AUTOLAROS SPEED s.r.o.
TOP Class Cars CZ, s.r.o.
AUTOSKLO - HLEĎA Vyškov
KAR group, a.s.
RDAutomobil s.r.o.

AUTOLAROS SPEED s.r.o.
TOP Class Cars CZ, s.r.o.
AUTOSKLO - HLEĎA Vyškov
KAR group, a.s.
RDAutomobil s.r.o.

Prodej nových i ojetých osobních, nákladních i užitkových automobilů, autobusů, motocyklů, skůtrů, servis a náhradní díly značek: Ford, Hyundai, Kia, Mercedes, BMW, Škoda auto, Peugeot, Citroën, Opel, Volkswagen, Audi, Honda, Toyota, Jawa, Yamaha, Volvo.

TRIOAUTOSKLO s.r.o. - Autoskla Praha 9, Brandýs nad Labem
Výměny, opravy a tónování autoskel, čištění a plnění klimatizace, značení autoskel pomocí pískování VIN kódu - to vše jsou služby, které můžete využít u tradiční společnosti TRIOAUTOSKLO. Firma garantuje kvalitu použitých materiálů a služeb, maximální rychlost a skvělou cenu. V případě pojistné události jsou služby zdarma a vše vyřídí za Vás.
TRIOAUTOSKLO s.r.o. - Autoskla Praha 9, Brandýs nad Labem
AUTOLAROS SPEED s.r.o.
Specialistou na prodej a servis automobilů značek Hyundai a Mazda je společnost AUTOLAROS SPEED s.r.o. Má nejširší výběr skladových vozů. Na trhu působí už od roku 1992 a nabízí komplexní služby. Nově provozujeme i autobazar, kde najdete ojeté vozy všech značek. Navštivte AUTOLAROS SPEED s.r.o. v Ostravě - Hrabové a jistě budete spokojeni
AUTOLAROS SPEED s.r.o.
AUTOCENTRUM NEVECOM spol. s r.o.
Autorizovaný servis a prodejce motorových osobních vozidel, společnost Nevecom spol. s r.o. nabízí zákazníkům široký výběr nových i ojetých vozů v příjemném prostředí zrekonstruovaných a rozšířených prostor s kvalifikovaným a příjemným personálem, který je připravený Vám poradit Vám s výběrem nejvhodnějšího vozu podle Vašeho přání.
AUTOCENTRUM NEVECOM spol. s r.o.
Pneuservis. Výměny i opravy pneumatik pro osobní i nákladní dopravu. Zemní práce. Úpravy terénu a dlaší výkopové práce.

Kovovýroba: - dodávka, montáž ocelových a zámečnických konstrukcí včetně povrchové ochrany nátěrem i žárovým zinkováním. Autoservis, pneuservis. Stavební mechanizace. Zemní práce.

Maloobchod: -náhradní díly na automobily - autodíly.

Firma zajišťuje servisní služby převážně pro osobní automobily a výrobu strojních zařízení včetně pronájmu výrobků pro využití v domácnosti. Provádí broušení hlav motorů a klikových hřídelí, vybrušování válců a jiné vrtací práce kompozic, které zákazník požaduje. Provozovnu naleznete v Holešově na ulici Očadlíkova 1350.

Autoškola piškula nabízíme výuku a výcvik pro skupiny AM, A1, A18, A21, B, B+E, C, C+E, D.PROFESNÍ PRŮKAZY, ŠKOLENÍ ŘIDICŮ, VSTUPNÍ ŠKOLENÍ, PRAVIDELNÉ ŠKOLENÍ, ŠKOLENÍ ŘIDIČŮ REFERENTSKÝCH VOZIDEL.

Služby: -tónování autoskel -okenní fólie -bezpečnostní fólie -karbonové fólie -reklamní polepy -ruční čištění interiérů vozidel -3D wrap folie -carbonova folie -průhledná ochranná folie.

VYBAVENÍ AUTOSERVISŮ A PNEUSERVISŮ V současnosti nabízíme v našem sortimentu kompletní vybavení pro autoservisy a pneuservisy - montážní stroje, vyvažovačky, zouvačky, veškeré nářadí, závaží a další sortiment. Toto zboží můžete nakoupit v našem e-shopu nebo v sídle naší firmy v Chropyni. NEJVĚTŠÍ ČESKÝ VÝROBCE MATERIÁLŮ NA OPRAVY ...

Autoservis, autolakovna, karosárna, pneuservis, autoopravna, autodílna, oprava, servis: -všechny typy automobilů. Servis: -skútrú. Zajistíme náhradní vozidlo po dobu servisování Vašeho vozu. Práce: -autolakovna -lakýrnické práce -karosářské, karoserie vozidel -mechanické práce, motorické opravy -opravy-svařování plastových ...

Autoservis a pneuservis. Služby: - kompletní údržba a servis vozidel - příprava a zajištění STK a emisí - montáž tažných zařízení - pneuservis. Prodej: - použité náhradní díly. Autodoprava, spedice. Speciální přeprava: - dovoz aut na zakázku včetně zajištění STK a registrace vozu.

Montáž autoskel: -na osobní a nákladní automobily -montáž LPG -přestavby LPG -revize LPG -servis LPG -bezplatná výměna autoskel -tónování skel -kódování autoskel -lepení: -bezpečnostní okenní folie -autosamolepky -foliová reklama. Rychlé a seriozní jednání.

Správa a údržba silnic Kroměřížska je obchodní společností. Pro zákazníky z regionu Zlínský kraj je celoročně otevřen prodejní sklad, kde je k prodeji písek, kamenivo, posypová sůl, mulčovací kůra, substráty, zemina i další materiál. Prodejní sklad se nachází v areálu firmy, na adrese Kroměříž - Kotojedy 56. SÚS Kroměřížska je především ...

Internetový prodej, eshop: - motocyklových pneumatik. Skladem motopneu zn. Continental, Dunlop, Michelin, Metzeler, Pirelli, Bridgestone, Avon, Shinko .

Hodinový manžel: - drobné služby v domácnosti. Úprava zahrad: - kácení, ořez stromů, křovin - sečení trávy. Běžná údržba vozidel.

Autorizovaný dealer CITROEN : - prodej nových i ojetých vozidel, - prodej náhradních dílů, - autobazar, - záruční i pozáruční servis. Autosalon CITROEN, tel.:573331444 Autoservis, pneuservis, tel.:573345533. Autorizovaný dealer SUBARU : - záruční i pozáruční servis, - prodej náhradních dílů.

Velkoobchod, prodej materiálů: - pro zakládání staveb, výstavbu liniových staveb - pro pozemní komunikace - pro inženýrské sítě - stavební chemie. Dovoz motorových vozidel ze zahraničí. Pronájem nemovitostí. Připojení k internetu - provozujeme optickou datovou síť pro Kroměříž, Holešov.

Internetový obchod, prodej, eshop, : - batohy, tašky, sáčky - deky, spací pytle - dětské oblečení - hračky a doplňky - osušky, ručníky, ponča, župany - polštářky - povlečení do postýlky - povlečení běžné pro teenagery, licenční - doplňky do auta - potah bezpečnostního pásu, sluneční clona, ochrana sedadla - potřeby na ...

Vývoj, výroba: -zabezpečovacích zařízení pro automobily značky DEFEND-LOCK: Spolehlivá ochrana vozidel.

Firma MS CAR Michala Salajky se již více než 10 let zabývá dovozem automobilů ze zahraničí, z celé Evropské unie a hlavně z Německa, Holandska, Belgie a Francie - s českými doklady, včetně STK a emisí. Klientům nabízíme dovoz vozidel concernu Škoda, AUDI, Volkswagen ze zahraničí: - kvalitní vozy od autorizovaných prodejců - nejlevnější ...

Pneuservis, opravy, výměny, přezouvání: -pneumatiky: -pro osobní i nákladní vozidla, traktory, motocykly. Prodej: -pneumatik, disků. AUTOBISTRO -pr.doba: po-pá 8-21, so 15-22.

Dovoz a prodej vozidel z EU: - nabídka vozidel všech značek - odborné poradenství - prodej náhradních dílů - prodej autodoplňků - prodej pneu.

Opravy nákladních motorových vozidel a stavebních strojů.

Prodej: - nové automobily ŠKODA: -FABIA, OCTAVIA, SUPERB, YETI, CITIGO, RAPID, KODIAQ. Opravy, servis záruční a pozáruční, náhradní díly, autoopravna: -všechny typy ŠKODA Prodej ojetých vozů Opravy, servis, náhradní díly ostatních značek automobilů