AUTOLAROS SPEED s.r.o.
TOP Class Cars CZ, s.r.o.
AUTOSKLO - HLEĎA Vyškov
KAR group, a.s.
RDAutomobil s.r.o.

AUTOLAROS SPEED s.r.o.
TOP Class Cars CZ, s.r.o.
AUTOSKLO - HLEĎA Vyškov
KAR group, a.s.
RDAutomobil s.r.o.

Prodej nových i ojetých osobních, nákladních i užitkových automobilů, autobusů, motocyklů, skůtrů, servis a náhradní díly značek: Ford, Hyundai, Kia, Mercedes, BMW, Škoda auto, Peugeot, Citroën, Opel, Volkswagen, Audi, Honda, Toyota, Jawa, Yamaha, Volvo.

AUTOCENTRUM NEVECOM spol. s r.o.
Autorizovaný servis a prodejce motorových osobních vozidel, společnost Nevecom spol. s r.o. nabízí zákazníkům široký výběr nových i ojetých vozů v příjemném prostředí zrekonstruovaných a rozšířených prostor s kvalifikovaným a příjemným personálem, který je připravený Vám poradit Vám s výběrem nejvhodnějšího vozu podle Vašeho přání.
AUTOCENTRUM NEVECOM spol. s r.o.
TRIOAUTOSKLO s.r.o. - Autoskla Praha 9, Brandýs nad Labem
Výměny, opravy a tónování autoskel, čištění a plnění klimatizace, značení autoskel pomocí pískování VIN kódu - to vše jsou služby, které můžete využít u tradiční společnosti TRIOAUTOSKLO. Firma garantuje kvalitu použitých materiálů a služeb, maximální rychlost a skvělou cenu. V případě pojistné události jsou služby zdarma a vše vyřídí za Vás.
TRIOAUTOSKLO s.r.o. - Autoskla Praha 9, Brandýs nad Labem
AUTOLAROS SPEED s.r.o.
Specialistou na prodej a servis automobilů značek Hyundai a Mazda je společnost AUTOLAROS SPEED s.r.o. Má nejširší výběr skladových vozů. Na trhu působí už od roku 1992 a nabízí komplexní služby. Nově provozujeme i autobazar, kde najdete ojeté vozy všech značek. Navštivte AUTOLAROS SPEED s.r.o. v Ostravě - Hrabové a jistě budete spokojeni
AUTOLAROS SPEED s.r.o.
Autoservis, autoopravna, servis, oprava: -automobily, auta, vozy BMW -všechny značky a typy automobilů -výměna oleje a prohlídka vuzů všech značek zdarma -záruční opravy -originální díly BMW do 24 hodin. Oprava, opravy: -litých kol -autoelektropříslušenství. Prodej: -pneumatiky a litá kola.

Služby: - nákladní autodoprava, dodávková doprava do 3, 5 tuny: - tuzemská, vnitrostátní. Prodej: - autodíly - náhradní díly na zemědělské stroje. Prodej: - pohonných hmot PHM - nafta.

Certifikace: -certifikát jakosti ISO ČSN EN 2004. Činnosti důležité pro chod měst a obcí a práce pro firmy i soukromé zájemce. Služby: - čištění venkovních komunikací, ulic, prostranství ručně a mechanizmy - zimní údržba místních komunikací - údržba dopravní signalizace - GARDEN ART - zahradní architektura: - projekce a ...

Autobazar, bazar. Výkup, prodej i na protiúčet, zprostředkování prodeje: - ojeté, starší osobní a užitkové vozy, vozidla, automobily.

Servis a kalibrace, e-shop: - tachografy - topení do automobilů EBERSPÄCHER. STK: - měření emisí.

Benzínová čerpací stanice. Prodej: -pohonné hmoty.

Výměnné středisko: -autoagregáty. Prodej, výměna, renovace, oprava, opravy, servis: -autoagregátů pro nákladní automobily a traktory LIAZ, TATRA, KAROSA, AVIA, ZETOR: -kompresory /kompresorů/ -startéry /starterů/ -chladiče /chladičů/ -alternátory /alternátorů/ -turbodmychadla /turbodmychadel/ -veškeré ...

Autodílna. Autoopravna, autoservis, servis: -osobní a dodávková auta, automobily (dodávky) všech značek (ŠKODA, VW, VOLKSWAGEN, OPEL, SEAT, RENAULT aj.). Pneuservis pro motocykly. Oprava, prodej: -pneumatiky.

Autoservis: -opravy automobilů všech značek -servis klimatizací -diagnostika -příprava a provedení STK+emise -montáž tažných zařízení -výměna autoskel -odtah vozidel -zabezpečení aut. Pneuservis. -prodej a montáž pneu -geometrie. Prodej: - náhradní díly.

Pobočka. Čerpací stanice OMV. Prodej: -pohonné hmoty (benzin) -oleje -maziva.

Půjčovna: -sportovních motocyklů -užitkových automobilů do 3, 5 tuny -Iveco Daily XXL17m3- Obytná vestavba (Karavan) -Renault Master 1, 9 Tdi -Honda CBR 954 RR -Suzuki GSX R - 750 K9 -Sherco Enduro 4.5i 2010 -Kentoya Sharky 50 2T

Maloobchod, prodej, opava, servis: - motocykly - skútry - motorová kola - elektrokola - náhradní díly

Autoškola: -výcvik řidičů skupiny B -kondiční jízdy Pobočky: Zdounky, Zákostelí 262 Po.18.00 - 19.30 hod. Morkovice, Sokolská 410 Str.15.30 - 17.00 hod. Kroměříž, Štěchovice 1359 Pá. 13.30 -15.00 hod.

Hostinská, zprostředkovatelská a obchodní činnost

Autosalon. Prodej: -automobily a vozy -náhradní díly FORD. Servis, opravy, autoservis: -vozy FORD a KIA -lakovna -karosárna.

Autobazar, bazar, prodej, leasing, výkup: - ojeté osobní automobily - STK - příprava, provedení - autoservis - pneuservis - ruční mytí vozů - čištění interiérů vozidel.

Ekologická likvidace vozidel Odtahová služba

Kompletní servis vozidel. Opravy, lakování: - mechanické opravy - karosářské opravy - lakování vozidel. Odtahová služba tel.:604269305.

Stanice technické kontroly. Příprava, provedení: -STK Měření: -emise.

Autoservis, oprava: -automobily, auta, vozidla, vozy -diagnostika: VW, Škoda, Audi, Seat Pneuservis: -přezouvání, vyvažování, demontáž, vyvážení, montáž pneumatiky -vyvážení Prodej: -pneumatiky, ALU kola, disky.

Provozování čerpací stanice - benzinová stanice.

Generální a běžné opravy, oprava záruční a pozáruční, opravna, autoservis: -nákladní automobily TATRA -nástaveb na podvozcích TATRA.