API CZ s.r.o.
TRUCK TECHNIK
AD TACHO TRUCK s.r.o., Brno
AUTOSERVIS JANOVICE s.r.o.
MIKI AUTO, autodílna Jihlava

Autoservisy poskytují opravy a servis automobilů. Mezi nejčastější služby patří výměna oleje a vzduchového, kabinového a palivového filtru, servis klimatizace a výměna brzdových kotoučů a destiček. Poskytují záruční a pozáruční servis aut.

Autoslužby JANOUŠEK kompletně vybaví Vaši autolakovnu
Autolaky Janoušek Havířov dodává kompletní sortiment pro autolakovny. Jsme dodavateli produktů výrobce NEXA AUTOCOLOR a dalších značek. Vlastníte-li nebo se chystáte založit novou lakovnu, neváhejte se na nás obrátit. Vybavíme Vás autolaky, ochrannými pomůckami a veškerým příslušenstvím, které využijete v každodenním provozu autolakovny.
Autoslužby JANOUŠEK kompletně vybaví Vaši autolakovnu
API CZ s.r.o. - úprava vozidel pro tělesně handicapované
Naše firma se zabývá úpravami vozidel pro tělesně postižené. Jsme předními úpravci vozidel v České republice a naše výrobky a služby se snažíme stále zlepšovat a zdokonalovat. Své produkty prodáváme také na Slovensku i v mnoha evropských i mimoevropských zemích. Naše výrobky pečlivě testujeme tak, aby zaručovali maximální bezpečnost.
API CZ s.r.o. - úprava vozidel pro tělesně handicapované
Autoopravna KFK s.r.o.- servis a pneuservis a diagnostika aut na jednom místě
Potřebujete opravit auto? Využijte spolehlivý autoservis a pneuservis AUTOOPRAVNA KFK s.r.o. Ostrava Vítkovice. Poskytujeme komplexní služby od výměny motorových a podvozkových dílů, plnění, servis, desinfekce klimatizace až po karosářské práce. Součástí našich servisních služeb je diagnostika všech řídících jednotek. V naší kvalitně vybavené ...
Autoopravna KFK s.r.o.- servis a pneuservis a diagnostika aut na jednom místě
Autoservis. Dovoz: -ojetá, starší auta ze zahraničí.

Prodej a výměna: -akumulátory, autobaterie obchodní zastoupení AKUMA. Opravy, servis všech typů vozů: -karosářské -kompletní mechanické -běžný servis včetně seřízení -automatické převodovky. Odtahová služba pouze pro potřeby servisu.

Autoelektrikářské práce: -opravy startérů, alternátorů -elektroinstalace -montáž immobilizérů, alarmů.

Renovace: -veterány. Odtahová služba.

Prodej, servis automobilů Renault. -automobily značky -nové i ojeté vozy -prodej náhradních dílů -odtahová služba -servis všech osobních automobilů -second-servis.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -oleje, tuky PARAMO SYNTOL, FRIDEX -gufera, manžety, O kroužky, stírací kroužky RUBENA -hadice na vodu, vzduch, palivo, olej, kyslík, acetylen PE, PA, PVC, pryž -klínové řemeny -spojky HARDY, BKN -desky těsnící KLINGERIT -šňůry těsnící TEMAC -kroužky Cu, Al, FIBR, SEGER -pružiny ...

Autoopravna, autodílna: -karosářské a mechanické opravy.

Autoklempířství. Opravy: -po havárii -rovnání na rovnacím rámu, stolici. Generální opravy: -karosérie -brzdy -řízení. Mezinárodní odtahová služba NONSTOP. Autodoprava: -SPRINTER skříňová dodávka Příprava na STK včetně provedení: -osobní automobily. Autobazar, prodej.

Prodej, leasing a servis: -nové i ojeté automobily PEUGEOT. Autobazar: -pouze auta PEUGEOT -výkup starých vozů protiúčtem. Prodej: -vypalovací autolaky -náhradní díly -autodoplňky -autorádia včetně montáže. Autolakovna: -Příbram, V Lukách, tel.318626547.

Autorizovaný dealer: -automobily MAZDA a MITSUBISHI, HYUNDAI. Prodej, leasing, úvěry: -dovoz vozů z USA s kompletním servisem -nové osobní a užitkové automobily -ojeté automobily -výkup protiúčtem -náhradní díly na všechny evropské a japonské vozy -oleje CASTROL a TOTAL a jiné. Prodej a montáž: -autorádia SONY -bezpečnostní ...

Autoservis. Servis vozů ŠKODA, VW: -pneuservis -výměna olejů -mechanické opravy -karosářské práce. -příprava a zajištění STK -odtahová služba -geometrie -náhradní díly.

Balírny a pražírny. Pražení: -káva. Autodoprava. Autoservis: -opravy osobních i dodávkových vozidel -pneuservis -autodiagnostika -sváření plastů.

Autoopravna-autobaterie Prodej: -autobaterie pro motocykly, osobní a nákladní vozy včetně jejich proměření. Práce: -opravy elektrických zařízení startéry, alternátory včetně prodeje náhradních dílů -veškeré mechanické práce -celkové opravy motory, převodovky, nápravy -příprava vozidel a zajištění STK -pneuservis ...

Autoservis. Opravy v dílně i v terénu: -osobní a dodávkové automobily všech značek -karosářské práce na rovnací stolici -autoelektrikářské -příprava vozů na STK včetně vyřízení. Prodej: -veškeré náhradní díly Montáž: -autorádia. Pneuservis: -kompletní služby -prodej nových pneumatik.

Prodej a servis vozů RENAULT: -pozáruční servis -prodej náhradních dílů, ND -prodej příslušenství -diagnostika.

Autoservis, opravy: -mechanické -karosérií včetně rovnání -motory diagnostika, seřizování -geometrie náprav -autolakovna kompletní služby. IFA s hydraulickou rukou: -nákladní autodoprava. Příprava vozidel na STK, provedení. Prodej: -náhradní díly na vozy tuzemské i zahraniční -autokosmetika.

SERVICE CAR Autoservis, opravy: -mechanické -karosářské -příprava a zajištění STK -geometrie náprav. Dovoz veteránů z USA.

Autoservis pro osobní a dodávková auta: -generální opravy GO motory Škoda, převodovky, nápravy -servis příslušenství -opravy zahraničních vozidel -repase motorů -přípravy na STK. Odtahová služba.

Prodej a montáž: -veškeré náhradní díly -autoradia KENWOOD -zabezpečovací zařízení IMMOBILISER. Prodej a výměna: -oleje MOBIL. Servis osobních a dodávkových aut všech značek: -mechanické opravy -karosářské -elektroinstalace. Odtahová služba. Autobazar. Dovoz a prodej: -havarované vozy, automobily ze zahraničí.

Autoopravna Opravy mechanické: -automobily -motocykly.

Prodej autodílů: -náhradní díly na nákladní automobily AVIA, LIAZ, TATRA -náhradní díly na osobní automobily objednávkovým způsobem. Opravy: -díly výměnným způsobem -chladiče všech typů -kloubové a klikové hřídele. Práce autojeřábem. Prodej: -plyny LINDE.

Montáž a opravy zdvihacích zařízení. Prodej autodílů. Drobné opravy motorových vozidel.

Autoservis. Opravy: -mechanické -karosářské. Pneuservis.

Služby: -opravy silničních vozidel a karoserií -prodej autodoplňků.

Autodílna, autoopravy: -kompletní mechanické -karosářské -rovnání na stolici. Výměna oleje AGIP.