AUTOLAROS SPEED s.r.o.
TOP Class Cars CZ, s.r.o.
AUTOSKLO - HLEĎA Vyškov
KAR group, a.s.
RDAutomobil s.r.o.

AUTOLAROS SPEED s.r.o.
TOP Class Cars CZ, s.r.o.
AUTOSKLO - HLEĎA Vyškov
KAR group, a.s.
RDAutomobil s.r.o.

Prodej nových i ojetých osobních, nákladních i užitkových automobilů, autobusů, motocyklů, skůtrů, servis a náhradní díly značek: Ford, Hyundai, Kia, Mercedes, BMW, Škoda auto, Peugeot, Citroën, Opel, Volkswagen, Audi, Honda, Toyota, Jawa, Yamaha, Volvo.

AUTOCENTRUM NEVECOM spol. s r.o.
Autorizovaný servis a prodejce motorových osobních vozidel, společnost Nevecom spol. s r.o. nabízí zákazníkům široký výběr nových i ojetých vozů v příjemném prostředí zrekonstruovaných a rozšířených prostor s kvalifikovaným a příjemným personálem, který je připravený Vám poradit Vám s výběrem nejvhodnějšího vozu podle Vašeho přání.
AUTOCENTRUM NEVECOM spol. s r.o.
AUTOLAROS SPEED s.r.o.
Specialistou na prodej a servis automobilů značek Hyundai a Mazda je společnost AUTOLAROS SPEED s.r.o. Má nejširší výběr skladových vozů. Na trhu působí už od roku 1992 a nabízí komplexní služby. Nově provozujeme i autobazar, kde najdete ojeté vozy všech značek. Navštivte AUTOLAROS SPEED s.r.o. v Ostravě - Hrabové a jistě budete spokojeni
AUTOLAROS SPEED s.r.o.
TRIOAUTOSKLO s.r.o. - Autoskla Praha 9, Brandýs nad Labem
Výměny, opravy a tónování autoskel, čištění a plnění klimatizace, značení autoskel pomocí pískování VIN kódu - to vše jsou služby, které můžete využít u tradiční společnosti TRIOAUTOSKLO. Firma garantuje kvalitu použitých materiálů a služeb, maximální rychlost a skvělou cenu. V případě pojistné události jsou služby zdarma a vše vyřídí za Vás.
TRIOAUTOSKLO s.r.o. - Autoskla Praha 9, Brandýs nad Labem
Zabýváme se výkupem a ekologickou likvidací všech typů vozidel. Samozřejmostí je odvoz autovraku a vystavení dokladu o ekologické likvidaci. Autovrakoviště.

Společnost PAUKNER spol.s r.o. je autorizovaný servis automobilky Mitsubishi. Provádíme kalkulace cen dle časových norem výrobce a ceníku servisních kontrol. V našem servisu naleznete pouze vysoce proškolený personál Autorizovaných opravců Mitsubishi. U nás si můžete servisní práce objednat i přes internet Také prodáváme náhradní díly ...

Společnost MACH MOTORS s.r.o. se specializuje na prodej nových i ojetých vozů značky BMW nebo luxusních a sportovních automobilů. Tuto činnosti provozujeme již od roku 1992 v Českých Budějovicích. Máme více jak 1000 spokojených zákazníků nejen v České republice, ale i v zahraničí. BMW dovážíme ve všech typových řadách 1, 3, 5, 6, 7, 8, Z, X i ...

Autobazar: - obchod s ojetými užitkovými a osobními vozy - nabídka - úvěr, leasing, pojištění aut.

Prodej, e-shop: - maziva, oleje - chladící a obráběcí emulze - speciální průmyslové kapaliny - nemrznoucí směsi - odmašťovadla - čistící prostředky

Prodej, servis: -autobaterie -zastoupení VARTA.

Záruční i pozáruční opravy a servis vozidel IVECO, prodej ojetých vozidel IVECO a prodej náhradních dílů IVECO. Služby: - pozáruční opravy a servis vozidel IVECO - prodej ojetých vozidel IVECO - prodej náhradních dílů IVECO.

Autolakýrnické práce: - lakování vozidel - lakování disků - lakování veškerých dílů do automobilů.

Autovrakoviště: - výkup autodílů i celých aut - široký výběr nových i použitých náhradních dílů na osobní i užitková vozidla - likvidace vozidel - pneuservis, prodej použitých i nových pneumatik a disků.

Čištění interiérů vozidel: - suchou cestou - mokrou cestou - kompletní čištění interiéru vozidel - ozónové čištění.

Specializujeme se na opravy vozidel všech značek. Zajistíme Vám komplexní péči o vozidlo. - pravidelné servisní údržby (olej, filtry, brzdové části) - pravy a výměnu podvozkových dílů (brzdy, čepy, ramena a jiné) - opravy a diagnostika motorů všech vozidel - lakýrnické a karosářské práce včetně svařování plastů - kompletní pneuservis - ...

Služby: - nákladní, kamionová doprava, autodoprava - vnitrostátní, mezinárodní - mrazírenské návěsy - skladování. Autoservis, pneuservis: - osobní, užitková a nákladní vozidla - autobusy - přívěsy a návěsy. Půjčovna, pronájem: - obytné vozy tel.: 603 197 444.

Jsme firma v Českých Budějovicích, která se zabývá opravami plastových částí automobilů, motocyklů a například zahradního nábytku apod. Oprava takové plastové části je mnohem jednodušší a hlavně levnější, než koupit celý díl a nechat jej vyměnit. Svařujeme: plastové nárazníky, světlomety, plastové části chladičů, zahradní nábytek a další.

odtahová služba nonstop, půjčovna přívěsů, karavanů, dovoz vozidel na zakázku

Porsche České Budějovice je autorizovaným prodejcem a servisem pro značky Volkswagen, Škoda, Audi, Volkswagen užitkové vozy a ojeté vozy všech značek v programu Das Welt Auto, kde naleznete více jak 100 ojetých vozů všech značek s ověřenou garancí a kvalitou. V nabídce nových, skladových vozů naleznete: - Volkswagen - e-up!, up!, Polo, Polo ...

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -kompletní sortiment náhradních dílů a příslušenství na vozidla české výroby značek LIAZ, KAROSA, TATRA, AVIA všech typů a provedení.

Autoservis - servis a opravy motorových vozidel - servis autoklimatizací - montáž tažných zařízení - mechanické práce.

Služby - pojišťovací makléři - životní pojištění, úrazové pojištění, pojištění majektu, aut - hypotéky, úvěry.

Služby: - měření emisí - STK - zastupování na registrech vozidel

Montáž: - autofólie - bezpečnostní fólie - protisluneční zabarvené fólie

Slevový portál, e-shop: - kuchyňské potřeby - autodoplňky - hračky - zahradní potřeby - bytové doplňky

Služby: - pojišťovací makléři - pojištění vozidel, majetku a odpvědnosti, životní pojištění

Prodej: - příslušenství, náhradní díly na motocykly Pitbike