automobilů dále diagnostiku a kompletní servisní prohlídky. Zavítejte k nám i pokud potřebujete vyměnit pneumatiky na Vašem voze.

Autoservis, autoopravna: -veškeré opravy -nákladní auta -osobní auta -karosářské práce -zemědělské stroje -svářecké -čelní skla novou technologií.

Mezinárodní a vnitrostátní doprava a zasilatelství. Servis: -nákladní automobily -autobusy -přívěsy Doprava: -automobily od 0, 5 do 25 tun* (valníky, sklápěče, HR**, UNC* 060).

Doprava: -vnitrostátní -mezinárodní -kamionová -nákladní -autobusová. Služby: -oprava motorových vozidel -mytí vozidel -celní deklarace. Prodej: -nafta. Velkoobchod: -potraviny za hotové.

Prodej, servis, opravy: -elektroinstalace osobní a nákladní vozy -opravy startéry, alternátory, dynama -montáž autorádia, alarmy, centrální zamykání -seřizování světel -měření emise -výměny oleje -tažná zařízení. Prodej: -značky BOSCH, BLAUPUNKT, SHELL, -náhradní díly.

Opravy: -osobní a užitková vozidla -odtahová služba. Klempířské, mechanické a lakýrnické práce.

Autoservis, opravy: -všechny druhy osobních automobilů -autoklempířství, opravy karoserií -lakovna-stříkací box -příprava na STK* včetně provedení -prodej náhradních dílů na tuzemské i zahraniční vozy -geometrie -výměna čelních skel -svařování plastů, seřízení geometrie. Prodej: -autolaky GLASURIT -náhradní díly. Odtahová ...

Autoservis, opravy: -mechanické -osobní automobily všech typů. Autobazar.

Autoservis: -opravy všech značek osobních vozidel.

Servis - motorová vozidla

Autoklempířské práce Autolakovna - osobní a užitkové vozy Míchání - autolaky a barvy

Opravy - karosérie motorových vozidel

Klempířské práce Autoservis, autoopravna - automobily VOLKSWAGEN, ŠKODA, OPEL, RENAULT, PEUGEOT, NISSAN, MAZDA - diagnostika - servis a úpravy autokrossových speciálů včetně jejich motorů - příprava na STK Odtahová služba Realizace - autokrossové individuální stavby

Servis - dodávkové automobilypříprava na STK Servis - osobní automobilypříprava na STK Pneuservis Zprostředkování - STK

Prodej - ojeté vozy Autoservis Pneuservis Montáž - LPG Vyřizování - STK - emise

Servis - automobily Servis - automobily

Drobné autoklempířské práce Autolakýrnické práce osobní automobily, veteráni, autodoplňky Drobné mechanické práce Prodej - barvy - podkladové materiály

Elektroopravy Opravy - osobní automobily - autodiagnostika - metalická aditivace - LPG servis, montáž, revize Tuning

Autoservis Autoservis Pneuservis - osobní i užitkové vozy Kompletní úklidové a vyklízecí práce Stavební práce

Servis - automobilypřestavby na LPG - revize LPG