Penzion Rendez vous
Hotel Kraví hora Bořetice ***
Hotel AVANTI****
Vinařství Herůfek
Hotel RING***

Penzion Rendez vous
Hotel Kraví hora Bořetice ***
Hotel AVANTI****
Vinařství Herůfek
Hotel RING***

Na Vaší dovolené využijte výhodných nabídek ubytování se snídaní, polopenzí nebo plnou penzí, které poskytují hotely, penziony, chaty, chalupy či ubytovny po celé ČR. Nabízejí také sportovní aktivity a wellness procedury včetně masáží či sauny.

Hotel RING***
Hotel RING nabízí hostům možnost ubytování ve dvoulůžkových až čtyřlůžkových pokojích s vlastním sociálním zařízením, TV a ledničkou. Celková kapacita hotelu je 47 pokojů. Hostům je rovněž k dispozici restaurace, moderně vybavená sauna, billiard, stolní tenis, nebo šipky. V okolí areálu vás od jara do podzimu uchvátí dechberoucí příroda.
Hotel RING***
Relaxace a ubytování ve Wellness rodinném hotelu u Langů
Navštivte Wellness rodinný hotel z Langrů v Dolních Věstonicích a dopřejte si relaxaci po náročném týdnu. K dispozici máme pro své hosty několik pobytových balíčků, které mohou využít rodiny s dětmi,, skupina přátel nebo zamilované páry. Dopřát si můžete relaxační i energetické masáže či zábaly. Odpočinout si můžete ve finské sauně nebo ve vířivé ...
Relaxace a ubytování ve Wellness rodinném hotelu u Langů
Penzion Hradec - klidné ubytování blízko města Stod
Penzion Hradec nabízí klidné ubytování nedaleko města Stod. Součástí penzionu je také turistická ubytovna a pohostinství s venkovní terasou. Ubytovat se můžete v apartmánů či našich dvoulůžkových nebo třílůžkových pokojích. Neváhejte nás navštívit. Všechny pokoje jsou pro Vás perfektně připravené. Kvalitní ubytování za rozumné ceny.
Penzion Hradec - klidné ubytování blízko města Stod
Nabízíme ubytování na horách pro rekreaci. K dispozici celá chalupa k pronájmu. Výborně situovaná poloha, nachází se jen 400m od lyžařského střediska Studenov. Vhodné i pro soustředění sportovců. Tato chalupa je nejlépe využita a ceněna hlavně jako celek pro uzavřené pracovní, sportovní a rodinné kolektivy, kterým vyhovuje tento druh soukromí ...

Ubytování v rodinném penzionu v Rokytnici nad Jizerou vhodný k ubytování mladých párů, kteří chtějí trávit romantické chvíle na horách. Možnost ubytovat až 10 párů. Nově zrekonstruovaná poloroubenka v centru turistického střediska 400m od náměstí a 400m od lyžařského střediska Studenov vhodná k celoroční rekreaci pro rodiny nebo větší skupiny, ...

Nabízíme Vám ubytování v chalupě v Krkonoších pro sportovní či pracovní kolektiv. Občerstvení ve vlastní režii nebo vše zajistíme. V objektu neoplocená zahrada, ohniště a parkování (v zimě za poplatek). Restaurace (4×) do 100m. Kapacita celé chalupy – 20 osob.. Chalupa je rozdělena na 4 apartmány. Každý má vlastní: - ukatelný vstup ...

Pizzerie a Hotel Na Staré poště - restaurace má kapacitu 90 míst - ubytování nabízí jednolůžkové a dvoulůžkové pokoje s možností přistýlky, případně až čtyřlůžkové apartmá - pokoje jsou vybavené vlastním sociálním zařízením, televizí a připojením k internetu.

CA RENN TOUR Cestovní agentura nabízející ubytování v ČR, na Slovensku i zahraničí. Prodej zájezdů partnerských cestovních kanceláří a sportovních zájezdů. Nabídka průvodcovských kurzů.

Ubytování v soukromí ve 4 prostorných apartmánech. Letní i zimní lyžařská dovolená na českých horách. Týdenní i víkendové pobyty. Vhodné pro rodiny s dětmi. Celková kapacita - 18 osob. Lyžařské vleky do 10 minut autem nebo skibusem. Parkování přímo v objektu.

Penzion - ubytování v 5 apartmánech - k dispozici je internetové připojení k internetu - je možné využít splečenskou místnost s barem.

Ubytování: - roubenka - dva samostatně přístupé apartmány

Zahradní architektura - projekty, návrhy a realizace zahrad. Woodhouse - ubytování v apartmánech.