AIR SPRINGS - CZ s.r.o.
DETAIL CZ s.r.o.

Nakupte všechny potřebné náhradní díly či příslušenství pro váš automobil. Nárazníky, světlomety, pneumatiky, brzdové systémy, čepy řízení, palivová čerpadla, filtry, chlazení a tlumiče v bohatém sortimentu dodavatelů originálních i neoriginálních dílů.

Auto Slavíček s.r.o. - autodíly za skvělé ceny
Hledáte pro svůj vůz kvalitní autodíly za skvělé ceny? Potom je pro vás tím správným řešením obrátit se na firmu Auto Slavíček s.r.o. Naše firma nabízí tisíce výrobků pro osobní a dodávkové automobily, autopříslušenství i vybavení pro servis a dílnu od evropských a světových výrobců. Objednejte online nebo navštivte naše pobočky.
Auto Slavíček s.r.o. - autodíly za skvělé ceny
AIR SPRINGS - CZ s.r.o. - specialista na vzduchové pružiny
Specializací firmy AIR SPRINGS - CZ s.r.o. je výroba a následný prodej vzduchových pružin pro automobilový průmysl a průmyslové aplikace. Náš výrobní program zahrnuje pružiny pro tuzemské trolejbusy, nákladní vozy, autobusy, ale i pro zahraniční přívěsy, návěsy a nákladní automobily. Vyrábíme také pružiny dle individuálních požadavků.
AIR SPRINGS - CZ s.r.o. - specialista na vzduchové pružiny
Autobazar, výkup, prodej, protiúčet - použité i nové náhradní díly - pneumatiky - autobaterie. Odtahová služba. Povinné ručení, havarijní pojištění.

Středisko ochrany rostlin: -tel:566622432. Velkoobchodní prodej: -průmyslová hnojiva, hnojivo -pevná, kapalná -vápenaté hmoty (dolomitický vápenec) -agrochemikálie. Poradenství v ochraně a výživě rostlin. Aplikace: -průmyslová hnojiva, vápence -kejda. Služby: -ochrana rostlin -aplikace pesticidů -rozmetání chlévské mrvy ...

Prodej: -náhradní díly na traktory Zetor -náhradní díly Liaz, Tatra, Desta, Avia -ložiska, gufera, O-kroužky, manžety, sady manžet do pístnic, klínové řemeny -filtrační vložky olejové, vzduchové, palivové -diskové matice, kolové šrouby, klíče na kola -rychlospojky, T, L, přímé spojky a hrdla, průtokové šrouby -hydraulické, palivové, ...

E-shop - motorové oleje - převodové oleje a ATF kapaliny - hydraulické oleje - filtry - brzdové kapaliny - autobaterie - maziva - aditiva - provozní kapaliny do chladičů a ostřikovačů.

Martin Petr provozuje autoservis, pneuservis a provádí lakýrnické, karosářské práce, výměnu autoskel, přípravu na STK a servis klimatizací.

Autoservis BERT s.r.o. provozuje autoservis a pneuservis vozů různých značek, prodává náhradní díly a oleje, provádí karosářské práce, výměnu autoskel, diagnostiku vozidel a geometrii kol.

REDOSY-CZ s.r.o. je česká výrobce elektromechanických dveřních systémů pro přepravu cestujících pro autobusy a minibusy.

Autotrio Vícha s.r.o. se zaměřuje na opravy a servis osobních a užitkových vozidel všech značek. Společnost provádí mechanické, karosářské a lakýrnické práce, opravy a výměny skel, servis klimatizací, pneuservis, diagnostiku a mnoho dalšího.

M.S. CAR se zaměřuje na tažná zařízení, alarmy, majákovou techniku, náhradní díly, xenony a parkovací systémy.

Prodej: - vozidla značky Volkswagen - náhradní díly Volkswagen - náhradní díly na ostatní vozy. Servis: - servisní - karosářské - lakýrnické. K vybavení autolakovny patří stříkací kabina SAIMA, k míchání barev použití zn. GLASURIT. Spolupráce s leasingovými společnostmi. Asistenční služba.

Petr Halík provozuje e-shop s autokosmetikou. Online si zákazníci mohou pořídit příslušenství jako jsou kartáče, štětky, mikrovlákna, hadry a utěrky, přípravky a potřeby pro leštění povrchů, osvěžovače vzduchu do automobilů, a další zboží jako ochranné rukavice či tašky a brašny.

Sortiment náhradních dílů na automobily: -tlumiče pérování: GABRIEL, ALKO, BILSTEIN, KAYABA, SACHS -koule pérování: TECNOSIR -pružiny pérování: LESJOFORS -díly řízení: TEKNOROT, GLOBAL -homokinetické klouby: METELLI, GLOBAL, SPIDAN, LOEBRO -ložiska kol: SNR, GLOBAL, FAG -poloosy: SUPERCAR -manžety: EKG, SPIDAN -brzdové kotouče: AP, AP ...

Služby: - polepy vozidel, motocyklů - tónování autoskel - ochranné polepy, okenní folie - reklamní a interiérové polepy

Společnost DVOŘÁK TRUCK-SERVIS s.r.o. se zabývá dovozem, prodejem, výkupem, protiúčtem užitkových a nákladních automobilů, včetně návěsů a přívěsů osvědčených značek, které odebírá od značkových dealerů ze zemí západní Evropy. Ročně prodáme cca kolem 200 kusů nákladních aut. V roce 2005 naše firma vybudovala servisní centrum. Kapacita servisu ...

Dovoz, prodej: - dopravní technika LKW nové i ojeté - náhradní díly na nákladní i osobní vozidla - filtrcentrum - výhradní importér návěsů TRAILIS do CZ - návěsy plachtové, sklopky, kontejnery, klanicové, přívěsy, aj. - výkup nákladních vozidel.

Výroba - montážní zvedáky a stojany pro motocykly a čtyřkolky Zámečnické práce

Maloobchod: -náhradní díly na osobní a nákladní vozy -pneumatiky -náhradní díly pro motocykly, tuning, -nářadí pro vybavení pracovišť.

Prodej: -zahradní technika značky HUSQUARNA, JONSERED, HONDA VARI -nové návěsy, přívěsy, návěsové a přívěsové techniky WIELTON, FLIEGL, MARO -ruční nářadí MAKITA, BOSCH, NAREX, METABO Služby: -výkup vozidel -zajišťuje financování nového vozidla -servis vozidla včetně nákupu náhradní díly -komisní prodej vozidla -výkup starého ...

Bosch car service: mechanické, karosářské, lakýrnické služby, pneuservis, prodej náhradních dílů. Prodej nových vozů značek VW, Škoda, Audi, Seat. Prodej ojetých vozů. Pronájem a prodej lešení a bednění. Montáž, demontáž lešení.

Půjčovna: - plošin - nářadí a stavební techniky - přívěsných vozíků - výkopové a zemní práce

Služby: -zprostředkování pojištění motorových vozidel včetně veškerého servisu -vozidla osobní -nákladní -motorky Prodej autodoplńků -povinná výbava -žárovky -autokosmetika -autobaterie.

Servis: - nákladní - autobusová Spedice: - vnitrostátní, mezinárodní kamionová přeprava (vytěžování) - mezinárodní přeprava kusových zásilek prostředkování kontejnerové přepravy - čerpací stanice - pneuservis - prodej náhradních dílů

Prodej, e-shop: -autodíly pro vozy značky Citroën.

Prodej, montáž: -protislunečních, bezpečnostních a privátních okenních folií -tónování oken automobilů -montáž autofólií bez demontáže skel.

Česká společnost AGADOS, spol. s r.o. patří mezi přední výrobce přívěsných vozíků nejen v České republice, ale i v Evropě. V naší nabídce najdete přívěsy různých rozměrů a provedení s mnohostranným využitím. Sídlíme ve Velkém Meziříčí na ulici Průmyslová. Výroba, výrobce, prodej, servis: - přívěsné vozíky, autovleky, přívěsy kategorie O1, O2 ...