AIR SPRINGS - CZ s.r.o.
DETAIL CZ s.r.o.

Nakupte všechny potřebné náhradní díly či příslušenství pro váš automobil. Nárazníky, světlomety, pneumatiky, brzdové systémy, čepy řízení, palivová čerpadla, filtry, chlazení a tlumiče v bohatém sortimentu dodavatelů originálních i neoriginálních dílů.

AIR SPRINGS - CZ s.r.o. - specialista na vzduchové pružiny
Specializací firmy AIR SPRINGS - CZ s.r.o. je výroba a následný prodej vzduchových pružin pro automobilový průmysl a průmyslové aplikace. Náš výrobní program zahrnuje pružiny pro tuzemské trolejbusy, nákladní vozy, autobusy, ale i pro zahraniční přívěsy, návěsy a nákladní automobily. Vyrábíme také pružiny dle individuálních požadavků.
AIR SPRINGS - CZ s.r.o. - specialista na vzduchové pružiny
Auto Slavíček s.r.o. - autodíly za skvělé ceny
Hledáte pro svůj vůz kvalitní autodíly za skvělé ceny? Potom je pro vás tím správným řešením obrátit se na firmu Auto Slavíček s.r.o. Naše firma nabízí tisíce výrobků pro osobní a dodávkové automobily, autopříslušenství i vybavení pro servis a dílnu od evropských a světových výrobců. Objednejte online nebo navštivte naše pobočky.
Auto Slavíček s.r.o. - autodíly za skvělé ceny
Služby: - autoelektrikářské práce - opravy startérů a alternátorů všech typů a značek na osobní a nákladní automobily i pracovní stroje. Prodej, montáž: - autobaterie - autorádia - autožárovky

Specializovaný prodej svářecí techniky (komplexní sortiment). Pneumatiky všech rozměrů a typů. Náhradní díly ZETOR, AVIA, LIAZ. Autobaterie Baner. Oleje Valvoline, Paramo, Hekra. Zemědělské potřeby, ochranné pomůcky. Úplný sortiment hnojiv a pesticidů.

Autosalon,autoservis: -prodej vozy Škoda -kompletní servis -pneuservis -odtahová služba non stop -leasing ŠkoFIN -prodej ND** náhradní díly -měření emise -pojištění vozů -autopůjčovna -autobazar.

Autosalon, autoservis: -prodej vozy Škoda -kompletní servis -odtahová služba non stop -leasing ŠKOFIN -prodej ND** náhradní díly -měření emise -pojištění vozů.

POUZE PRO NÁKLADNÍ AUTOMOBILY. Velkoobchod, maloobchod, prodej: -náhradní díly pro nákladní automobily, tahače, autobusy, návěsy, přívěsy značek VOLVO, SCANIA, DAF*, M.A.N., MERCEDES, RENAULT, IVECO, BPW*, SAF*, TRAILOR, KASSBOHRER, ROR*, FRUEHAUF, STEYER.

Prodej, maloobchod: - nahradní díly - autodíly

Prodej - aplikace automobilových záznamových a monitorovacích systémů

Prodej náhradních dílů: - specializace ŠKODA + koncernové vozy - díly na všechny značky (osobní i dodávkové) - karosářské díly - výfuky - autopříslušenství - autodoplňky-antény, poklice. Velkoobchod: - tel.: 321 716 758 Pobočky: Kutná Hora Čáslavská 126 tel.: 602638076 Uhlířské Janovice Komenského 274 tel.:602637992

Prodej náhradní díly Autoservis Pneuservis Montáž - zabezpečovací zařízení

Opravy osobních automobilů: -mechanické -klempířské -lakýrnické. Zasklívání: -všechny typy vozů. Příprava vozů na STK* a emise včetně zajištění. Prodej a montáž: -střešní okna -tažná zařízení -zabezpečovací zařízení -autorádia. Autobazar. Velkoobchod a prodej: -autodíly na zahraniční vozy -přípravky pro autodílny ...

Výroba a servis: - výroba univerzálních a speciálních vyklápěčů na odpadové nádoby a kontejnery. Prodej: - nádoby a kontejnery na komunální odpad včetně zvonů pro separaci

Battery Import s.r.o. společnost zabývající se prodejem veškerých baterií a příslušenstvím k nabíjení, údržbě a provozu akumulátoru. Autobaterie světových značek jako jsou Banner, Bosch, Exide, Varta, Superstart, Yuasa a Optima. Nabízíme druhy všech kapacit a s volbou do vozu či motocyklu ochotně poradíme, novinkou je zprovoznění olověné ...

Dealer BOSCH. Maloobchod, velkoobchod: -autopříslušenství -akumulátory, autobaterie BOSCH -zapalovací svíčky -klínové a rozvodové řemeny -stěrače -nabíječky -vstřikovací trysky a další -oleje a aditiva LIQUI MOLY -elektrické ruční nářadí BOSCH -brusivo.

Výroba, prodej: -součástky pro automobilový průmysl -boční blikače, interiérová světla, -odvětrávací mřížky, speciální -upevňovací systémy.

Naše služby: - půjčovna vozidel - náhradní díly na Twingo - autodoprava.

Provádíme: - zpětný odběr baterií a akumulátorů - zajistíme jejich likvidaci - zpětný odběr a likvidace obalů - odběr baterií a akumulátorů - umístěním odběrových nádob u obchodních partnerů.

Potřebujete vyřešit problém s ekologickou likvidací Vašeho vozidla? V tom případě je tu pro Vás firma Václav Fialka - ekologická likvidace automobilů, autovraků ZDARMA. Objednávku nemusíte vyřizovat ani osobně, stačí jen zatelefonovat nebo poslat e-mail. Zvolíte si termín odtahu a ostatní vyřešíme my. Dodáme protokol o Ekologické likvidaci ...

Doprava a spedice - vnitrostátní - mezinárodní Tel.: 325 551 025 Prodej náhradních dílů na nákladní vozy především značek Avia, Liaz, Iveco a Mercedes-Benz. Tel. : 325 553 437

Prodej - sportovní vzduchové filtry Chiptuning

Automechanik Pneuservis. Prodej: -náhradní díly a doplňky -nové pneumatiky a protektory. Montáž, vyvážení, opravy: -pneumatiky. Výroba, prodej, půjčovna: -přívěsné vozíky. Montáž: -tažná zařízení na všechny typy automobilů.

E-shop s brzdami na osobní automobily. Prodej značek pouze německé výroby. Zaváděcí ceny!!!!