Pneuservisy, to není jen výměna letních a zimních pneumatik. Pneuservisy dále nabízí vyvažování kol motocyklů, automobilů i nákladních vozidel, rovnání alu-disků, opravy duší a pneumatik, drobné mechanické práce a prodej pneumatik, disků a duší.

PNEUMONT Křižanov s.r.o. se zaměřuje na pneuservis a prodej pneumatik pro osobní, nákladní, zemědělské, lesnické a další vozidla.

Auto HMK s.r.o. se zaměřuje na geometrii kol, renovaci světlometů, servis a doplňování klimatizace, pneuservis, opravy aut a diagnostiku.

Aleš Zikmund poskytuje služby pro osobní vozidla a dodávky všech značek, zaměřuje se na servis, opravy a výměnu pneu.

Společnost Car Mechanic Guys s.r.o. se zaměřuje na servis osobních a užitkových vozidel všech značek, pneuservis, renovaci laku, keramickou ochranu, renovaci světel, čištění interiéru a mnoho dalšího. Provozovna: Znojemská 2380/82, 586 01 Jihlava

Společnost HUSTÁK servisní, s.r.o. provozuje autoservis pro osobní vozidla všech značek, dodávky, autobusy i nákladní vozy. Zaměřuje se na výměnu olejů, brzdových destiček, geometrii kol, pneuservis a mnoho dalšího.

Společnost OBŮRKA s.r.o., provozuje autoservis, prodává náhradní díly, zaměřuje se na montáž tažných zařízení, pneuservis, autoelektroniku a mnoho dalšího.

Luboš Prokop provozuje autoservis a pneuservis. Zaměřuje se na mechanické a elektrikářské práce, postará se o výměnu olejů, servisní prohlídky, přezutí pneumatik a mnoho dalšího.

Firma MY-AUTO se zaměřuje zejména na servis vozidel značek BMW, mezi činnosti společnosti se řadí i pneuservis a repas automatických převodovek, diferenciálů a rozvodovek.

Hlavní činnosti: -řeznictví - uzenářství -prodej olejů a PHM -stavební činnost -prodej strojů -servis a pneuservis -pekárna -hotely a prodejny.

Pavel Vrbický s.r.o. se zaměřuje na opravy a servis automobilů, pneuservis, montáže tažných zařízení, měření emisí a poskytování ubytování nejen pro zákazníky servisu.

Autoservis Müller nabízí opravu a servis osobních i dodávkových vozidel a prodej náhradních dílů. Jsme autorizovaný servis AutoKelly. Služby: - autoservis - seřízení geometrie - diagnostika vozu - servis klimatizace - chiptuning - úprava motorů - autoklempířské práce - autoelektrikářské práce - pneuservis - NON-STOP ...

Autobazar, služby. -odtahovka -vrakoviště v Lažínkách -specializace výhradně na značku Peugeot a Citroen -dovoz ojetých vozů, auta převážně značek Peugeot a Citroen -použité autodíly -nové autodíly.

Prodej - náhradní díly Pneuservis

Pneuservis, autoservis: - výměna+vyvážení pneumatik - pneumatiky skladem - oprava vozidel všech značek - mechanické práce non stop - karosářské práce - lakýrnické práce - drobné opravy na počkání Nonstop.

Autoservis, pneuservis a motoservis. Zajišťujeme Přípravu na STK, renovace světel. Přestavba a montáž LPG. Revize pohonu LPG:

Společnost HLOUCH MOTORS s.r.o. poskytuje kvalitní služby v oblasti motorových vozidel. Autoservis, pneuservis, autolakovna, autokarosárna: -specializace OPEL, FORD, VW, SEAT, ŠKODA, AUDI, BMW, MERCEDES-BENZ, VOLVO (kompletní servis včetně prodeje náhradních dílů), výměna olejů CASTROL, TEXACO. Zabýváme se prodejem použitých i nových vozidel, ...

Pneuservis pro osobní a lehké nákladní automobily: - výměna pneumatik - lepení - vyvažování Prodej pneumatik. Autoservis, opravy automobilů: - opravy a výměna dílů podvozků a řízení - výměny olejů, autoskel - rozvody motorů, spojky, destičky, kotouče. - Plnění klimatizace - Geometrie kol

Dovoz, prodej, výkup, výkupy protiúčtem: -užitkové a nákladní automobily, tahače -pracovní stroje -náhradní díly -návěsy, značky Gras, ocelové sklopné návěsy, hliníkové sklopné návěsy -návěsy značky Kassbohrer, Broshuis -přívěsy, speciály osvědčené značky, které odebíráme od značkových dealerů ze zemí západní Evropy -valník, sklápěč, ...

Otevírací doba: -prosinec-únor, květen-září po-pá 7-17 -březen-duben, říjen-listopad po-pá 6-18, so 7:30-11:30 Pneuservis: -kompletní služby pro osobní auta, nákladní auta a zemědělské stroje -přezouvání: nákladní auta, zemědělské stroje, motocykly -řezání pneu. Oprava, servis: pneumatiky a duše na osobní, nákladní auta, zemědělské ...

Prodej - náhradní díly Prodej - osobní automobily Prodej - pneumatiky - disky Opravy - elektrické - alternátory - startéry Výměna - autoskla (osobní, nákladní a užitkové automobily) Opravy - mechanické - havarovaná vozidladiagnostika - příprava na emise a STK ...

Bosch car service: mechanické, karosářské, lakýrnické služby, pneuservis, prodej náhradních dílů. Prodej nových vozů značek VW, Škoda, Audi, Seat. Prodej ojetých vozů. Pronájem a prodej lešení a bednění. Montáž, demontáž lešení.

Autoservis, pneuservis: - opravy: řízení, podvozkové části, brzdové systémy - autoelektrikářské práce - výměna: oleje a náplně (olejů, náplní, náplň), autoskla (autosklo), řemeny: rozvodové, klínové (rozvodový, klínový) - oprava a montáž: výfuky - opravy, plnění, čištění klimatizace (klimatizací) - příprava a zajištění technické ...

Velkoobchod, maloobchod prodej: -autodíly Škoda, Elit zahraniční vozy -autobaterie AKUMA. Služby: -servis veškeré osobní, užitková auta -karosářské práce -diagnostika motorů - 39 značek vozů -příprava na stk.