AUTOLAROS SPEED s.r.o.
TOP Class Cars CZ, s.r.o.
AUTOSKLO - HLEĎA Vyškov
KAR group, a.s.
RDAutomobil s.r.o.

AUTOLAROS SPEED s.r.o.
TOP Class Cars CZ, s.r.o.
AUTOSKLO - HLEĎA Vyškov
KAR group, a.s.
RDAutomobil s.r.o.

Prodej nových i ojetých osobních, nákladních i užitkových automobilů, autobusů, motocyklů, skůtrů, servis a náhradní díly značek: Ford, Hyundai, Kia, Mercedes, BMW, Škoda auto, Peugeot, Citroën, Opel, Volkswagen, Audi, Honda, Toyota, Jawa, Yamaha, Volvo.

AUTOLAROS SPEED s.r.o.
Specialistou na prodej a servis automobilů značek Hyundai a Mazda je společnost AUTOLAROS SPEED s.r.o. Má nejširší výběr skladových vozů. Na trhu působí už od roku 1992 a nabízí komplexní služby. Nově provozujeme i autobazar, kde najdete ojeté vozy všech značek. Navštivte AUTOLAROS SPEED s.r.o. v Ostravě - Hrabové a jistě budete spokojeni
AUTOLAROS SPEED s.r.o.
AUTOCENTRUM NEVECOM spol. s r.o.
Autorizovaný servis a prodejce motorových osobních vozidel, společnost Nevecom spol. s r.o. nabízí zákazníkům široký výběr nových i ojetých vozů v příjemném prostředí zrekonstruovaných a rozšířených prostor s kvalifikovaným a příjemným personálem, který je připravený Vám poradit Vám s výběrem nejvhodnějšího vozu podle Vašeho přání.
AUTOCENTRUM NEVECOM spol. s r.o.
TRIOAUTOSKLO s.r.o. - Autoskla Praha 9, Brandýs nad Labem
Výměny, opravy a tónování autoskel, čištění a plnění klimatizace, značení autoskel pomocí pískování VIN kódu - to vše jsou služby, které můžete využít u tradiční společnosti TRIOAUTOSKLO. Firma garantuje kvalitu použitých materiálů a služeb, maximální rychlost a skvělou cenu. V případě pojistné události jsou služby zdarma a vše vyřídí za Vás.
TRIOAUTOSKLO s.r.o. - Autoskla Praha 9, Brandýs nad Labem
Autoservis: - mechanické práce - diagnostika vozidel - výměna autoskel Pneuservis. Odtahová služba.

Služby: - autoservis - pneuservis - autopůjčovna (osobní, užitkové vozy, dodávky)

Společnost SERVIS-CENTRUM CZ s.r.o. se zabývá servisem komunální techniky a komunálních vozidel. Zaměřujeme se na opravy návěsů, přívěsů a komunálních nástaveb pro sběr domovního odpadu. Provádíme veškerý servis i generální opravy komunálních nástaveb pro sběr a svoz odpadu a nově také zametací a čistící techniky. Nabízíme pronájem komunální ...

Společnost DAF Trucks CZ, s.r.o. se zabývá vývojem, výrobou, marketingem a prodejem středních a těžkých užitkových vozidel, dále dovozem, distribucí a servisem nákladních automobilů značky DAF. Vyrábíme také náhradní díly, součásti sestav pro nápravy, kompletní motory pro autobusy a speciální vozidla. Dále nabízíme asistenční službu DAF ITS. V ...

Autorizovaný prodejce vozidel Škoda nabízí servisní služby, autopůjčovnu a odtahovou službu. Prodej ojetých vozů, náhradních dílů, autodoplňků. Předváděcí jízdy, financování a leasing, příprava pro STK. Mycí linka a čerpací stanice Shell, jídelna.

Výkup, prodej, vrakoviště Ford: - nové, použité náhradní díly na osobní a užitková vozidla značky Ford.

Autobazar. Pneuservis, drobné opravy vozidel: - tel.: 608366238

Autobazar, zprostředkování prodeje, výkup: - luxusní osobní vozy.

Prodej: - nové, použité autodíly na vozy Seat, Škoda, Volkswagen, Audi.

Autovrakoviště: - náhradní díly na vozy značek Volkswagen VW, Audi, Škoda a Seat - ekologická likvidace autovraků - výkup automobilů Služby: - autoservis - pneuservis.

E-shop: - tuningové díly a vybavení pro závodníky - autopříslušenství - autokosmetika - oleje, maziva - sportovní výživa

Velkoobchod - autodíly, autodoplňky - nářadí.

E-shop, internetový obchod - vybavení pro dům, byt, zahradu - doplňky do domácnosti - osvětlení - nářadí - grily - campingové vybavení - autodoplňky, autokosmetika - autorádia.

Autorizované servisní středisko Delphi Diesel: - opravy naftových motorů - testování, opravy vstřikovačů, čerpadel.

ALCAR Bohemia s.r.o. je největší dodavatel litých a ocelových disků na český trh. Výhradní distributor firmy HAYES Lemmerz Autokola a.s. Oficiální importér: - AEZ - CROMODORA - MANGELS - MILLENIUM. Nabídka: - litá kola - tuning - ocelová kola - off road - pojistné systémy kol.

Služby: - myčka aut - mobilní mytí aut - čištění interiérů

Volvo Group Czech Republic poskytuje komplexní dopravní řešení. Naše činnost: - prodej nových i použitých nákladních vozidel - autorizovaný servis nákladních vozidel a návěsové techniky Volvo - prodej originálních náhradních dílů Volvo - preventivní údržba vozů Volvo - měření emisí, diagnostika, ověřování tachografů - školení ...

Feritrans s.r.o. je firma s působností 10 let na českém trhu a její aktivity se stále rozšiřují. Momentální aktivity společnosti jsou pneuservis, autoservis, kamionová doprava a odvoz odpadů. Cílem firmy je co nejvíce se podílet na ochraně životního prostředí-lidí a měnit jejich sny v krásnou a čistou skutečnost.

Distribuce: - příslušenství pro vozidla s pohonem 4x4

Truck servis - autorizovaný servis RENAULT TRUCKS - opravy a servis nákladních vozidel všech značek, návěsů a chladírenských jednotek - prodej originálních i neoriginálních náhradních dílů, olejů a dalšího příslušenství. Pneuservis - pneuservis pro nákladní i osobní vozidla.

Autorizovaný dealer Kia a servis vozů Kia.

Půjčovna, pronájem aut, vozidel, moto - krátkodobý a dlouhodobý pronájem motocyklů, automobilů, dodávek, tahačů a kamionových souprav.