AIR SPRINGS - CZ s.r.o.
DETAIL CZ s.r.o.

Nakupte všechny potřebné náhradní díly či příslušenství pro váš automobil. Nárazníky, světlomety, pneumatiky, brzdové systémy, čepy řízení, palivová čerpadla, filtry, chlazení a tlumiče v bohatém sortimentu dodavatelů originálních i neoriginálních dílů.

AIR SPRINGS - CZ s.r.o. - specialista na vzduchové pružiny
Specializací firmy AIR SPRINGS - CZ s.r.o. je výroba a následný prodej vzduchových pružin pro automobilový průmysl a průmyslové aplikace. Náš výrobní program zahrnuje pružiny pro tuzemské trolejbusy, nákladní vozy, autobusy, ale i pro zahraniční přívěsy, návěsy a nákladní automobily. Vyrábíme také pružiny dle individuálních požadavků.
AIR SPRINGS - CZ s.r.o. - specialista na vzduchové pružiny
Auto Slavíček s.r.o. - autodíly za skvělé ceny
Hledáte pro svůj vůz kvalitní autodíly za skvělé ceny? Potom je pro vás tím správným řešením obrátit se na firmu Auto Slavíček s.r.o. Naše firma nabízí tisíce výrobků pro osobní a dodávkové automobily, autopříslušenství i vybavení pro servis a dílnu od evropských a světových výrobců. Objednejte online nebo navštivte naše pobočky.
Auto Slavíček s.r.o. - autodíly za skvělé ceny
Sídlo firmy u sjezdu z dálnice. Služba: -silniční -odtahová. Členství v systému ABA. Autoopravna. Autobazar. Autovrakoviště. Nabízí: -příprava vozů na STK do dvou dnů -ošetření spodku vozu -oprava menších závad na počkání -možnost využití vlastních náhradních dílů při opravě -nabídka nových náhradních dílů za výhodné ceny.

Opravy, prodej a dovoz: -zahraniční automobily. Služby: -stříkání spodků automobilů včetně dutin -odtahová služba-nonstop -příprava vozidel na STK včetně provedení vlastní kontroly v Novém Veselí Prodej, velkoobchod, maloobchod: -autodíly na tuzemská i zahraniční vozidla, včetně karosářských a plastových dílů a světel dle ...

Prodej: - Soupravy pro uskladnění malého přívěsného vozíku

Prodej: - náhradní součástky do vstřikovacího zařízení dieselových motorů (trysky BOSCH, WUZETEM, Motorpal, FIRAD, podložky na vymezení tlaku, tepelné štíty, záslepky a hadičky přepadu, ruční pumpičky, podávací čerpadla, elementy, těsnění, pružiny, čističe paliva, kuličky do CR, trojcestný díl do CR. - vybavení diesel servisů - zkoušečky trysek, ...

Prodej, maloobchod: -veškeré náhradní díly na tuzemská i zahraniční vozidla. Služby: -mechanické a klempířské práce -příprava vozidel na STK -generální opravy motorů -servis olejů Esso a Mobil.

Prodejna s náhradními díly. Náhradní díly na nákladní automobily, osobní automobily, motocykly všech značek. Prodej příslušenství.

Prodej, e-shop: - autodíly, příslušenství - nářadí - dílenské vybavení - baterie - náplně - univerzální díly - doplňky - autokosmetika - upínací pásy - doplňky k přívěsům.