AIR SPRINGS - CZ s.r.o.
DETAIL CZ s.r.o.

Nakupte všechny potřebné náhradní díly či příslušenství pro váš automobil. Nárazníky, světlomety, pneumatiky, brzdové systémy, čepy řízení, palivová čerpadla, filtry, chlazení a tlumiče v bohatém sortimentu dodavatelů originálních i neoriginálních dílů.

Auto Slavíček s.r.o. - autodíly za skvělé ceny
Hledáte pro svůj vůz kvalitní autodíly za skvělé ceny? Potom je pro vás tím správným řešením obrátit se na firmu Auto Slavíček s.r.o. Naše firma nabízí tisíce výrobků pro osobní a dodávkové automobily, autopříslušenství i vybavení pro servis a dílnu od evropských a světových výrobců. Objednejte online nebo navštivte naše pobočky.
Auto Slavíček s.r.o. - autodíly za skvělé ceny
AIR SPRINGS - CZ s.r.o. - specialista na vzduchové pružiny
Specializací firmy AIR SPRINGS - CZ s.r.o. je výroba a následný prodej vzduchových pružin pro automobilový průmysl a průmyslové aplikace. Náš výrobní program zahrnuje pružiny pro tuzemské trolejbusy, nákladní vozy, autobusy, ale i pro zahraniční přívěsy, návěsy a nákladní automobily. Vyrábíme také pružiny dle individuálních požadavků.
AIR SPRINGS - CZ s.r.o. - specialista na vzduchové pružiny
Prodej, e-shop: - autodíly Služby: - autoservis - pneuservis

Nabídka tuzemské i zahraniční automobilové nákladní dopravy, servisu a oprav vozidel, prodeje náhradních dílů, pneumatik a pohonných hmot.

Internetový prodej, e-shop: -autoelektronika a příslušenství

Autoservis, autoopravna - rychloservis - diagnostika vozů. Pneuservis. Prodej náhradních autodílů. Ruční mytí vozidel - čištění interiérů i exteriérů vozů. Autobazar - prodej ojetých automobilů.

Maloobchod, prodej: -autodíly -autopotřeby.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -ložiska ZKL*, SKF*, FAG*, INA*, RUSSIA -ložiska kloubová -ložiska upínací -ložiska letecká -tělesa ložisek -pouzdra ložisková -gufera, hřídelové těsnící kroužky -klínové řemeny -stahováky ložisek -válečkové řetězy -seegerové pojistky -mazací lisy, maznice, mazací technika -maziva ...

Autovrakoviště: - automobily zn. Kia Sorento - použité autodíly Služby: - ekologická likvidace autovraků

Autorizovaný prodejce ojetých i nových vozů ŠKODA. Nabízíme Vám opravy a údržbu vozů Škoda od pěti let stáří. Pro zákazníky připravujeme cenové balíčky služeb přímo na míru jejich vozu i peněžence. Nyní si můžete na našich internetových stránkách on-line spustit službu Škoda Economy Servispro FO se staršími vozy Škoda. Tento balík Vám ...

Výroba: -plastové prvky do interiérů automobilů.

Služby: - oprava, servis nákladních vozů a přívěsů - prodej náhradní díly

Služby: - autoservis - pneuservis - prodej náhradní díly, autodíly

Prodej a servis akumulátorů. Zajistíme Vám: Bezplatný servis prodejce po dobu 24 měsíců. Kontrola stavu baterie. Nabití a servis baterií i jejich likvidaci. Z dalších služeb Vám nabízíme manipulační techniku.

Výroba: - automobilové nástavby - střešní nosiče - nosiče kol, nosiče lyží.

Výroba: -rámy a nástavby nákladních automobilů Práce: -svařování -strojní obrábění -lakování -lisování

Prodej: -originální náhradní díly Škoda, VW, Seat, Audi, Ford, Opel, Peugeot a autodoplňky. Autodíly, autopotřeby, míchání autolaků a plnění do sprejů a automobilové oleje. Zajišťujeme prodej zahradní techniky AL-KO a nářadí Fortum.

Maloobchod, prodej: -náhradní díly ŠKODA. Náhradní díly na zahraniční vozy: -brzdové díly, filtry, lana, řemeny -spojky, těsnění, karosářské díly -světla, startéry, chladiče -akumulátory, elektrické díly -zapalovací svíčky.

Služby: - autoservis - pneuservis - odtahová služba Prodej náhradní díly.

Autopůjčovna -osobní vozidla Autosklo: - oprava a výměna - vyřízení pojistných událostí. Pneuservis: - výměna a prodej pneumatik. Rychloservis -výměna olejů, opravy brzd, spojek, atd. Autoservis-diagnostika, opravy po nehodě -vyřízení poj. událostí Autodoprava do 3, 5t Obchodní činnost.

Služby: - provozování čerpacích stanic - výstavba čerpacích stanic PHM, LPG - výstavba plníren propan - butanu všech kategorií - servis čerpacích stanic LPG a plníren propan butanu - montáže a servis LPG zařízení do vozidel - výměny a opravy automobilových skel se zajištěním formalit s pojišťovnou.

Výroba: - automobilové a železniční komponenty

Prodej nových, ojetých vozidel, výkup ojetých, servis. Autorizovaný dealer zn. Suzuki. Prodej nových vozidel. Autoservis a prodej náhradních dílů a příslušenství. Pneuservis.

Autoslužba Svoboda. STK, stanice technické kontroly. Nabízí služby: - technická kontrola všech druhů aut včetně zahraničních - příprava vozů na STK - na požádání provádí seřízení světel a přezkoušení brzd. Prodej: - dovozové oleje - mycí prostředky - autodoplňky - drobné náhradní díly.

Půjčovna: -přívěsné vozíky. -stavební kozy. Rozvoz: -barelová voda zn. AQUA ANNA.

Výroba a distribuce výfuků: - výfuky na všechny druhy osobních atomobilů - montáž výfuků zdarma (kromě Š100 - Š130), výfuky na vozy Škoda - Favorit, Felicia, Octavia, Fabia; výfuky na zahraniční automobily, vlnovce, sponky, koncovky, sportovní výfuky, katalizátory.