Caravan Centrum Pardubice, s.r.o.

Pořídit si nový motorový osobní automobil není žádný problém. Prodej nových i ojetých vozů, servis i pravidelná údržba, to vše nabízí menší i větší autosalóny a autoservisy. Při nákupu vozu je možné sjednat leasing, povinné ručení i havarijní pojištění.

AUTOLAROS SPEED- Největší prodejce vozidel Hyundai a Mazda v Moravskoslezském kraji
Specialistou na prodej a servis automobilů značek Hyundai a Mazda je společnost AUTOLAROS SPEED s.r.o. Má nejširší výběr skladových vozů. Na trhu působí už od roku 1992 a nabízí komplexní služby. Nově provozujeme i autobazar, kde najdete ojeté vozy všech značek. Navštivte AUTOLAROS SPEED s.r.o. v Ostravě - Hrabové a jistě budete spokojeni
AUTOLAROS SPEED- Největší prodejce vozidel Hyundai a Mazda v Moravskoslezském kraji
CARLING AUTO, spol. s r.o., autorizovaný prodejce vozů Citroën, Opel a DS
Hledáte kvalitní a spolehlivý vůz? Potom neváhejte navštívit autosalon CARLING AUTO, spol. s r.o., který se zabývá prodejem a servisem automobilů značky Citroën, Opel a DS. Naleznete u nás samozřejmě vozy nové, ale i ojeté a předváděcí, a to všech typů. Dále našim zákazníkům nabízíme autorizovaný servis s dlouholetou praxí.
CARLING AUTO, spol. s r.o., autorizovaný prodejce vozů Citroën, Opel a DS
Provoz vnitrostátní a mezinárodní taxislužby, drinktaxi a smluvní dopravy. Možnost zapůjčení vozidel.

Prodej vozů, automobilů: - Renault, - Dacia. Autoopravna, servis: -specializace Renault -karosářské práce -lakýrnické práce -příprava na STK* -sportovní úpravy karosérií -sportovní úpravy motorů a podvozků -montáž sportovních výfuků -disky kol* z lehkých slitin. Prodej, montáž: -sportovní spoilery -nové i starší náhradní ...

Autoservisopravy - vstřikovače COMMON RAIL Servis - traktory

Autoopravna,servis: -osobní automobily -příprava na STK* -pneuservis. Maloobchod,prodej: -autodíly,náhradní díly na automobily.

Autosalon, prodej, leasing, servis, oprava, půjčovna: -automobily FORD -náhradní díly -autopříslušenství -servis mechanické, elektrické, karosářské, lakýrnické práce.

Prodej - náhradní díly Autorizovaný prodej - užitkové vozy RENAULT Autorizovaný prodej - osobní vozy RENAULT Autorizovaný servis - užitkové vozy RENAULT Autorizovaný servis - osobní vozy RENAULT.

Přerušení provozování živnosti oznámené podnikatelem:od 15.04.2019 do 31.12.2020 Autoopravna, servis: -plastové nárazníky, spoilery -mechanické opravy automobilů -tuningové úpravy -imitace dřeva a barev do interiérů automobilů -vytahování lemů -ochrana spodku.

Autoopravna, autoservis: -mechanické opravy automobilů, auta, vozidla -karosářské práce -příprava na STK, emise -montáž-tažná zařízení, zabezpečovací zařízení -výměna-autoskla -pneuservis. Prodej: -náhradní díly na automobily. Odtahová služba.

Prodej, servis vozů Kia, Renault, Dacia Znojmo, Třebíč, Moravský Krumlov, Miroslav Autoservis, prodej automobilů, motocyklů, motocykly, zemědělské techniky, náhradní díly, pohonné hmoty a maziva. Výkup na protiúčet, poskytování leasingu. Služby: -komisní prodej vozidel -výkup automobilů za hotové -možnost příjmu vozidel na protiúčet ...

Datum zániku:26.09.2012 Maloobchod, prodej: -náhradní díly na automobily -autopříslušenství Škoda.

Autobazar, prodej, nákup: -ojeté automobily -výkup za hotové, komisní prodej, leasing.

Autoopravna, autoservis: -osobní automobily. Zámečnictví.

Prodej, leasing: -vozy, auta, automobily MAZDA. Autoopravna, servis: -úpravy a opravy automobilů MAZDA -příprava na STK. Prodej: -náhradní díly nové, použité. Služby: -dovoz automobilů ze zahraničí. Autobazar, prodej, výkup: -leasing, možnost protiúčtu -ojetá vozidla.