Caravan Centrum Pardubice, s.r.o.

Pořídit si nový motorový osobní automobil není žádný problém. Prodej nových i ojetých vozů, servis i pravidelná údržba, to vše nabízí menší i větší autosalóny a autoservisy. Při nákupu vozu je možné sjednat leasing, povinné ručení i havarijní pojištění.

CARLING AUTO, spol. s r.o., autorizovaný prodejce vozů Citroën, Opel a DS
Hledáte kvalitní a spolehlivý vůz? Potom neváhejte navštívit autosalon CARLING AUTO, spol. s r.o., který se zabývá prodejem a servisem automobilů značky Citroën, Opel a DS. Naleznete u nás samozřejmě vozy nové, ale i ojeté a předváděcí, a to všech typů. Dále našim zákazníkům nabízíme autorizovaný servis s dlouholetou praxí.
CARLING AUTO, spol. s r.o., autorizovaný prodejce vozů Citroën, Opel a DS
AUTOLAROS SPEED- Největší prodejce vozidel Hyundai a Mazda v Moravskoslezském kraji
Specialistou na prodej a servis automobilů značek Hyundai a Mazda je společnost AUTOLAROS SPEED s.r.o. Má nejširší výběr skladových vozů. Na trhu působí už od roku 1992 a nabízí komplexní služby. Nově provozujeme i autobazar, kde najdete ojeté vozy všech značek. Navštivte AUTOLAROS SPEED s.r.o. v Ostravě - Hrabové a jistě budete spokojeni
AUTOLAROS SPEED- Největší prodejce vozidel Hyundai a Mazda v Moravskoslezském kraji
Prodej, leasing, pojištění, záruční, pozáruční servis a opravy: -osobní automobily ŠKODA, AUDI, VOLKSWAGEN -náhradní díly a příslušenství.

Služby: -opravy motorových vozidel.

Broušení pil. Jízdní kola: -oprava -centrování a výplety -komisní prodej jízdních kol -prodej kol ESKA. Řetěz v metráži pro moto Pionýr-Simson.

Prodej: -automobilů -motorových vozidel

Autorizovaný prodejce vozů SUBARU. Prodej, maloobchod, autosalon: -automobily SUBARU.

Autosalon. Autorizovaný prodej: -nové auta, automobily FORD, VOLVO -ojeté auta -originální náhradní díly, příslušenství Služby: -zprostředkování leasingu -zprostředkování komplexního pojištění -poradenství. Prodej: Po-Pá: 8:30 - 17:00 hod. So: 9:00 - 12:00 hod. Servis: Po-Pá: 7:00 - 17:00hod.

Prodej: -nové automobily, auta GAZ*, DACIA, ARO*, HONKER, UAZ* -nové motocykly a skútry JAWA, YUKI, HEROPUCH, KEEWAY -náhradní díly, doplňky a příslušenství. Autobazar, bazar: -ojeté automobily se zárukou v perfektním stavu -prodej za hotové, na leasing, na půjčku -prodej a výkup použitých dílů a havarovaných ...

-Maloobchod motorovými vozidly a jejich příslušenstvím -Zprostředkování obchodu a služeb

Autoservis: -diagnostika -servisní služby -přestavba na LPG -opravy motoru a příslušenství

Opravy silníčních vozidel Opravy silníčních vozidel

Opravy - osobní automobily

Služby: -úklidové a údržbářské práce, pravidelné i nepravidelné -péče o osoby vyžadující zvýšenou péči -praní a žehlení prádla pro domácnosti -hodinový manžel. Provoz autoservisu.

Autopůjčovna. Pronájem, půjčovna: - automobily značek Audi A5, Mercedes Benz, Chevrolet Corvette a Camaro Hot Wheels Edition na svatby i vyjížďky. Zajišťujeme cesty s řidičem.

Montáž: -tažná zařízení všech typů. Doprava (autodoprava): -užitkové nákladní vozy (dodávky) -FORD TRANZIT (10m3, 1t), -MERCEDES SPRINTER (14m3, 1, 4t).

-Reklamní činnost, marketing, mediální zastoupení -Skladování, balení zboží, manipulace s nákladem a technické činnosti v dopravě -Poskytování technických služeb -Pronájem a půjčování věcí movitých -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí -Ubytovací služby -Zasilatelství a zastupování v celním řízení -Velkoobchod a maloobchod Činnost ...

Autočalounictví: -šití-sedadla -oprava sedadel po havárii -dodatečná montáž-opěrky hlavy. Autoopravna, autoservis: -oprava zámky, autoelektrika -otevírání (otvírání) zablokované dveře osobních i nákladních automobilů -rozdělávání havarovaná auta pro opravu -montáž, dodání-střešní okna (okno) -montáž zadní opěrky na ...

Pronájem - automobily všechna provedení - veteráni Pronájem - přívěsy - příslušenství Pronájem - motocykly.

Autosalon Peugeot. Servis, leasing, opravy. Prodej: -náhradní díly na vozy Peugeot, Citroen.

Autobazar: -komisní prodej -zprostředkování -výkup a protiúčet -dovoz automobilů na objednávku ze zahraničí -leasing, úvěr, zpětný leasing.

Autobazar. -ojeté auta, auto

Půjčovna, pronájem: - osobní automobily, auta, vozy