Cestovní kanceláře nabízejí dovolené a zájezdy do oblíbených destinací jako Řecko, Španělsko, Itálie, Chorvatsko, Tunisko nebo Egypt s all inclusive včetně vyřízení cestovního pojištění. Využijte nabídek last minute a vyberte si dovolenou za skvělé ceny!

Cestovní kancelář DCK Rekrea Ostrava je touroperátorem pro Českou, Slovenskou a Maďarskou republiku. Zajišťujeme rekreační pobyty v hotelích, penzionech, rekreačních zařízeních, chatách a chalupách na horách, u vody, v lázních i ve městech. Pobyty jsou nejen rekreační, ale i v lázních léčebné nebo regenerační a pro dříve narozené máme seniorské ...

Cestovní agentura. Prázdninové pobyty a zájezdy pro děti, dětské kolektivy, letní tábory. Výlety.

Cestovní a sportovní kancelář: - zájezdy - pobytové, poznávací, jednodenní - dětské tábory - last minute.

Cestovní kancelář: -Řecko-odlety z Ostravy. Pobočka: -Havířov, nám. Republiky 1521/1b tel.:596811888.

Cestovní kancelář, agentura: - Itálie, Řecko, Chorvatsko, Slovensko. Stavební činnost: - opravy panelových domů, rekonstrukce - revitalizace, zateplování.

Cestovní kancelář, agentura: - Bulharsko, Řecko, Egypt, Tunisko, Turecko, Itálie, Španělsko, Chorvatsko, Česká republika, Slovensko, Maďarsko, Rakousko.

Cestovní agentura, kancelář: -specializace na cestování za hudbou, festivaly, uměním.

Cestovní agentura. Sídlo: -Masarykova 1323, 735 14 Orlová - Lutyně -tel.:596 514 545, 777 790 907.

Cestovní kancelář: -Španělsko, Řecko, Chorvatsko, Itálie. Zájezdy: -pobytové -poznávací.

Cestovní kancelář, agentura: -zájezdy-poznávací, pobytové, lyžařské -last minute -eurovíkendy.

Cestovní kancelář. Realitní kancelář. Rekreační ubytování. Cestovní agentura.

Cestovní kancelář Ostrava. ZIMA - Italské a Rakouské Alpy: LÉTO - pobytové zájezdy u moře: ITÁLIE - Rosolina Mare, Lido Adriano, Fano, San Benedetto, Alba Adriatica CHORVATSKO - Vodice, Tučepi – Makarská Riviéra ŠPANĚLSKO - Lloret de Mar, Tossa de Mar. Pro školy zajišťujeme školy v přírodě - Beskydy. Doprava pro školy - školní ...

Cestovní kancelář: - safari v Keni - vlastní české delegáty přímo v Keni.

Cestovní kancelář. Autobusové zájezdy (lyžařské - lyžování, turistické - turistika): - Rakousko, Itálie. Pobyty s vlastní dopravou: - Itálie, Rakousko, Slovensko, Slovinsko. Golfové pobyty s vlastní dopravou: - Itálie, Německo, Rakousko, Slovensko, Slovinsko.

Provozovna. Potápěčské centrum. Škola - kurzy potápění. Prodej, servis: - potápěčská technika (výstroj). Cestování, cestovní agentura: - potápění. Sídlo firmy: - Brníčská 1442, Uničov.

Cestovní kancelář, specializace na Řecko. Destinace: - Vrasna, Lesbos, Kos, Rhodos, Kréta, Zakynthos, Lefkada, Kypr.

Internetová cestovní agentura: - zájezdy do celého světa.