Dodávky, valníky i menší nákladní automobily a jiná užitková vozidla je možné využít ke stěhování, dopravě nákladu ale také k výletu s přáteli. Motorová užitková vozidla je možné i na určitou dobu pronajmout, a to jak krátkodobě, tak dlouhodobě.

TOP Class Cars CZ, s.r.o. - luxusní vozy
Chystáte se zakoupit nový či ojetý luxusní vůz a nevíte na koho se obrátit? Potom neváhejte oslovit společnost TOP Class Cars CZ, s.r.o. Tato firma se již od roku 2008 specializuje na dovoz a zprostředkování prodeje nových i ojetých luxusních vozů pocházejících ze států Evropské unie. Nečekejte a navštivte náš showroom. Rádi vás uvidíme.
TOP Class Cars CZ, s.r.o. - luxusní vozy
Naše společnost se zabývá výrobou technologií z plastu. Hlavní činností je výroba plastových nádrží, jímek, bazénů, kádí, vodoměrných šachet a předmětů z plastu - čistíren odpadních vod, odlučovačů ropných látek, odlučovačů tuků atd. Dále se zabýváme chladírenskými vestavbami a nástavbami, obložení chladírenských vozidel pro potravinářské ...

Autoservis, emise: -motorová vozidla osobní, užitková, nákladní -veškeré mechanické práce -měření emisí benzin, nafta, LPG, CNG -emise osobní, nákladní, traktory, autobusy -prodej a výměna olejů Total -výměna filtrů, provozních kapalin -prodej AD BLUE -diagnostika řídících jednotek - osobní i nákladní -Alfa Romeo, Audi, BMW, Citroen, ...

Autorenova prodej a servis aut značky FORD. Autoservis, opravy, karosárna, lakování. Půjčovna: -zapůjčení osobních vozů, dodávek a užitkových vozů stěhovací vozidla, mikrobusy.

Komplexní logistické služby, skladování, distribuce, celní služby, logistické projekty a poradenství v logistice. Skladovací a distribuční logistika - Vendula Fišerová, Jiří Veselý tel.: 548138550, 548138556 fax: 548138209 Distribuce ČR, SR a mezinárodní zasilatelství - Jan Jelínek tel.: 548138548 fax: 548138506 Obchodní ...

Autorizovaný prodejce automobilů značky CITROËN, autorizovaný značkový servis: -CITROEN C1, C2, C3, Berlingo, Xsara Picasso -C4, C5, C6, C8 -Nové C4 Picasso -Nové C-Crosser Užitková verze: -C2 Enterprice -BERLINGO -JUMPY -JUMPER -C15.

Čerpací stanice: - pohonné hmoty PHM - nafta, benzín, oleje - myčka osobních vozidel - SHOP.

Čerpací stanice - pohonné hmoty PHM - nafta, benzín, oleje - myčka osobních vozidel - SHOP.

Autobusové nádraží - informace o odjezdech a příjezdech autobusů tel.: 518 321 836, 518 321 028 Osobní doprava – Petr Röss, Michaela Turzíková tel.: 518 344 490.

Autorizovaný prodej, servis, opravy: -osobních a dodávkových automobilů PEUGEOT -nové vozy -předváděcí vozy -ojeté vozy . Prodej, montáž: -originálních náhradních dílů -autodoplňků, autopříslušenství -měření emisí vznětových, zážehových motorů -příprava na STK. Leasing, pojištění, vyřízení SPZ. Financování úvěr.

Prodej: - autolaky DUPONT Karosářské práce Lakýrnické práce Autoservis: - dodávkové vozy - osobní automobily. Odtahová a asistenční služba.

Služby: - autoservis - asistenční služba - mytí vozidel. Provoz autoservisu. Provádíme mechanické, klempířské, elektrické a lakýrnické práce. Zajištění odtahové služby. Nabízíme zapůjčení dodávky. Autopůjčovna.

Novinový stánek na pěší zóně v Hodoníně. Občerstvení na Radějově U fotbalového hřiště.

Dealer osobní a užitkové automobily: značky Renault a Dacia: -prodej automobilů -prodej náhradních dílů -servis -leasing -pneuservis. V případě havárie volat RENAULT ASSISTANCE 800 272 272.

Služby: - autoservis - pneuservis - autolakovna. Potřebujete opravit osobní vůz? Vyměnit olej či náhradní díl pro Vaše vozidlo? Obraťte se na nás! Provádíme opravy všech typů značek osobních, užitkových a lehkých nákladních vozů. Dbáme především na kvalitu odvedené práce a použitých materiálů. Nabízíme prodej a montáž náhradních dílů ke ...

Autopůjčovna: - osobní vozy - dodávka

Prodej - pneumatiky. Veškeré opravy - dodávková vozidlapříprava na STK. Servis, veškeré opravy - osobní vozyzajištění, příprava na STK. Pneuservis Stanice technické kontroly - osobní, nákladní a užitkové automobily.

Služby: -autoservis -pneuservis -ruční mytí vozidel -autoškola -autobazar -autopůjčovna dodávek

Autoservis, autodílna: -diagnostika všech elektronických systémů a značek automobilů -opravy osobních a užitkových motorových vozidel -přípravy na STK, emise a jejich provedení -údržby vozidel -diagnostika VAG-COM, LOGIC a AUTOSCOP II -montáž autodoplňků (denní světla, autoalarmy, centrální zamykání, imobilizéry, automatické ...

Specialisté na ojeté i nové užitkové vozy. Ke každému automobilu dáváme písemnou doživotní záruku na původ a historii vozidla. Sjednáme povinné i havarijní pojištění na místě.

Autoservis. Servis osobních a užitkových vozů všech typů a značek. Poskytujeme kompletní pneuservis pro osobní vozy, dodávky, lehké nákladní vozy.Zajištujeme prodej pneumatik, opravy defektů a montáž pneu.

Opravy autobusů Opravy nákladních vozidel Povrchová úprava kovů (pískování) Zámečnické práce

Autorizovaný dealer: -osobní automobily ŠKODA, VW -osobní automobily SEAT -terénní a užitková vozidla Servis vozidel. Prodej, finanční a operativní leasing, úvěry, záruční a pozáruční servis opravy: -osobní automobily. Pojištění vozidel. Autopůjčovna. Prodejna-náhradní díly a příslušenství. Autobazar. Lakovna-speciální akrylátové ...

Autoservis, pneuservis. Opravy osobních a užitkových vozidel.

Autorizovaný prodej, leasing, servis, oprava: -osobní a užitkové vozy KIA* -náhradní díly -pneuservis -klempírna.

Prodej: -osobní a užitkové automobily (vozy) CHEVROLET, OPEL. Servisní služby na vozy DAEWOO, OPEL. Všeobecný autoservis, autoopravy na všechny značky vozů: -výměny olejů -výměna nemrznoucích směsí a kapalin -seřizování brzd, seřizování motorů -měření emisí benzinových motorů -příprava na STK -seřizování geometrie -výměny autoskel ...