AIR SPRINGS - CZ s.r.o.
DETAIL CZ s.r.o.

Nakupte všechny potřebné náhradní díly či příslušenství pro váš automobil. Nárazníky, světlomety, pneumatiky, brzdové systémy, čepy řízení, palivová čerpadla, filtry, chlazení a tlumiče v bohatém sortimentu dodavatelů originálních i neoriginálních dílů.

Auto Slavíček s.r.o. - autodíly za skvělé ceny
Hledáte pro svůj vůz kvalitní autodíly za skvělé ceny? Potom je pro vás tím správným řešením obrátit se na firmu Auto Slavíček s.r.o. Naše firma nabízí tisíce výrobků pro osobní a dodávkové automobily, autopříslušenství i vybavení pro servis a dílnu od evropských a světových výrobců. Objednejte online nebo navštivte naše pobočky.
Auto Slavíček s.r.o. - autodíly za skvělé ceny
AIR SPRINGS - CZ s.r.o. - specialista na vzduchové pružiny
Specializací firmy AIR SPRINGS - CZ s.r.o. je výroba a následný prodej vzduchových pružin pro automobilový průmysl a průmyslové aplikace. Náš výrobní program zahrnuje pružiny pro tuzemské trolejbusy, nákladní vozy, autobusy, ale i pro zahraniční přívěsy, návěsy a nákladní automobily. Vyrábíme také pružiny dle individuálních požadavků.
AIR SPRINGS - CZ s.r.o. - specialista na vzduchové pružiny
Služby: -maloobchod a velkoobchod s náhradními díly -prodej hliníkových kol a pneu. Distributor: -VARTA, PERION, BANNER, FRAM, FILTRON, AEZ, BBS, AZ SPORT, KLEBER, MICHELIN, DATTON, BRIDGESTONE, KORMORAN, OLEJE STARLINK, MOTUL, TOTAL, VALLOLINE, CASTROL, MOTIP, AU RIDE.

Dovoz, prodej a servis osobních automobilů. Prodej náhradních dílů.

Velkoobchod a maloobchod. Prodej: -motorové a průmyslové oleje -náhradní díly a příslušenství na tuzemské a zahraniční nákladní i osobní automobily -autobaterie, akumulátory -světla do aut -žárovky -karosářské díly, veškeré tlakové hadice, hadicové spony -mazací technika -ložiska, gufera, těsnící materiály -brzdy, spojky, ...

Prodej náhradních dílů na buldozery T-100, T-130, T-170, DT-75 a DET-250 vč. zasílání ND, zprostředkování nákupu a prodeje buldozerů.

Autoservis, opravy: -mechanické -karosérií včetně rovnání -motory diagnostika, seřizování -geometrie náprav -autolakovna kompletní služby. IFA s hydraulickou rukou: -nákladní autodoprava. Příprava vozidel na STK, provedení. Prodej: -náhradní díly na vozy tuzemské i zahraniční -autokosmetika.

Prodej a montáž: -veškeré náhradní díly -autoradia KENWOOD -zabezpečovací zařízení IMMOBILISER. Prodej a výměna: -oleje MOBIL. Servis osobních a dodávkových aut všech značek: -mechanické opravy -karosářské -elektroinstalace. Odtahová služba. Autobazar. Dovoz a prodej: -havarované vozy, automobily ze zahraničí.

Prodej autodílů: -náhradní díly na nákladní automobily AVIA, LIAZ, TATRA -náhradní díly na osobní automobily objednávkovým způsobem. Opravy: -díly výměnným způsobem -chladiče všech typů -kloubové a klikové hřídele. Práce autojeřábem. Prodej: -plyny LINDE.

Montáž a opravy zdvihacích zařízení. Prodej autodílů. Drobné opravy motorových vozidel.

Prodej: -produkty PENNZOIL -autodoplňky -autopříslušenství -náhradní díly.

Prodej, servis, leasing: - osobní i užitkové automobily FORD. Prodej: - náhradní díly a příslušenství FORD. Autoservis: - kompletní opravy - příprava a zajištění STK. Montáž: - zabezpečovací zařízení DEFEND-LOCK. Odtahová služba. Pneuservis. Specializace: - užitkové vozy Ford Cebia - ověřování historie vozidel

Výroba: -speciální spojovací prvky pro automobilový průmysl. -tažná zařízení pro osobní i nákladní automobily.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -ložiska ZKL, SKF, INA, FAG, NSK, FLT -ložiskové sady do kol automobilů řemeny klínové, ploché, ozubené a jiné, na objednání i řemenice -GUFERA tuzemská i zahraniční -O kroužky pryžové -U manžety hydraulická a pneumatická těsnění -brzdové těsnící sady pro osobní vozidla (gumičky) ...

Prodej: -náhradní díly na vozy ŠKODA -na cizí vozy objednávkou do 48 hodin -na všechna vozidla brzdové a spojkové obložení FERODO, gufera, těsnění, ložiska, destičky, vzduchové a olejové filtry UFI, tlumiče pérování, autoskla -zapalovací a žhavící svíčky NGK -akumulátory, autobaterie BANNER -oleje, kapaliny ...

Prodej a výroba autodílů a příslušenství. Autoservis, oprava vozidel, tuning.

Služby: -opravy silničních vozidel a karoserií -prodej autodoplňků.

Prodej a servis lodí, lodních motorů a příslušenství. Služby: -opravy lodí -předsezónní a posezónní servis -servis a opravy lodních motorů -zástavby lodních motorů -stavba automobilových přívěsů pro přepravu lodí -stavba manipulačních vozíků.

Zvukové a světelné výstražné zařízení pro všechny typy vozidel, montáže. Zástavby užitkových vozidel Zakázková výroba Komponmenty pro sanitní vozidla Olejové hospodářství - sirény - reproduktory - zábleskové majáky - LED majáky - Microled - poziční světla - světelné rampy Legend, Phoenix, 2000/3000 - hydraulický stůl - ...

Autoservis: -opravy vozidel -příprava na STK -karosářské práce -pneuservis -výměna olejů -odtahová služba NONSTOP. Dovoz vozidel ze zahraničí. Prodej: -použité náhradní díly z vraků. Vrakoviště.

Karoserie: -rovnání -měření -opravy. Prodej: -karosářské díly a materiály.

Naše služby: - výroba reklamy - tónování autoskel.

Autolakovna. Práce: -lakování automobilů osobní, dodávkové -vypalování v boxu Vaverta. Prodej: -autolaky PPG 50 tisíc odstínů.

Vývoj modelů technologií CAD. Lisování, sváření a stříhání kovových částí.

Autorizovaný prodej vozů KIA*: -RIO SEDAN, RIO KOMBI, MAGENTIS, CARNIVAL, SPORTAGE, PREGIO, SORENTO, CERATO, PICANTO. Autoservis, prodej: -ojeté vozy na leasing, zpětný leasing -havarované vozy ze zahraničí -alarmy -zabezpečovací zařízení DEFEND-LOCK -autodíly na všechny vozy. Měření emisí. Příprava a zajištění ...

PROVÁDÍME - lakování v boxu značkovými barvami - klempířské práce - výměny čelních skel - zajišťujeme jednání s pojišťovnami - právní pomoc při zastupování při dopravních nehodách - poškozený při dopravních nehodě nehradí opravu - po dobu opravy zapůjčíme náhradní vozidlo - platby za opravy účtujeme pojišťovnám pachatelů dopravní nehody - ...

Prodej, servis, nabíjení: - autobaterie Varta a AFA