Cestovní kanceláře nabízejí dovolené a zájezdy do oblíbených destinací jako Řecko, Španělsko, Itálie, Chorvatsko, Tunisko nebo Egypt s all inclusive včetně vyřízení cestovního pojištění. Využijte nabídek last minute a vyberte si dovolenou za skvělé ceny!

Prodej, pronájem a výměna nemovitostí. Ať už se jedná o luxusní apartmán, byt, dům, zahradu, nebo také stavební pozemek, sklad, historický objekt, komerční objekt, zemědělskou usedlost, nájemní dům a jiné, jsme schopni se postarat o prodej či pronájem Vaší nemovitosti.

Výhradní distributor pro ČR a SR italských luxusních mýdel. Dále výhradní dovozce italských bezlepkových, dia bezlepkových, bezlaktózových a nízkobílkovinných potravin firem: Nove Alpi (Agluten, Gliko, Amino, Amino Happy D, Sogni di cioccolato), těstovin firmy Dialcos, delikates firmy Lazzaroni, cereálií firmy Cerealvit.E-shop. Kamenný obchod.

Realitní činnost: -zprostředkovatelská činnost -nákup a prodej nemovitostí -pronájem nemovitostí, bytů a nebytových prostor -zprostředkování nákupu, prodeje a pronájmu nemovitostí -zprostředkování nákupu, prodeje a pronájmu bytů a nebytových prostor.

Prodej -b ambusové oblečení pro děti i dospělé. Hebké, příjemné, vhodné i pro atopiky, antibakteriální a tepelně stabilní. Látkové pleny pro děti.

Dovážíme sortiment pro novorozence i děti ve věku do tří let. Prodej kvalitní kojenecké a dětské zboží.

Cestovní agentura, reklamní zastoupení.

Prodej - autobusy Cestovní kancelář - specializace - Chorvatsko, Itálie Autobusová doprava - vnitrostátní - mezinárodní Dovoz - zájezdové a linkové autobusy

Cestovní kancelář. Prodej zájezdů, pobytové, poznávací zájezdy, pobyty pro seniory, zájezdy pro firmy, sportovní akce, pobyty pro školy a firmy.

Cestovní kancelář: -Jižní Amerika -Asie -Evropa -Afrika -balkánské země, Rumunsko, Bulharsko, Makedonie, Albánie - pobytové zájezdy - cykloturistika - horské jednodenní i vícedenní zájezdy - lyžařské -vodácké zájezdy. Maloobchod, prodej: -mapy, průvodce, hudba, cestopisy -outdoorové vybavení. Vše na ...

Cestovní agentura. Nástroj pro on-line rezervaci letenek, letenky do celého světa.

Výhradní zastoupení-ZWECKFORM -ČR, SR. Etikety, fólie, papír pro: -laserové tiskárny -kopírky -jehličkové a inkoustové tiskárny. Popisový software včetně čarového kódu. Design. Papír. Propisoty. Ozdobné samolepky. Vázané formuláře pro podnikatele. Prodej, maloobchod: -textil, oděvy. Cestovní kancelář tel.:516432167.

Cestovní agentura. Cestovní kancelář. Zájezdy na poslední chvíli LastMinute. Pobytové zájezdy: -ITÁLIE, CHORVATSKO, ŠPANĚLSKO, ŘECKO, ČERNÉ MOŘE, BULHARSKO -exotické země -zahraničí i tuzemsko -poznávavací zájezdy -vánoční a silvestrovské -letenky do celého světa -víza (vízum) do USA*, Kanady, Austrálie -jízdenky Praha-Londýn.

Cestovní kancelář s vlastním pensionem v Chorvatsku Makarská riviéra: Brela, Tučepi, Podgora, Igrane, Krvavica

Cestovní kancelář. Další pobočky: -Skandinávská 2 (OC AVION) tel.: 519799006 fax: 543212317 brno.avion@eximtours.cz po-ne 9-21 -Netroufalky 770/14 (OC Campus Square) tel.: 519799009 fax: 547213785 brno.campus@eximtours.cz po-pá 10-20, so-ne 10-18

Skialpinismus Horské kolo Via ferrata Canyoning | Rafting Trekking Horolezectví Zdraví a hory Sjezdové lyžování

Nabídka: - zimní lyžařské zájezdy, sportovní akce a prodloužené víkendy v Alpách, Dolomitech, Rakousku, Francii, Itálii i celé Evropě - zájezdy individuální a skupinové zájezdy, pobyty pro školy a další - půjčovna lyží a střešních boxů.

-Zprostředkování obchodu a služeb -Poskytování software, poradenství v oblasti informačních technologií, zpracování dat, hostingové a související činnosti a webové portály -Provozování cestovní agentury a průvodcovská činnost v oblasti cestovního ruchu -Mimoškolní výchova a vzdělávání, pořádání kurzů, školení, včetně lektorské ...

Nabídka průvodcovských a delegátských služeb.

Cestovní agentura (CA**): -pobyty a zájezdy do zahraničí i tuzemska -pobytové, poznávací i kombinované zájezdy -pronájem apartmánů 25 SK - Lipov - Ružemberok.

Cestovní kancelář TCK - Pavel Veselý nabízí jedinečnou škálu zájezdů v rámci Evropy za výhodné ceny. Tyto zájezdy mohou být také sestaveny na přání zákazníků, především škol, klubů, občanských sdružení ap. Podnikáme cesty zaměřené především na poznávání přírody, krajiny, historie a života obyčejných lidí s využitím klasických turistických ...