Mytí aut je možné realizovat ručně nebo ve speciálních myčkách. Využít můžete mytí textilními kartáči, mytí podvozku, aplikaci konzervačního vosku, sušení nebo aplikaci aktivní pěny, která pomůže odstranit nečistoty. Pečujte o své auto, je to vaše vizitka.

Myčka, mytí aut, automobilů: -textilní kartáče neškrábou lak, předmytí, horká pěna, ruční mytí, tlakové spodní mytí -čištění automobilů: -motorů, interiérů, leštění a renovace laků.

Prodej, pronájem, půjčovna: -obytné přívěsy a obytné automobily značek: -KNAUS, EIFELLAND, STERCKEMAN, CHALLENGER TABBERT, -půjčovna obytných přívěsů (caravan, karavan) -prodej doplňků a příslušenství pro obytné přívěsy a obytné automobily. E-shop-veškeré kempové příslušenství a doplňky pro karavany a obytné automobily.

datum zániku: 3.12.2010 Oprava a servis osobních a nákladních vozidel: -cejchování tachografů Kienzle, Veder-Root -KNORR – brzdy, ABS -topení Eberspächer, Webasto -měření emisí vznětových motorů osobních i užitkových vozidel, odstranění závad -příprava a provedení STK osobních a nákladních vozidel a autobusů -diagnostika stavu ...

Datum zániku:24.11.2014 Malířství a natěračství - čištění interieru osobních automobilů - renovace osobních vozidel

Restaurace (40 míst): -večírky, svatby, školení. Ubytování: -2x čtyřlůžkový pokoj -2x dvoulůžkový pokoj -přistýlka -na pokojích vestavěné skříně, sociální zařízení (toalety, sprchy). Čerpací stanice PHM. Shop. Videopůjčovna. Autoopravna, servis: -pneuservis -oprava mechanických částí všech vozidel bývalého RVHP i zahraničních ...

Úklidové služby. Automobily: -čištění interiéru -automobilu suchou nebo mokrou cestou -korekce laku -ošetření exteriéru laku. Domy a kanceláře: -čištění koberců mokrou cestou -generální úklid. Pronájem zařízení: -profesionální vysavače na mokré čištění k pronájmu -prodej autodoplňků.

AKTUÁLNÍ KONTAKTY NEDOHLEDÁNY! Velkoobchod, maloobchod: -ochranné a pracovní pomůcky -montérky-nehořlavé, kyselinovzdorné -pracovní obuv, respirátory, pracovní rukavice -mycí hadry. Služby: -kompletní čištění interiérů osobních automobilů (vozidel) -po domluvě Vaše vozidlo odvezeme a přivezeme zpět -úklidy a ...

Autokosmetické práce: -čištění auto interiérů suchou i mokrou cestou -automobily, kamiony, autobusy -ošetřování vnitřních i vnějších plastových dílů -mytí a leštění karosérie -čištění sedacích souprav a koberců -příprava aut k prodeji a k slavnostním akcím (svatba) Čištění: -dodávky i nákladní automobily.

Mechanické práce, údržba a příprava na STK, ruční mytí vozidel a pneuservis pro osobní i nákladní auta.