API CZ s.r.o.
TRUCK TECHNIK
AD TACHO TRUCK s.r.o., Brno
AUTOSERVIS JANOVICE s.r.o.
MIKI AUTO, autodílna Jihlava

Autoservisy poskytují opravy a servis automobilů. Mezi nejčastější služby patří výměna oleje a vzduchového, kabinového a palivového filtru, servis klimatizace a výměna brzdových kotoučů a destiček. Poskytují záruční a pozáruční servis aut.

Autoopravna KFK s.r.o.- servis a pneuservis a diagnostika aut na jednom místě
Potřebujete opravit auto? Využijte spolehlivý autoservis a pneuservis AUTOOPRAVNA KFK s.r.o. Ostrava Vítkovice. Poskytujeme komplexní služby od výměny motorových a podvozkových dílů, plnění, servis, desinfekce klimatizace až po karosářské práce. Součástí našich servisních služeb je diagnostika všech řídících jednotek. V naší kvalitně vybavené ...
Autoopravna KFK s.r.o.- servis a pneuservis a diagnostika aut na jednom místě
API CZ s.r.o. - úprava vozidel pro tělesně handicapované
Naše firma se zabývá úpravami vozidel pro tělesně postižené. Jsme předními úpravci vozidel v České republice a naše výrobky a služby se snažíme stále zlepšovat a zdokonalovat. Své produkty prodáváme také na Slovensku i v mnoha evropských i mimoevropských zemích. Naše výrobky pečlivě testujeme tak, aby zaručovali maximální bezpečnost.
API CZ s.r.o. - úprava vozidel pro tělesně handicapované
Autoslužby JANOUŠEK kompletně vybaví Vaši autolakovnu
Autolaky Janoušek Havířov dodává kompletní sortiment pro autolakovny. Jsme dodavateli produktů výrobce NEXA AUTOCOLOR a dalších značek. Vlastníte-li nebo se chystáte založit novou lakovnu, neváhejte se na nás obrátit. Vybavíme Vás autolaky, ochrannými pomůckami a veškerým příslušenstvím, které využijete v každodenním provozu autolakovny.
Autoslužby JANOUŠEK kompletně vybaví Vaši autolakovnu
Maloobchod, prodej: - náhradní díly na automobily: - ŠKODA 100, 120 - FAVORIT - evropské zahraniční vozy. Autopříslušenství: - autobaterie 40-180 ah - autorádia - autopotahy. Autoservis a pneuservis.

Autodoprava: - vnitrostátní přeprava - mezinárodní přeprava - spedice. Skladovací prostory. Servis: - opravy veškerých motorových vozidel - pneuservis pro nákladní i osobní vozy - ruční mytí nákladních automobilů.

Přestavby vozidel na LPG, CNG. Měření emisí benzín, LPG a CNG, Diesel. Opravy a revize zařízení na LPG a CNG. Výměny nádrží na LPG s prošlou tlakovou zkouškou. Diagnostika, opravy a servis vozidel všech značek. Revize a zkoušky vyhrazených plynových zařízení. ČERPACÍ STANICE na LPG. Pneuservis.

Autoservis. Pneuservis Karosárna. Odtahová služba.

Autolakovna. Lakýrnické práce. Karosářské, mechanické práce. Leštění laků. Renovace světlometů.

Autoservis: -specialisti na Volvo - opravy aut všech značek - karosářské práce, renovace laku, lakování, mechanické a elektro práce, diagnostika apod - zapůjčení náhradního vozidla. Pneuservis. Výměna autoskel.

Autoservis, pneuservis, karosářské práce. Kompletní opravy osobních a dodávkových vozidel.

Maloobchod, prodej: -autodíly, náhradní díly na automobily -pneumatiky. Příprava a provedení STK. Autoservis, autoopravna, opravy, oprava: -osobních automobilů všech značek, vozidel.

Autoservis, pneuservis, karosárna. Opravujeme pneumatiky metodou za studena i za tepla.

Exkluzivní dealer Audi, prodej, servis: -vozů Audi -servis vozů ostatních značek -karosárna, lakovna, pneuservis -autobazar -autoumývárna -leasing, pojištění, výkup protiúčtem.

Autoservis osobních, užitkových i nákladních automobilů se 3 servisními garážemi: - opravy motorů, převodovek - autodiagnostika - autoklimatizace - montáž tažných zařízení.

Kompletní opravy požárních vozidel, stříkaček PS - 12 a prodej všech náhradních dílů. Servisní zastoupení firmy HONDA Generální opravy motorů, čerpadel, rozvaděčů, sání, sportovní úpravy. Opravy požárních čerpadel, hydrantové systémy. V naší prodejně může také zakoupit doplňkový sortiment - trička, opasky, odznaky, čepice, kšiltovky, ...

Autoopravna, autoservis, pneuservis, oprava: -osobní automobily, vozidla -užitkové automobily do 3, 5t -garanční prohlídky -příprava na STK* -specializace na RENAULT, ŠKODA, VOLKSWAGEN a další evropské značky.

Klempířství Roman Mol Zlín provádí opravy karoserií aut bez poškození laku - metodou PDR. Nabízíme tyto klempířské práce: -odstranění promáčknutí karoserie -odstranění důlků od krup -vyrovnávání dalších deformací u karoserie vozidla -rozlešťování drobných škrábanců. Působíme především v regionu Zlínský kraj, klientelu ovšem máme po ...

Oprava, servis: -nákladní vozidla-tahače a návěsy-SCANIA, RENAULT, DAF, aj. -dodávky, AVIA, LIAZ, TATRA, zemědělské a lesní traktory, -kontrola brzd na válcové zkušebně SCHENK, -výměna olejů a provozních kapalin, -servis vozidel o mimo běžnou pracovní dobu. Kovovýroba: -výroba kovových forem pro laminování, zakázková kovovýroba, ...

Autolakovna. Práce, opravy: - autolakýrnické, autolakování, autolakovna - profesionální airbrush dle vašich předloh a představ - tuningového lakování - míchárna barev firmy DUPONT - nástřiky podvozků a dutin.

Výroba a prodej: - betonové směsi - speciální směsi na podlahy - izolační prolívky kolem bazénů. Nákladní doprava - těžká, autodoprava: - betonové směsi - domíchávače Tatra a Iveco. Autoservis, oprava, servis: - osobní automobily. Import, dovoz: - automobily na objednávku z EU. Odtahová služba do 3, 5t. Pneuservis.

Autokarosárna, karosárna: -oprava karoserií automobilů. Práce: -karosářské, auto klempířské. Kompletní opravy havarovaných vozidel a vyřízení pojistné události.

-Velkoobchod a maloobchod Opravy silničních vozidel

Autokarosárna, autoopravna, autoservis: Opravy veškerých plastových dílů svařováním: -motocyklové kapotáže -plastové nárazníky -masky -veškeré plastové interiérové díly. Služby: -leštění karosérií vozidel -veškeré karosářské práce -svařování, výměna výfuků, stříkání dutin -renovace světlometů -mechanické opravy -STK příprava ...

Autoopravna, půjčovna vozidel, prodej náhradních dílů, prodej a doprava betonových směsí.

Lakýrnické práce - autotuning, mototuning. Průmyslové lakování. Renovace světlometů, autolaku.

Výroba: - pneumatiky Continental Barum pro osobní, dodávková a SUV vozidla - pláště všeho druhu - kaučukové směsi - textilní kord. Zelená linka pro VO zákazníky: - 800178111 . ABC = Auto Barum Centrum - nový servisní program, rozšířená péče o automobily info linka: 844222333. Nabízené služby v naší servisní síti ...

Auto - Elektro - Service. Provádíme opravy a servis automobilů: -automobily - pouze elektro.