AUTOLAROS SPEED s.r.o.
TOP Class Cars CZ, s.r.o.
AUTOSKLO - HLEĎA Vyškov
KAR group, a.s.
RDAutomobil s.r.o.

AUTOLAROS SPEED s.r.o.
TOP Class Cars CZ, s.r.o.
AUTOSKLO - HLEĎA Vyškov
KAR group, a.s.
RDAutomobil s.r.o.

Prodej nových i ojetých osobních, nákladních i užitkových automobilů, autobusů, motocyklů, skůtrů, servis a náhradní díly značek: Ford, Hyundai, Kia, Mercedes, BMW, Škoda auto, Peugeot, Citroën, Opel, Volkswagen, Audi, Honda, Toyota, Jawa, Yamaha, Volvo.

TRIOAUTOSKLO s.r.o. - Autoskla Praha 9, Brandýs nad Labem
Výměny, opravy a tónování autoskel, čištění a plnění klimatizace, značení autoskel pomocí pískování VIN kódu - to vše jsou služby, které můžete využít u tradiční společnosti TRIOAUTOSKLO. Firma garantuje kvalitu použitých materiálů a služeb, maximální rychlost a skvělou cenu. V případě pojistné události jsou služby zdarma a vše vyřídí za Vás.
TRIOAUTOSKLO s.r.o. - Autoskla Praha 9, Brandýs nad Labem
AUTOCENTRUM NEVECOM spol. s r.o.
Autorizovaný servis a prodejce motorových osobních vozidel, společnost Nevecom spol. s r.o. nabízí zákazníkům široký výběr nových i ojetých vozů v příjemném prostředí zrekonstruovaných a rozšířených prostor s kvalifikovaným a příjemným personálem, který je připravený Vám poradit Vám s výběrem nejvhodnějšího vozu podle Vašeho přání.
AUTOCENTRUM NEVECOM spol. s r.o.
AUTOLAROS SPEED s.r.o.
Specialistou na prodej a servis automobilů značek Hyundai a Mazda je společnost AUTOLAROS SPEED s.r.o. Má nejširší výběr skladových vozů. Na trhu působí už od roku 1992 a nabízí komplexní služby. Nově provozujeme i autobazar, kde najdete ojeté vozy všech značek. Navštivte AUTOLAROS SPEED s.r.o. v Ostravě - Hrabové a jistě budete spokojeni
AUTOLAROS SPEED s.r.o.
Jsem úklidová firma specializující se na profesionální čištění čalouněného nábytku, sedacích souprav, koberců a čalouněných částí interiérů vozidel. Dále se zaměřuji na úklid rodinných domů a bytů, bytových domů a firemních prostor. Úklid provádíme jak jednorázově tak i pravidelně.

Rodinná firma Autoškola Zatloukal působí na českém trhu již od roku 1992. Za tuto dobu jsme vyškolili tisíce úspěšných absolventů nejrůznějších kurzů. Našim žákům nabízím možnost získat řidičské oprávnění skupiny B. Uchazeč o řidičské oprávnění sk. B musí být zdravotně způsobilý a dosahovat věkové hranice min. 18 let. Dále také provádíme ...

Pojištění podnikatelů a organizací: -pojištění majetku -pojištění odpovědnosti -zemědělské pojištění -pojištění přepravy. Pojištění občanů: -pojištění staveb -pojištění domácnosti -pojištění odpovědnosti -havarijní pojištění -úrazové pojištění -cestovní pojištění -životní pojištění.

Autodílna LPG Žešov se zaměřuje na přestavby motorových vozidel na pohonné hmoty LPG a CNG. Jako autodílna se ale dokáže postarat i o osobní a užitkové vozidla všech značek. Jedná se například o výměnu olejů, karosářské práce, přípravu na STK, opravy a diagnostiku.

AUTOSERVIS-PNEUSERVIS se stará o vozidla všech typů a značek. Široká škála služeb zahrnuje například opravy brzd, podvozků, výfuků, výměnu skel, přípravu na STK a výměnu pneu.

SBP Morava, s.r.o. poskytuje pohostinství: - bowling centrum - squash a badminton - služby restaurace

Společnost poskytuje činnosti v oblasti pojišťovnictví, jako je pojištění vozidel, zajištění v případě úrazu, pojištění majetku občanů i firem. Na základě zjištěných potřeb Vám mohou srovnat nabídky velkých bank a pojišťoven. Z finanční oblasti provádí hypoteční úvěry a půjčky na bydlení.

Společnost FORTE a.s. poskytuje svým klientům široké spektrum služeb. Do našeho portfolia činností patří kalibrace a opravy měřidel a měřících systémů v oboru stejnosměrných, střídavých i vysokofrekvenčních elektrických veličin, údržba letadlových celků, opravy vojenské techniky a také výroba a opravy nástaveb na užitková vozidla. Sídlo firmy se ...

Firma Autoelektro Buriánek s.r.o. z Držovic realizuje komplexní elektro opravy pro osobní i nákladní automobily různých značek. Poskytuje servisní služby na vysoké úrovni, prodává náhradní díly (startéry, baterie, alarmy, žárovky, rádia atd.). Také provádí měření emisí pro benzinové a naftové motory včetně STK kontrol. Mimo jiné se zaměřuje ...

Půjčovna dopravních prostředků pro cestování v ČR a zahraničí: - osobní auta, 9-místné autobusy Peugeot, Citroen, VW, Ducato - střešní boxy, vozíky, čluny, lodě a lodní motory - pro zapůjčení je nutné doložit min. 2 doklady totožnosti - havarijní pojištění

Nákladní autodoprava Spedice Auto a pneu servis

Renovace a výroba: - karoserie na historická vozidla, především na automobily značky Jaguár. Další činnosti: - zámečnické práce - svařování - stříhání - ohýbání - lisování - CNC obrábění - řezání laserem.

Výroba přívěsů pro přepravu plavidel.

Komplexní úklidové služby: - pravidelné i jednorázové úklidy domácností - úklid po malířích a řemeslnících - úklid kanceláří, úřadů, kaváren, penzionů a ordinací - mytí oken a výloh - strojní čištění koberců a čalounění - čištění nápojových automatů - čištění automobilů.

Opravy a renovace vozů Jaguar XK-120/140/150 & E-Type: - kompletní karosářské a klempířské práce včetně cínování - renovace podvozkové části vozidel - renovace interiéru - opravy motorů a převodovek - opravy a výroba stahovacích střech. Prodej: - náhradní díly pro vozy Jaguar XK-120/140/150 & E-Type.

Zastoupení MULTICAR pro Moravu Prodej, opravy, servis: - MULTICAR všech modifikací - opravy základní, střední, generální (GO) včetně STK - opravy motorů, převodovek, diferenciálů - renovace bloků a hlav motorů, klik. hřídelů a veškerých hydraulických dílů Prodej: - nová užitková vozidla MULTICAR M27, M30 Fumo, TREMO - ...

Prodej, pronájem a dovoz ojetých anglických karavanů.

Prodej, servis: - pneumatiky - Alu i plech - protektory.

Prodej: - pneumatiky - ocelové a alu disky - náhradní díly. Servis: - pneumatiky nákladní a osobní - autoklimatizace - opravy alu disků - mechanické a servisní práce - geometrie kol. E-shop: - pneu - náhradní díly.

Pneuservis. Prodej, oprava: - pneumatiky. Rychloservis, autoservis.

Služby - autoservis - pneuservis - autodiagnostika elektronických řídících jednotek - geometrie, měření a seřízení podvozku automobilů - montáž tažných zařízení.

Autoservis: - opravy veškerých tuzemských i zahraničních automobilů - geometrie nápravy - měření tlumičů - výroba brzdových trubek - seřízení světel - výměna motorových olejů - přípravy vozidel na STK. Prodej: - náhradní díly - tuningové díly.

Autorizovaný prodejce vozidel značky ŠKODA a autorizovaný servis VW a SEAT: - nové vozy - ojeté vozy - předváděcí vozy -autopůjčovna - komplexní servis -opravy havarovaných vozidel -lakýrnické a karosářské práce - náhradní díly a příslušenství - zapůjčení příslušenství - umytí vozu - příprava na STK a měření emisí.