AUTOLAROS SPEED s.r.o.
TOP Class Cars CZ, s.r.o.
AUTOSKLO - HLEĎA Vyškov
KAR group, a.s.
RDAutomobil s.r.o.

AUTOLAROS SPEED s.r.o.
TOP Class Cars CZ, s.r.o.
AUTOSKLO - HLEĎA Vyškov
KAR group, a.s.
RDAutomobil s.r.o.

Prodej nových i ojetých osobních, nákladních i užitkových automobilů, autobusů, motocyklů, skůtrů, servis a náhradní díly značek: Ford, Hyundai, Kia, Mercedes, BMW, Škoda auto, Peugeot, Citroën, Opel, Volkswagen, Audi, Honda, Toyota, Jawa, Yamaha, Volvo.

AUTOCENTRUM NEVECOM spol. s r.o.
Autorizovaný servis a prodejce motorových osobních vozidel, společnost Nevecom spol. s r.o. nabízí zákazníkům široký výběr nových i ojetých vozů v příjemném prostředí zrekonstruovaných a rozšířených prostor s kvalifikovaným a příjemným personálem, který je připravený Vám poradit Vám s výběrem nejvhodnějšího vozu podle Vašeho přání.
AUTOCENTRUM NEVECOM spol. s r.o.
TRIOAUTOSKLO s.r.o. - Autoskla Praha 9, Brandýs nad Labem
Výměny, opravy a tónování autoskel, čištění a plnění klimatizace, značení autoskel pomocí pískování VIN kódu - to vše jsou služby, které můžete využít u tradiční společnosti TRIOAUTOSKLO. Firma garantuje kvalitu použitých materiálů a služeb, maximální rychlost a skvělou cenu. V případě pojistné události jsou služby zdarma a vše vyřídí za Vás.
TRIOAUTOSKLO s.r.o. - Autoskla Praha 9, Brandýs nad Labem
AUTOLAROS SPEED s.r.o.
Specialistou na prodej a servis automobilů značek Hyundai a Mazda je společnost AUTOLAROS SPEED s.r.o. Má nejširší výběr skladových vozů. Na trhu působí už od roku 1992 a nabízí komplexní služby. Nově provozujeme i autobazar, kde najdete ojeté vozy všech značek. Navštivte AUTOLAROS SPEED s.r.o. v Ostravě - Hrabové a jistě budete spokojeni
AUTOLAROS SPEED s.r.o.
Autoopravna, autoservis. Servis, oprava: -automobil, vozidlo -příprava a provedení STK* a ME** -laserová geometrie náprav -prodej, výměna olejů CASTROL -mytí vozidel -čerpací stanice. Provozovny: -Velkomoravská 9 Hodonín tel.č. 518 344 855. -Brněnská 3540 Hodonín -Bojanovská Lužice tel.č. 518 357 046.

Pneuservis, autoservis, rychloservis. Veškeré služby pneuservisu, geometrii, plnění klimatizací, výměny olejů a kapalin, opravy brzd.

Internetový prodej, e-shop: -elektro -audio, video -autopříslušenství -čtečky knih -domácí spotřebiče.

Klempířství a oprava karoserií.

Služby: -dopravní -transfery na letiště -služební cesty -společenské, sportovní a kulturní akce, svatby -dovolené a poznávací výlety -odvozy z večírků a oslav mikrobusy, minibusy. Pronájem: -mikrobusu a minibusu Opel Vivaro 8+1 osob, Renault Trafic 8+1 osob a Mercedes Vito 4+1 osob -expresní/kurýrni/ přepravu zboží ...

Autoopravna, autoservis. Mechanické práce Měření geometrie náprav a seřízení Příprava vozů na STK a ME, včetně provedení veškeré opravy motorů, převodovek a náprav, opravy brzd. soustav, výroba brzd. potrubí. Pneuservis: -vyvážení kol -výměna pneumatik -prodej pneu a disků všech značek -výměna pneu dodaných zákazníkem -pneuservis ...

Prodej - náhradní díly - autobaterie - oleje. Autoservis, pneuservis. Autodiagnostika.

Prodej, internetový prodej, e-shop. Prodej motocyklů, skútrů, pneumatik a moto doplňků. Zajištění servisu motocyklů.

Autoservis, pneuservis: -geometrie Bosch -diagnostika -Bosch -magnety Marelli -čištění interiérů -renovace laků -prodej náhradních dílů.

Autoservis, autoopravna: -celkové opravy osobní, užitkové automobily -karosářství -lakovna -pneuservis -provedení STK -prodej náhradních dílů -výměna autoskel.

Autoškola. Získání řidičského oprávnění sk. A, B, C, D, E a T. Výcviková vozidla, auta, automobily. Závěrečné jízdy, zkoušky.

Lakovna. Lakování vozů, ultralehkých letadel, veteránů a tuningových vozidel, renovace světel, lakování nábytku. Leštění do vysokého lesku.

Stylové nasvícení motorových aut: - LED neony, LED trubice - pulzovací jednotka, program blikání, dálkové ovládání.

Oprava všech osobních i užitkových vozů. Autoservis, pneuservis: -diagnostika -příprava a provedení STK -prodej náhradních dílů -prodej ojetých vozů -svařování plastů -karosářské práce -výměna čelních skel -asistenčí služba -silniční služba -odtahová služba -partner ÚAMK. Prodej briket a pelet.

Pneuservis. Prodej náhradních dílů.

Autoškola - skupina B - kondiční jízdy.

Autoškola: -výcvik k získání řidičského oprávnění.

Stavební spoření, úvěry, hypotéky, pojištění. Poradenství.

Poskytnutí pojištění, finanční poradenství, spoření.

Prodej, bazar: - doplňky na motocykly - přilby, rukavice, oblečení - motocykly.

Autoservis: - osobní vozy - mechanické práce - příprava na STK - diagnostika motorů VOLKSWAGEN, ŠKODA, AUDI, SEAT.

Nabídka servisu a diagnostiky osobních vozidel značek Volkswagen, Škoda a Seat. Autoservis. Prodej motocyklů a příslušenství.

Pneuservis, autoservis: - plnění klimatizací (certifikát) - prodej náhradních dílů - AUTO KELLY - opravy motocyklů.

Provoz autoškoly. Pořádáme kurzy pro získání řidičského oprávnění skupiny B, A2, A.