API CZ s.r.o.
TRUCK TECHNIK
AD TACHO TRUCK s.r.o., Brno
AUTOSERVIS JANOVICE s.r.o.
MIKI AUTO, autodílna Jihlava

Autoservisy poskytují opravy a servis automobilů. Mezi nejčastější služby patří výměna oleje a vzduchového, kabinového a palivového filtru, servis klimatizace a výměna brzdových kotoučů a destiček. Poskytují záruční a pozáruční servis aut.

Autoslužby JANOUŠEK kompletně vybaví Vaši autolakovnu
Autolaky Janoušek Havířov dodává kompletní sortiment pro autolakovny. Jsme dodavateli produktů výrobce NEXA AUTOCOLOR a dalších značek. Vlastníte-li nebo se chystáte založit novou lakovnu, neváhejte se na nás obrátit. Vybavíme Vás autolaky, ochrannými pomůckami a veškerým příslušenstvím, které využijete v každodenním provozu autolakovny.
Autoslužby JANOUŠEK kompletně vybaví Vaši autolakovnu
API CZ s.r.o. - úprava vozidel pro tělesně handicapované
Naše firma se zabývá úpravami vozidel pro tělesně postižené. Jsme předními úpravci vozidel v České republice a naše výrobky a služby se snažíme stále zlepšovat a zdokonalovat. Své produkty prodáváme také na Slovensku i v mnoha evropských i mimoevropských zemích. Naše výrobky pečlivě testujeme tak, aby zaručovali maximální bezpečnost.
API CZ s.r.o. - úprava vozidel pro tělesně handicapované
Autoopravna KFK s.r.o.- servis a pneuservis a diagnostika aut na jednom místě
Potřebujete opravit auto? Využijte spolehlivý autoservis a pneuservis AUTOOPRAVNA KFK s.r.o. Ostrava Vítkovice. Poskytujeme komplexní služby od výměny motorových a podvozkových dílů, plnění, servis, desinfekce klimatizace až po karosářské práce. Součástí našich servisních služeb je diagnostika všech řídících jednotek. V naší kvalitně vybavené ...
Autoopravna KFK s.r.o.- servis a pneuservis a diagnostika aut na jednom místě
Autoopravna. Oprava, servis: -automobily.

Autoservis: -pneuservis -opravy motorových vozidel -seřizování motoru -příprava vozidel na STK vč. zajištění -prodej náhradních dílů -zajištění karosářských oprav -prodej a montáž tažné zařízení.

Servis, opravy, e-shop: -automobily. -lakování vozidel -klempířské práce -garanční prohlídky -výměny olejů, filtrů, nemrznoucích směsí -přípravy vozidel na technické kontroly -diagnostika řídících jednotek vozidel -karosářské opravy -oprava, opravy, výměna poškozených částí -technický průkaz vozidla -osvědčení o registraci vozidla ...

Služby: -autoservis -veškeré opravy osobních automobilů, lakýrnické práce, výměny čelních skel a montáže tažných zařízení -příprava, zajištění STK.

Renovace, oprava: -klikových hřídelí - navařování -rotačních součástí-navařování v ochranné atmosféře argonu. -agregárů-kompresorů, turbodmychadel, startérů, alternátorů, vodníchčerpadel i na motory ZS 50, Z-25, -perkins IFA i další dle dohody. Prodej, náhradní díly: -ZETOR UŘ I, UŘ III a všechny jejich modifikace včetně stavebních ...

Prodej: -autodíly -Fiat, Alfa Romeo, Lancia, Renault, Peugeot, Citroen, Ford, Volkswagen, Opel -diagnostika motoru, airbagu, ABS.

Prodej, servis, leasing: -osobní a užitkové vozy CITROEN. Záruční a pozáruční servis. Služby: -auto opravy pro osobní i užitkové automobily -karosařské pro osobní i užitkové automobily -na rovnací stolici. Měření: -emise -emise dieselových motorů. Pneuservis. Prodej: -náhradní ...

Prodej: - pneumatiky. Výměna: - čelní autoskla. Servis a plnění: - autoklimatizace. Autoservis: - diagnostika - příprava na STK - výměna výfuků. Pneuservis.

Autoservis: -servis všech značek -výměna autoskel -opravy motorů, karoserií -svařování -renovace veteránů.

Autolakovna. Autolakýrnické práce: - lakování veškerých kovových a plastových dílců ve dvou kabinách. Karosárna. Karosářské práce: - opravny a rovnání bouraných karosérií automobilů. Autoopravna. Oprava, servis: - užitkové automobily - osobní automobily. Odtahová služba - odtah nepojízdného vozidla.

Služby: - autoservis. - pneuservis - karosářské práce - montáž autoskel

Zvedací zařízení Autolift. Montáž: -zvedací zařízení -zabezpečení vozidel Construct -tažné zařízení -výfuky. Pneuservis: -osobní automobily -pneumatiky značky Barum, BF Googrich, Bridgestone, Continental, Dunlop, Fulda, Goodyear, Hankook, Heidenau, Kumho, Maxxis, Michelin, Mitas, Nexen, Pirelli, Toyo. Náhradní díly: -osobní ...

Výroba, služby: -přestavba vozidel na pohřební vozy -výroba pohřebních vozidel, pohřební limuzíny -přestavby nových vozidel - Mercedes, Fiat, Peugeot, Volkswagen -úpravy vozidel -prodej hřbitovní techniky

Prodej, servis: - motocykly, skútry a čtyřkolky - renovace veteránů Autoservis: - montáž LPG a CNG do automobilů - generálky motorů, renovace, výbrusy - emise. Člen sítě profesionálních autoservisů Q-SERVICE.

Autoservis, autoopravna osobní i nákladní automobily: -všechny mechanické opravy -generální opravy motory a převodovky -opravy spojky, brzdy, nápravy -opravy vozy po havárii -výměny rozvodové řemeny, výfuky aj. -klempířské práce, autoklempíř -vyvaření karoserie -elektrikářské práce, autoelektrikář -pravidelné prohlídky vozidel -výměna ...

Radek Mucha se zaměřuje na prodej nových i použitých náhradních dílů pro automobily a provozuje autoservis.

Prodej - náhradní díly na automobily - pneumatiky Opravy a servis - předepsané servisní prohlídky - opravy klimatizace - běžné opravy - opravy motorů a převodovek - 3D geometrie náprav - montáže tažných zařízení Opravy - osobní automobilypřípravy na STK Pneuservis

Martin Petr provozuje autoservis, pneuservis a provádí lakýrnické, karosářské práce, výměnu autoskel, přípravu na STK a servis klimatizací.

Pavel Havlíček provozuje autoservis a pneuservis a zaměřuje se na komplexní služby v oblasti opravy a údržby automobilů.

Autoservis BERT s.r.o. provozuje autoservis a pneuservis vozů různých značek, prodává náhradní díly a oleje, provádí karosářské práce, výměnu autoskel, diagnostiku vozidel a geometrii kol.