Pneuservisy, to není jen výměna letních a zimních pneumatik. Pneuservisy dále nabízí vyvažování kol motocyklů, automobilů i nákladních vozidel, rovnání alu-disků, opravy duší a pneumatik, drobné mechanické práce a prodej pneumatik, disků a duší.

Autoservis, oprava: -automobily. Pneu servis.

Prodej - náhradní díly Autoservis Autoservis Pneuservis Odtahová služba

Autooprava: -oprava všech typů i zahraničních vozidel -karosářské a mechanické práce -příprava a vyřízení TK, pneuservis.

Služby: -opravy aut -pneuservis.

přerušeno od 01.04.2014 do 31.12.2019 Autobazar: -vozidla -dovoz automobilů na zakázku -automobily osobní, užitkové všech značek, tuzemské i zahraniční. Motocykly: Opravy, servis a náhradní díly na motocykly. Prodej: použité motorky, nové i použité náhradní díly na motorky. -dovoz.

přerušeno od 01.06.2011 do 31.12.2015 Autoservis, autoopravna-opravy aut*: - autolakovna -veškeré autokarosářské práce, rovnání na stolici -příprava pod lak* a lakování všech typů vozidel včetně nákladních v lakovacím boxu -míchání-akrylátové autolaky DEBEER včetně sprejů -prodej-lakýrnické potřeby -stříkání-spodky a ...

přerušení: od: 1.7.2014 Profesionální autoservisní služby: -pneuservis -klimatizace -diagnostika automobilů. Odtahová služba. Specialista na filtry pevných částic (odstraňování).

Služby: -autoservis -pneuservis -půjčovna automobilů -NON STOP odtahová služba -výkup vozidel

Prodej - pneumatiky Pneuservis

Pneuservis Poskytuje - pojišťovací služby

Pneuservis. Oprava, výměna, prodej: - pneumatiky. Prodej: - autobaterie, akumulátory - autodíly, náhradní díly - autodoplňky. Autoservis, autoopravna.

Maloobchod, prodej: -náhradní díly -pneumatiky -autobaterie AKUMA, BOSCH. Pneuservis.

Služby: -pneuservis -autoopravna -příprava na STK, emise včetně vyřízení -nástřiky spodků a dutin.

Služby: -pneuservis -nákladní automobily -osobní automobily -BARUM, CONTINENTAL -pohotovostní služba -mob:. 603201064

Pneuservis: -osobní, nákladní, traktorové, zemědělské stroje -opravy plášťů -prodej pneu -disky, autobaterie -mechanické opravy vozidel -servis klimatizace -měření geometrie.

Oprava, servis: -auta, auto -pneuservis -autoservis.

Služby: -autodoprava vnitrostátní, mezinárodní přeprava zboží -auto + vlek. -dovoz a prodej přírodní kámen -pneuservis, autoservis -oleje a maziva -autodíly.

Provoz: - rychloservis a pneuservisu osobních aut - autoservis

Služby: -kompletní pneuservis. Prodej: -nové pneu zn. BARUM, MATADOR, PROTEKTOR a jiné.

Autoservis. Kompletní opravy automobilů. Pneuservis.

Pneuservis: -prodej a montáž osobní, nákladní a traktorové pneumatiky -oprava průrazy, lepení duší a výměna ventilů -hustění pneumatik dusíkovou směsí PNEUMIX TM** -protektorování vozy osobní, nákladní, traktory -měření a seřizování geometrie laserovou technologií -veškeré mechnické opravy osobních a ...

datum zániku: 6.2.2001 Pneuservis: -montáž, demontáž, vyvažování a veškeré opravy pneumatik a motopneu. Prodej: -nové pneumatiky DUNLOP-TOJO, BARUM aj.