Mytí aut je možné realizovat ručně nebo ve speciálních myčkách. Využít můžete mytí textilními kartáči, mytí podvozku, aplikaci konzervačního vosku, sušení nebo aplikaci aktivní pěny, která pomůže odstranit nečistoty. Pečujte o své auto, je to vaše vizitka.

Firma zajišťuje běžný úklid domů, bytů, kanceláří. Provádí úklid po rekonstrukci a výstavbě. Zajistí tepování a čištění interiérů aut. ošetření marmolea, linolea, PVC, Očista a dezinfekce hal. Desinfekce kancelářských prostor a dopravních prostředků.

Zaměřujeme se na nákladní dopravu i přepravu osob (národní autobusové přepava a MHD ve Znojmě). Provádíme STK a emise. K dispozici je také mycí centrum pro osobní, dodávkové i nákladní vozy. Zajistíme také pronájem prostor - skladové haly i jíne prostory k účelu podnikání. Provozujeme učňovské středisko - školící středisko, které poskytuje ...

Služby: Čištění pro dopravce a firmy: -čištění interieru užitkových vozidel od osobních aut, dodávek, kamionů po obytné auta, kabiny pracovních strojů Čištění interiérů: -ruční čištění osobních, užitkových aut a karavanů suchou cestou i mokrou cestou. Čištění lodí: -pro ruční mytí a čištění motorových člunů, lodi a jachet. Čištění ...

Autodealing - důkladné čištění vozu. Renovace (korekce, leštění) laku a následné voskování Mytí aut.

Fresh Cars-Detailing s.r.o. se zaměřuje na ruční mytí a čištění vozidel, renovaci laků, interiéru a světel.

Autocentrum. Autoservis. Oprava Odtahovka. Odtahové služby. Ruční mytí. Autobazar. Pneuservis.

Mgr. Jan Štětka se zaměřuje na čištění vozidla extrační metodou, dezinfekci ozónem a čištění a tepování interiéru včetně kožených potahů.

JetWash s.r.o. se zaměřuje na ruční mytí automobilů, čištění interiérů, skel, kol, karosérie a na tepování.

Tozor s.r.o. se zaměřuje na ruční mytí automobilů a motocyklů a čištění motorů i interiéru.

Daniel Zeman provozuje kromě autoopravny, kde zajištuje: - mytí vozidel, čištění součástí - osobní automobily - servis - odtahová služba, pomoc motoristům - osobní doprava - STK, měření emisí i penziony a ubytování v soukromí.

Autoservis DS, s.r.o. se již od roku 2003 zabývá v Brně opravami automobilů všech značek. Specializujeme se především na opravy anglických vozů (Rover, MINI, MG, LandRover, Jaguar). Současně také samozřejmě opravujeme a servisujeme další značky vozů, např. Škoda, Volkswagen, AUDI, Seat, BMW, Mercedes, Alfa-romeo, Fiat, Opel, Renault, Peugeot, ...

Ruční mytí aut - luxování - čištění oken. Autoservis, autoopravna - kompletní servis osobních a užitkových vozů. Pneuservis.

Společnost REDBOX PARK s.r.o. provozuje atomyčku: - portálové mytí - ruční čištění - mytí kol - mytí motorek - nabíjení elektromobilů - samoobslužné mycí boxy - mytí psů

PUCLE SLUŽBY s.r.o. poskytují: -úklidové služby -čištění interiéru automobilů -čištění čalounění a koberců -drobné zahradnické a pomocné práce -vyklízení nemovitostí -roznos letáků a reklamních tiskovin ve Svitavách.

RFAUTO s.r.o. poskytuje: - autoservis, autoopravna - prodej náhradních dílů - geometrie - opravy výfuků - renovace světel - autoklempírna - autoskla - autoklimatizace - prodej náhradních dílů - ruční mytí.

Autoporadenství. Servis - osobní automobily VOLKSWAGEN, ŠKODA, AUDI Čištění interiérů automobilů mokrou a suchou cestou.

LEKUZA s.r.o. je společností zabývající se péčí o čistotu vozidel a to ručně a bez použití vody. Služby: -mytí skel, hliníkových kol nebo disků -čištění interiéru, včetně plastových částí -tepování sedadel, stropu a ostatního čalounění -čištění a renovace koženého interiéru -čištění motoru -renovace plastových světel

RC Autokosmetika s.r.o. je specialista na ruční mytí dopravních prostředků, čištění jejich interiérů, ochrana laků keramikou i autokaravanů, lodí a motocyklů.

David Špinar se zaměřuje na mytí, voskování, leštění aut a motorek a na renovace a opravy laku a světel.

Čištění aut a důkladné ošetření a vyčištění interiéru a exteriéru vozidel. Strojní leštění vozidel a ošetření vozu certifikovanými keramickými povlaky značky GYEON. Prodej dárkových poukazů na vyčištění vozidel.

Prodej: -originální náhradní díly, autodíly. -ojeté automobily. Služby: -autoservis RENAULT, DACIA. -pneuservis. -odtahová služba. -ruční mytí vozidel, mytí motoru. -autopůjčovna. -půjčovna automobilů. Autoservis: Tel: 516453925 Prodej ojetých vozů: Tel: 777703722

Ruční mytí automobilů, čištění interiérů, renovace laku.