Cestovní kanceláře nabízejí dovolené a zájezdy do oblíbených destinací jako Řecko, Španělsko, Itálie, Chorvatsko, Tunisko nebo Egypt s all inclusive včetně vyřízení cestovního pojištění. Využijte nabídek last minute a vyberte si dovolenou za skvělé ceny!

-Provozování cestovní agentury a průvodcovská činnost v oblasti cestovního ruchu

Cestovní agentura se zaměřením na klienty ze Španělska a Latinské Ameriky.

SLUŽEBNÍ CESTY Zajištění - služební cesty v zahraničí - letenky - rezervace ubytování v zahraničí- hotely, penziony, atd - půjčování, pronájem-automobily, vozidla v zahraničí

Cestovní kancelář: - specializace na ostrov Roatán v Karibském moři.

Naše CK nabízí pobyty na Francouzské Riviéře, Karibiku, Havaji. Poznávací zájezdy: Francie, Benelux, Velká Británie. Dále zajišťujeme exotiku: Canada, USA, Austrálie, Nový Zéland, Indie..

Služby: - zajištění letenek - vyřízení víz - cestovní servis.

Služby: - poradenství v oblasti financí, pojišťovnictví a investic

Cestovní kancelář: - pobytové, poznávací zájezdy.

Cestovní a vzdělávací agentura - pořádání výletů po celé ČR - průvodcovské kurzy - procházky Prahou.

Služby: - cestovní kancelář - originální zájezdy do Alp

Cestovní agentura: - dovolená v Egyptě - letenky.

Zajišťujeme nejvyšší možnou kvalitu nabízených apartmentů, hotelů a kyvadlové dopravy. Ubytování. Apartmenty: - Soukenická - Záběhlice - Havlíčkova - Martha - Anna Hotely: - Amadeus - Aura - Brno - Septimus Další služby: - hotelová doprava - průvodce Prahou.

Cestovní kancelář. Nabízíme více než 350 rezidencí v Itálii a Francii, ostrov Korsika, Sicílie, Sardinie, Elba. Zajistíme: - lodní lístky - ubytování v Evropě v levných hotelech - ubytování na přání.

CK METATOUR – EXOTIKA A DOVOLENÁ PRO INDIVIDUÁLY I SKUPINY Objevujete s námi svět od roku 1992. Vážení zákazníci, již řadu let pro vás zajišťujeme, organizujeme a plánujeme INDIVIDUÁLNÍ ZÁJEZDY jako ZÁJEZDY NA MÍRU do těch nejkrásnějších zákoutí světa. CESTOVÁNÍ je naším koníčkem a všechny nabízené EXOTICKÉ destinace jsme osobně ...

Průvodcovské služby po celé republice a v Itálii, poznávací zájezdy do Itálie, soukromá výuka italštiny, ruštiny a češtiny pro cizince, překlady a tlumočení čs-it.

Cestovní kancelář -zájezdy do Asie, Tichomoří, východní Evropy

Cestovní kancelář. Itálie: - letní pobyty v hotelech a apartmánech na italském pobřeží - zimní lyžařské pobyty v hotelech a apartmánech v Itálii s vlastní dopravou - letní pěší turistika v Dolomitech - ubytování na venkovských usedlostech a farmách v Toskánsku s vlastní dopravou - autobusové zájezdy za uměním do galerií a ...